
- گوشت گوسفندی با استخوان و چربی :یک کیلو
- میوهبه :2 عدد تازهو زرد
- کره :100 گرم
- آلو بخارا :100 گرم
- پیاز :3 عدد بزرگ
- سیب زمینی :6 تا 8 عدد ریز
- هویج:3 عدد متوسط
- گوجهفرنگی :2 عدد بزرگ
- زعفران آب کرده :2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه:در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :بهمقدار کافی
گوشت با استخوان و چربی را بهتکههای بزرگ خرد کنید.
پیاز ها را هم حلقهای برش بزنید.
قابلمهمناسبی را انتخاب کنید و مقدار کمی روغن داخلش بریزید ، در حدی کهقابلمهچرب شود.
سپس کف قابلمهرا با پیاز حلقهای کاملا بپوشانید و روی پیاز ها مقداری از تکههای گوشت را قرار دهید.لایهبعدی را مجددا با پیاز و بعد گوشت بپوشانید.
یک لیوان آب و مقداری از زعفران را داخل قابلمهبریزید و قابلمهرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بهجوش بیاید. بعد از بهجوش آمدن مواد حرارت را کم کنید تا گوشت بهآرامی بپزد.
در این فاصلهگوجهو هویج را خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ،کرک روی بهرا بگیرید و بهصورت حلقهای برش بزنید.
بعد از اینکهگوشت نیمهپخت شد ، روی آن یک لایهبهبچینید و کمی زعفران روی حلقههای بهبریزید و سیب زمینی های درستهرا هم بههمراهگوجه، آلو بخارا و هویج خرد شدهبهداخل قابلمهاضافهکنید .
در آخر روی همهمواد حلقههای پیاز را قرار دهید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
در قابلمهرا با یک دم کنی ببندید و اجازهدهید تا همهمواد پختهشوند و آب داخل قابلمهتبخیر شود.
کرهرا هم در آخر پخت روی مواد بریزید و تاس کباب آمادهشدهرا از روی حرارت بردارید و در کنار نان و سبزی خوردن سرو کنید.
تاس کباب به جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقهمیباشد .
تاس کباب بهرا میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .