
ترشی لیتهانبه رسیده
برای درست کردن این ترشی نیازی بهخریداری انبهگران قیمت نیست و میتوانید از انبههایی کهکمی ماندهو پوست آن چروک شدهاستفادهکنید.
انبهدارای خواص بسیاری است کهبرای زیبایی پوست، درمان یبوست و درمان آسم مفید است.
برای درست کردن این ترشی ابتدا تمبر هندی و سرکه را در ظرفی مخلوط کردهو آن را صاف کنید. .
در این فاصلهانبهرا پوست گرفتهو خرد کنید سپس در یک کاسهبزرگ بریزید.
تخم گشنیز ، دارچین، فلفل، نمک ، تمبر هندی و سیاهدانهرا بهانبهافزودهو مخلوط نمایید.
ترشی را در یک شیشهتمیز بریزید و برای یک هفتهدر جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
ترشی لیتهانبهخوشمزه
ترشی لیتهانبه جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .