
کنسرو لوبیای تند 420 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
شیر ½ پیمانه
نان ترتیلا 8 عدد
کاهو چند برگ برای سرو
برگ گشنیز برای تزیین غذا مقداری
آرد ساده1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون برای چرب کردن
برگ های کاهو را جدا کرده، شستهو خشک کنید.
فر را روی 200 درجهسانتیگراد روشن کنید. ظرف مناسب سرو کهبتوان داخل فر گذاشت انتخاب کنید کهطول آن حدود 22 سانتیمتر باشد. تهظرف را کمی چرب کنید.
کمی از پنیر را نگهدارید و باقی آن را در تابهکوچکی با آرد مخلوط کنید. شیر را کم کم بهمواد اضافهکنید.
آن را روی شعلهمتوسط گذاشتهو برای 3 دقیقههم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
برای اینکهکودکتان هم در درست کردن غذا کمک کند میتواند این مرحلهرا انجام دهد:ترتیلاها را روی سطح کاری تمیز قرار دهید. خوراک لوبیا را با قاشق روی ترتیلا بریزید و آن را طوری مانند ساندویچ بپیچید.
ترتیلاهای پیچیدهشدهرا کنار هم در ظرفی کهچرب کردید بچینید و روی آنها سس پنیر را بریزید و باقیماندهپنیر را روی آنها بپاشید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را روی طبقهبالای فر بهمدت 5 دقیقهبپزید. فویل را بردارید و دوبارهبرای 5 دقیقهبپزید تا سطح آن طلایی شود.
برگ کاهوها را روی ظرف سرو غذا قرار دهید. روی آنها اینچیلادا را قرار دادهو با برگ تازهگشنیز تزئین کنید.
اینچیلادای لوبیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
اینچیلادای لوبیا را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .