بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
سس آواکادو یک سس همه کاره است و به عنوان یک سس ساده که در مدت کوتاهی اماده می شود بسیاری به عنوان سس چیپس هم از ان استفاده می کنند.

مواد لازم برای درست کردن سس آواکادو

  • آوکادو * :1 عدد
  • آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • گرد فلفل سیاه : مقداری
  • موسیر : کمی
  • سیر : 1 حبه 
  • آب :2 فنجان 
  • نمک دریا یا نمک معمولی : مقداری

سس آواکادو

طرز تهیه‌سس آواکادو

برای تهیه‌این سس باید آواکادو را به‌همراه‌کمی موسیر ، یک حبه‌سیر ،مقداری نمک و فلفل و 2 قاشق آب لیمو و 2 فنجان آب در داخل دستگاه‌مخلوط کن بریزید و به‌مدت 20 ثانیه‌همه‌مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس آن را تست کنید تا میزان ترشی و نمک و فلفلش اندازه‌باشد.

مخلوط بدست آمده‌را از صافی رد کنید و سس بدست آمده‌را روی غذایتان میل کنید ولی اگر مدتی در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.

سس جا افتاده‌تر میشود و از خوردن آن میتوانید لذت بیشتری ببرید. همچنین میتوانید این سس را صاف نکنید و بعد از اینکه‌از مخلوط کن در آوردید در تابه‌ای کمی حرارت دهید و برای غذاهایی مثل مرغ ، ماهی ، ماکارونی ، پاستا و یا هر غذایی که‌دوست داشتید استفاده‌کنید.

این سس را میتوانید با کمی سبزیجات معطر تازه‌یا خشک هم مخلوط کنید .

طرز تهیه‌سس آواکادو

نکات تکمیلی در مورد سس آواکادو

سس آواکادو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه‌
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن “سس بلوچیز” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن “سس بلوچیز” خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه “تورندو”

طرز تهیه “تورندو”

نحوه درست کردن “سرکه سوشی” در خانه و نکات مهم آن

نحوه درست کردن “سرکه سوشی” در خانه و نکات مهم آن

نحوه درست کردن “سس لیمو” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن “سس لیمو” خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سوپ سرد آواکادو

طرز تهیه سوپ سرد آواکادو

نحوه درست کردن “سس سبزیجات با ماست”

نحوه درست کردن “سس سبزیجات با ماست”

تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر

تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر

آموزش مرحله به مرحله درست کردن “سس سالاد ژاپنی”

آموزش مرحله به مرحله درست کردن “سس سالاد ژاپنی”

روش درست کردن “برنجک” بو داده و خوشمزه

روش درست کردن “برنجک” بو داده و خوشمزه

طرز تهیه “سالاد آواکادو و پرتقال”

طرز تهیه “سالاد آواکادو و پرتقال”

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

آموزش درست کردن “سس زیتون” خوشمزه

آموزش درست کردن “سس زیتون” خوشمزه

روشی مخصوص برای درست کردن “سس سالسای تابستانی”

روشی مخصوص برای درست کردن “سس سالسای تابستانی”

نحوه درست کردن خوشمزه ترین “سس سوفریتو” خانگی

نحوه درست کردن خوشمزه ترین “سس سوفریتو” خانگی

نکات ویژه و توصیه های سر آشپز برای درست کردن خیارشور

نکات ویژه و توصیه های سر آشپز برای درست کردن خیارشور

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس تاپناد زیتون”

آموزش درست کردن “سس تاپناد زیتون”

طرز تهیه “پنه با خامه و سالمون دودی”

طرز تهیه “پنه با خامه و سالمون دودی”

آموزش درست کردن “سس سالسا” با طعمی استسنایی

آموزش درست کردن “سس سالسا” با طعمی استسنایی