
- نان همبرگر ی (2 عدد)
- بادمجان (1 عدد)
- پنیر پارمسان رندهشده ( 4 /1 پیمانه)
- پنیر موتزارلای رندهشده (2 /1 پیمانه)
- پودر سوخاری ( 2 /1 پیمانه)
- تخم مرغ (1 عدد)
- اسفناج خردشده (5 برگ )
- سیر رندهشده ( 2 حبه)
- رب گوجهفرنگی ( 2 قاشق سوپ خوری)
- روغن زیتون ( 2 قاشق سوپخوری)
- روغن ( بهمقدار کافی)
- نمک و فلفل ( بهمیزان لازم)
بعد در یک ظرف پنیر پارمسان را با پودر سوخاری و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.در ظرف دیگری هم تخم مرغ را با 2 قاشق غذا خوری آب و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا روغن داغ شود. سپس بادمجانهای خرد شدهرا ابتدا در ظرف تخم مرغ زدهشدهو بعد در ظرف پودر سوخاری مخلوط شدهفرو کنید و داخل تابهبگذارید تا دو طرف بادمجانها سرخ شود. بادمجانهای سرخ شدهرا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافهآن کشیدهشود.بعد از اینکهبادمجانها کمی خنکتر شد آن را از وسط نصف کنید.
رب گوجهفرنگی را با 4 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید.سپس بهآن روغن زیتون ، کمی نمک و فلفل و سیر رندهشدهاضافهکنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظی آمادهشود.بعد آن را از روی حرارت بردارید. سس را روی بادمجانها بریزید تا کاملا بهسس آغشتهشوند.
نان همبرگری ها را از وسط نصف کنید و چندتا از بادمجانها را بههمراه2 برگ از اسفناج ها داخل نان ساندویجی قرار دهید و مقداری از پنیر را ببرید و روی آن قرار دهید و دوبارهیک لایهدیگر از بادمجانها را روی مواد قرار دهید و بعد کمی دیگر از پنیر را روی بادمجانها بریزید و قسمت بعدی نان را روی مواد قرار دهید. بههمین شکل ساندویج بعدی را هم آمادهکنید.سپس ساندویج ها را برای چند دقیقهداخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن آب شود.ساندویج های آمادهشدهرا سرو کنید.
ساندویچ بادمجان جزو ساندویچ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقهمیباشد .
ساندویچ بادمجان را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .