
- ماهی سالمون (فیلهبدون پوست و حبهشده):450 گرم
- نان ساندویچ (حبهشده):3 تکه
- سس مایونز:1/4 فنجان
- تخم مرغ (زدهشده):1 عدد
- پودر گشنیز:نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز:1/4 قاشق چای خوری
- پیازچه(خرد شده):2 قاشق غذاخوری
- پوست لیمو (رندهشده):1.5 قاشق چای خوری
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- ماست:3/4 فنجان
- آبلیمو:1 قاشق چای خوری
- نمک:1/2 قاشق چای خوری + 1/4 قاشق چای خوری
ابتدا ماهی و نان ساندویچ را بهشکل حبههای قند خرد کنید، پیازچه ها را هم خرد نمایید.تخم مرغ را در یک کاسهکوچک هم بزنید و پوست لیمو را رندهکنید و آب آن را بگیرید.
کاسهای بردارید و ماهی خرد شده، نان ساندویچ خرد شده، نیمی از پوست لیمو ، پودر گشنیز ، نیمی از پیازچهخرد شده، تخم مرغ زدهشده، نمک و فلفل قرمز را داخل آن مخلوط نمایید.
تابهای را روی حرارت قرار دادهو کمی روغن بریزید تا داغ شود ، سپس از مواد ماهی سالمون داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید.
در این فاصلهبقیهمواد را با هم مخلوط کردهو کنار بگذارید.کیک ماهی های سرخ شدهرا در ظرف مورد نظر بچینید و با سسی کهآمادهکردهاید میل کنید.
کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .