ترشی فلفل دلمه ای به عنوان یک نوع ترشی با طبعی سرد برای اکثر فصول قابل استفاده است . طرز تهیه این ترشی را در این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان مشاهده می کنید.
آشپزخانهمجله اینترنتی فنجان
طرز تهیهی ترشی
فلفل سبز دلمه ای
مواد لازم:
کلم پیچ کوچک 1 بوته
موسیر 350 گرم
گلپر 50 گرم
هویج فرنگی 250 گرم
نمک و سرکه بهمقدار کافی
سبزی ( شوید - ترخان - مرزه - نعناع ) 500 گرم
طرز تهیه:
کلم پیچ و موسیر و هویج را کاملا شستهو بههمراهسبزی پاک کردهو ریز خرد میکنیم.
فلفل سبز های
دلمهای را میشوییم و درون آنها را با دقت و بهآرامی خالی میکنیم و مواد فوق را درون
فلفل دلمهای های خالی شدهمیریزیم. بعد از اینکهمواد را داخل
فلفل دلمهای ها ریختیم ادویهرا اضافهکردهو درب
فلفل دلمهای ها را میبندیم. هرکدام از
فلفل دلمه ای های شکم پر شدهرا داخل ظرف ترشی قرار دادهو مخلوط نمک و
فلفل بههمراهسرکهرا بر روی آنها میریزیم. درب ظرف را محکم میبندیم و در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم . ترشی بعد از یک ماهآمادهمصرف است.
نکات تکمیلی در مورد
جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .