
- کلم سفید کوچک :1 عدد
- کنسرو ذرت شیرین :1 عدد
- کشمش پلویی :1 لیوان
- هویج :4 عدد
- مایونز کم چرب :1لیوان
- شکر:2 قاشق سوپخوری
1- کلم ها را نگینی خرد کنید.
2- هویج را رندهکنید.
3- دانههای ذرت ، کشمش و هویج رندهشدهرا با کلم خرد شدهمخلوط نمایید.
4- شکر را با سس مخلوط کنید و بهمواد اضافهنمایید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
5- سالاد را بهمدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سالاد جا بیافتد و کشمش ها نرم شوند.
سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد ذرت را میتوانید در وعدهمیان وعده- پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .