
- هل خرد شده: 8 عدد
- شیر : 250 میلی لیتر
- شیر عسلی :400 گرم
- انبهخردشده: 800 گرم
- خامه: 300 میلی لیتر
میوههای استوایی بهاندازهلازم برای سرو
طرز تهیهبستنی انبه
ابتدا خامه، شیر و هل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. وقتی بهنقطهجوش رسیدند آنها را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند.
سپس انبه های خرد شدهرا داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا پورهای و یکدست شوند.
بعد از اینکهمخلوط خامهو شیر کاملا سرد شدند آنها را از صافی رد کنید تا هل داخل آن جدا شود.هل را روی صافی حتما با قاشق فشار دهید تا عصارهآن گرفتهشود و داخل مواد ریختهشود.
سپس شیر عسلی را بهمخلوط شیر و خامهاضافهکنید و با هم زن برقی بهمدت یک ربع آنقدر هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.بعد انبههای پورهشدهرا بهآن اضافهکنید.
یک قالب مستطیلی دیوارهدار بهاندازه21 در 11 سانتی متر انتخاب کنید و 2 لایهسلفون داخل آن بکشید ، بهطوری کهسلفون از قالب بیرون بیاید.
مخلوط بهدست آمدهرا داخل قالب بریزید و با سلفون بیرون زدهروی آن را ببندید. قالب را داخل فریزر قرار دهید تا مواد کاملا خودشان را بگیرند.
هر وقت خواستید بستنی را سرو کنید 10 دقیقهقبل آن را از فریزر بیرون بیاورید و در ظرف مورد نظر بکشید و پلاستیک آن را در بیاورید و روی بستنی ها را با میوههای دلخواهتزیین کنید.
بستنی انبه جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
بستنی انبهرا میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .