بیشتر بخوانید

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

کامل ترین دستور تهیه چیپس آلو

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

دستور تهیه ساده و لذیذ پخت مربای بهارنارنج

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

“لواشک انار و به” خانگی را چگونه درست کنیم؟

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

طعم فوق العاده ترشی خیار شکم پر با این دستور تهیه

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

روش درست کردن “خیارشور” فوری در منزل

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

آموزش تهیه مرحله به مرحله بستنی هندوانه

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

روش تهیه “مربای گردو” با متفاوت ترین طعم

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

کامل ترین دستور تهیه “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

فوت و فن ساخت فر دستی در خانه

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”

افزایش میل جنسی با تهیه “مربای شقاقل”
نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه
طرز تهیه ترشی و شور های خوشمزه برای این فصل برایتان انتخاب کرده ایم چره که خوردن غذا با ترشی در فصل های سرد بسیار لذت بخش است و رنگ و مزه ی آن اشتها را تحریک می کند.

طرز تهیه‌ترشی و شور های خوشمزه‌برای این فصل برایتان انتخاب کرده‌ایم چره‌که‌خوردن غذا با ترشی در فصل های سرد بسیار لذت بخش است و رنگ و مزه‌ی آن اشتها را تحریک می‌کند.

طرز تهیه‌ترشـی آجیل

مواد لازم

  • پسته‌200 گرم
  • مغز گردو 200 گرم
  • فندق 200 گرم
  • بادام پوست کنده‌200 گرم
  • نمک ،سرکه‌و تخم گشنیز به‌مقدار نیاز

 ترشی آجیل

دستور تهیه‌ترشی آجیل

برای درست کردن این ترشی لذیذ باید از یک ساعت قبل همه‌آجیل ها را در آب خیس کنید . بعد از یک ساعت آجیل ها را از آب بیرون بیاورید و در ظرف یا شیشه‌مورد نظرتان آجیل ها را مرتب و به‌ترتیب روی هم بچینید و لابه‌لای آجیل ها نمک و کمی تخم گشنیز بریزید و در آخر روی آجیل ها سرکه بریزید تا ظرف پر شود.این ترشی را میتوانید 4 تا 5 روز بعد استفاده‌کنید.

طرز تهیه‌ترشـی گل کلم و انار

 مواد لازم

  • گل کلم:200 گرم 
  •  اناردان شده‌سفید:200 گرم 
  • سیر نگینی خرد شده:یک بوته 
  • فلفل سبز تند:30 گرم 
  • نمک و فلفل سفید از هر کدام:یک قاشق چایخوری 
  •  سرکه‌سفید:به‌میزان لازم

 ترشی گل کلم و انار

دستور تهیه‌ترشی گل کلم و انار

ابتدا گل کلم را ریز خرد کنید و با انار ، سیر و فلفل تند مخلوط کنید و به‌آنها نمک و فلفل سفید را اضافه‌کنید و همه‌مواد را داخل ظرف یا شیشه‌خشک و استریل شده‌بریزید و داخل ظرف را با سرکه‌پر کنید و دو هفته‌صبر کنید تا ترشی آماده‌شود.

طرز تهیه‌ترشی انار و لبو

 مواد لازم

  •  لبو:پنج عدد 
  • سیب درختی:سه‌عدد
  • انار:دو عدد 
  •  سرکه:به‌میزان لازم 
  •  شکر:دو قاشق مرباخوری

ترشی انار و لبو 

دستور تهیه‌ترشی انار و لبو

لبو ها را پوست بگیرید و بعد رنده‌کنید. بعد در ظرف لبوهای رنده‌شده‌سرکه‌بریزید  به‌طوری که‌سرکه‌روی لبو ها را بگیرد.سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌جوش بیاید و لبو ها بپزند.در این فاصله‌سیب ها را هم پوست بگیرید و رنده‌کنید. بعد به‌لبوی در حال پخت اضافه‌کنید و در انتها شکر را اضافه‌کنید و اجازه‌دهید تا مخلوط چند جوش بزند.

بعد ترشی را از روی حرارت برمیداریم و منتظر میمانیم تا سرد شود. انارها را هم دون میکنیم و بعد از سرد شدن لبو ی پخته‌شده‌به‌آن اضافه‌میکنیم . سپس ترشی را در ظرف مورد نظر ریخته‌و صبر کنید تا 5 الی 6 روز بعد آماده‌مصرف شود.

طرز تهیه‌ترشی کلم بنفش

مواد لازم

  • کلم بنفش:یک عدد
  • نمک:سه‌قاشق سوپخوری
  • فلفل پاپریکا:یک قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز:یک قاشق سوپخوری
  • شکر:دو قاشق سوپخوری
  • سرکه‌سفید:به‌میزان لازم

ترشی کلم بنفش 

دستور تهیه‌ترشی کلم بنفش

کلم را خلالی خرد کنید و بعد داخل آبکش بریزید و روی آن را نمک بپاشید و 3 تا 4 ساعت به‌آن استراحت دهید . سپس کلم ها را زیر آب سرد بشویید و خوب فشار دهید تا آب اضافی و نمک آن کشیده‌شود.بعد کلم ها را در شیشه‌یا ظرف مورد نظرتان بریزید و لابه‌لای آن شکر ، فلفل قرمز و پودر پاپریکا بپاشید و ظرف ترشی را با سرکه‌پر کنید و در آن را محکم ببندید. قبل از اینکه‌این ترشی را مصرف کنید میتوانید در بیرون از یخچال از آن نگهداری کنید ولی بعد از استفاده‌باید در یخچال قرار دهید تا رنگ کلم  تغییر نکند.

طرز تهیه‌خیارشـور

  • خیار قلمی:دو کیلوگرم
  • نمک:چهار قاشق غذاخوری
  • دانه‌فلفل سیاه:یک قاشق غذاخوری
  • تلخون یا مرزه:50 گرم (یک دسته‌کوچک)
  • سرکه:یک پیمانه
  • سیر:یک بوته
  • آب:به‌میزان لازم

 خیار شور

دستور تهیه‌خیارشور

خیارشور خوشمزه‌به‌آن دسته‌از خیار شورهایی گفته‌میشود که‌میزان شوری آن اندازه‌باشد.و ما برای شما اینبار یک روش جالب و تضمینی را پیشنهاد میدهیم . برای تشخیص میزان مناسب شوری خیار شورها بهتر است یک قابلمه‌را از آب پر کنید و یک عدد تخم مرغ را داخل آن قرار دهید و حالت تخم مرغ را ببیند. بعد داخل آب مقداری نمکی که‌میخواهید برای خیار شور استفاده‌کنید را بریزید و هم بزنید. اگر میزان شوری آب کم باشد حالت تخم مرغ تغییری نمیکند. ولی اگر مقدار شوری آب مناسب باشد سر تخم مرغ به‌سمت بالا می‌آید و اگر هم شوری آب زیاد باشد تخم مرغ کاملا به‌سمت بالا می‌آید.که‌قطعا بهترین حالت زمانی است که‌تخم مرغ رو به‌بالاست.

سپس قابلمه‌آب نمک را با توجه‌به‌میزان نمک کافی روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید.بعد در ظرف مورد نظرتان خیارها را یک ردیف بچینید و روی آنها نیمی از تلخون ، فلفل چیلی تازه‌و فلفل سیاه‌را بریزید.بعد ردیف بعدی خیارها را بچینید و مابقی تلخون ها را بریزید.بعد سرکه‌را داخل ظرف بریزید و ظرف را با آب نمک جوشیده‌شده‌پر کنید.طوری که‌لب به‌لب شود و سبب پلمب شدن در آن شود. درب ظرف را سریع ببندید و تا زمانی که‌خیار شورها نرسند در آن را باز نکنید .شیشه‌خیار شور ها را در هوای باز نگهدارید و 10 تا 15 روز صبر کنید تا آماده‌مصرف شوند.

بیشتر بخوانید

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

تکنیک های درست کردن مربای پوست پسته خوش طعم و بی نظیر

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نکات تکمیلی بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

سری دوم بهترین روش پخت غذاهای نذری محرم

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

نحوه درست کردن چند شور و ترشی خوشمزه

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

آموزش تهیه “شوید پلو با میگو” با روش ساده و عالی

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه یک “کوکوی مرغ و سبزیجات” فوق العاده خوشمزه

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها باگت تخم مرغی را به راحتی درست کنید!

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس
مشاهده

مطالب بیشتر در گوناگون

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

آموزش درست کردن “مربای گلابی” خاص و خوشمزه

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه “ترشی بادمجان” شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

“لواشک کیوی” خوشمزه و خانگی همراه با دستور تهیه کامل

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

کامل ترین طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی با آبغوره

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

مطالب مرتبط

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “ترشی قرمز”

آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “ترشی قرمز”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “پیاز ترشی” خوشمزه

نحوه درست کردن “پیاز ترشی” خوشمزه

نحوه درست کردن “ترشی انار” ساده خوشمزه و خوشرنگ در منزل

نحوه درست کردن “ترشی انار” ساده خوشمزه و خوشرنگ در منزل

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “ترشی سبز” خانگی

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “ترشی سبز” خانگی

دستور تهیه “ترشی انار و لبو” خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

دستور تهیه “ترشی انار و لبو” خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

دستور پخت و تهیه “ترشی شپله” خانگی

دستور پخت و تهیه “ترشی شپله” خانگی

نحوه درست کردن ترشی “شور مخلوط” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن ترشی “شور مخلوط” خوشمزه و لذیذ

تکنیک های درست کردن “ترشی رشتی” خوشمزه

تکنیک های درست کردن “ترشی رشتی” خوشمزه

آموزش درست کردن “ترشی چغندر یا لبو” مجلسی در خانه

آموزش درست کردن “ترشی چغندر یا لبو” مجلسی در خانه

نحوه درست کردن ترشی زنجبیل خوشمزه

نحوه درست کردن ترشی زنجبیل خوشمزه

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن سس آواکادو برای سالاد و چیپس

نحوه درست کردن “ترشی مارچوبه” یک ترشی خوشمزه و مفید

نحوه درست کردن “ترشی مارچوبه” یک ترشی خوشمزه و مفید

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

نحوه درست کردن “ترشی لیته انبه” لذیذ و خوشمزه

نحوه درست کردن “ترشی لیته انبه” لذیذ و خوشمزه

نحوه درست کردن “چاتنی انبه” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن “چاتنی انبه” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن “ترشی ذرت” حلقه ای خوشمزه

نحوه درست کردن “ترشی ذرت” حلقه ای خوشمزه

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با طعم متفاوت

نحوه درست کردن “ترشی انبه” خوشمزه و لذیذ

نحوه درست کردن “ترشی انبه” خوشمزه و لذیذ