
- سفیدهتخم مرغ: 2عدد
- خامه :4 قاشق غذاخوری
- شیر:2 لیوان
- برنج آبکش شده :1 لیوان
- شکر:4 قاشق غذاخوری
- دارچین :نوک قاشق چایخوری
- وانیل :1 قاشق چایخوری
فر را با دمای 160 درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس در قابلمهای شیر ، خامه، برنج آبکش شده، شکر ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و بهمدت 10 دقیقهروی حرارت قرار دهید تا مزهمواد با هم ترکیب شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سفیدهتخم مرغ را هم بزنید و بهمخلوط شیر و برنج اضافهکنید و خوب هم بزنید.
مایهآماد هشدهرا در قالب پودینگ بریزید و در فر داغ شدهبهمدت 1 ساعت قرار دهید . پودینگ آمادهشدهرا بعد از 10 دقیقهکهاز فر بیرون آوردید سرو کنید.
پودینگ برنج جزو غذای کودک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
پودینگ برنج را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .