
نگهداری موزها بهروش درست بهمرحلهای کهآن ها را ذخیرهمیکنید بستگی دارد. موز کاملا رسیدهاگر در یخچال نگهداری شود بهتر خواهد ماند، در حالی کهموزسبزتر باید در دمای اتاق نگهداشتهشوند تا با گاز طبیعی اتیلن، کهتوسط میوهها تولید میشوند ، بهروند رسیدگی کمک کنند. حتی اگر مرحلهرسیدن را بگذارند، میتوان آن ها را نگهداری کرد و بعدا مورد استفادهقرار داد ؛ در ادامهاین بخش از نکات طلایی خانهداری در مجله اینترنتی فنجان 5 راهبرای نگهداری موز در اختیارتان خواهیم گذاشت.
روش 1:دستهموزها را داخل پلاستیک بپیچید
موزهای رسیدهبهرنگ زرد روشن با خال های سیاههستند. یک راهآسان برای نگهداری از موز رسیدهاین است که( ساقهضخیم چوبی ) آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. پوشش پلاستیکی مانع از دادن گاز اتیلن میشود کهمنجر بهرسیدن میوهمیشود. در واقع میتوانید از پوشش پلاستیکی برای نگهداری برگ های نعناع تازهاستفادهکنید. میتوانید تمام تاج موز را ببندید و یا موز را جدا کنید و ساقهها را با پلاستیک بپوشانید و موزها را نگهداری کنید.
روش 1 . تاج موز را با پوشش پلاستیکی بپوشانید
تکهکوچکی از پوشش پلاستیکی را بکنید.
پلاستیک را سفت دور ساقهضخیم و سیاهبپیچید.
می توانید آن ها را در ظرف در بستهدمای اتاق نگهداری و یا آن ها را در یخچال قرار دهید.
زمانی کهمیخواهید موز بخورید، پلاستیک را باز کنید، موز را ببرید و تکهها را داخل پلاستیک بریزید
روش 1 ب. یک ساقهکوتاهموز را با پلاستیک بپوشانید.
از یک چاقو برای جدا کردن تمام موزها از خوشهاستفادهکنید.
ساقههر موز را با نوار کوچکی از پلاستیک بپوشانید.
آن ها را در یخچال و یا در انبار نگهدارید.
نگهداری موزها بهاین روش عمر آن را 3 تا 4 روز تا 1 هفتهافزایش خواهد داد، بستهبهاین کهچقدر رسیدهو کی آن ها را خریدهاید.
از آنجا کههمهموزها در این خوشهدر زمان های مختلف میرسند، آن ها را بهطور جداگانهمهر و موم کنید تا مانع از رسیدن موزهای دیگر با سرعت بیشتری شوید.
اگر دوست ندارید بلافاصلههمهموزها را بخورید ، اما میخواهید آنها را برای گرسنگی نیمهشب در دسترس نگهدارید سعی کنید آن ها را منجمد کنید. موز رسیده3 تا 4 ماهدر فریزر خوب میمانند، چون دمای سرد روند پیری را کاهش میدهد. میتوانید آن ها را بعدا بهعنوان میان وعدهبخورید و یا آن ها را بهآب میوهاضافهکنید.
چیزهایی کهبهآن نیاز دارید:
مرحله1. تمام موز را پوست کندهو خرد کنید
پوست موز را جدا کنید.
موزها را در برش های نازک ببرید.
مرحله2. آنها را روی یک ورقهپهن کنید و منجمد کنید.
تکههای موز پوست کندهرا روی ورقهپخت مرتب کردهو منجمد کنید.
روی موزها را با نایلون بپوشانید.
تکههای موز را روی کاغذ بگذارید. تکههای بریدهرا از هم جدا کنید چون زمانی کهیخ زد خشک خواهند شد.
تکههای موز با پوشش پلاستیکی بپوشانید. پلاستیک را روی لبههای صفحهپخت بکشید تا از ورود هوا جلوگیری کنید. این کار از قهوه ای شدن موز جلوگیری خواهد کرد.
2 ساعت، سینی را در فریزر قرار دهید
مرحله3. تکههای موز را بهیک ظرف غیرقابل نفوذ هوا منتقل و آن را در فریزر ذخیرهکنید
سینی را از فریزر بیرون آورده
پوشش پلاستیکی را بردارید و از یک انبر برای انتقال تکههای یخ زدهبهیک ظرف محفوظ از هوا استفادهکنید.
ظرف را دوبارهدر فریزر قرار دهید تا موزها بماند.
موز منجمد 3 تا 4 ماهخوب باقی خواهد ماند. همچنین میتوانید از این روش برای ذخیرهسازی قارچ تازهاستفادهکنید.
اگر کل فرآیند برش و فریز کردن را خیلی سخت میدانید، میتوانید موز را در کیسههای زیپ دار قرار دهید و تا زمان مورد نیاز در یخچال قرار دهید. در حالی کهممکن نیست ماهها بماند معمولا در طول یک هفتهنسبتا خوب عمل خواهند کرد. با این حال، مطمئن شوید کهموزها بهطور کامل رسیدههستند. اگر سبز باشند، دمای سرد میتواند جلوی رسیدن میوهرا بگیرد.
مرحله1. هر موز را در کیسهزیپی قرار دهید
موز کاملا رسیدهرا در کیسهزیپی قرار دهید و آن را ببندید. بهتر است کهموزها را در کیسههای جداگانهبستهبندی کنید تا بر رسیدن بقیهتاثیر نگذارند.
مرحله2. هوا را از کیسهها خارج کنید و در یخچال قرار دهید
نی را در یک طرف کیسهقرار دهید، همان طور کهدر تصویر بالا نشان دادهشدهاست. قسمت باقی ماندهرا مهر و موم کنید.
با دهان خود همههوا را از کیسهبیرون کشید.
نی را بردارید و کیسهرا بهطور کامل ببندید.
این کار را با هر یک از موزها انجام دهید. موزها را در جای تازهیخچال قرار دهید.
موز با این روش بیش از یک هفتهباقی خواهد ماند
روش 1:موز را در کیسهکاغذ قهوهای نگهدارید
اگر تنها کسی هستید کهدر خانهموز میخورید، میتوانید یک دستهموزنارس بخرید تا بیشتر بماند. با این حال، موزها ی نارس اساسا سفت هستند و برای خوردن لذیذ نیستند. برای تسریع در روند رسیدن، میتوانید آن ها را در یک ناحیهگرم داخل کیسهکاغذ قهوهای ذخیرهکنید. این کیسهگاز اتیلن را بهدام خواهد انداخت و باعث رسیدن میوهمیشود
روش مرحلهای:موز را در کیسهکاغذ ی قهوهای و در مکان گرم قرار دهید.
2 یا 3 موز را در یک کیسهکاغذی قهوهای قرار دهید. اگر موزهای بیشتری داشتهباشید، چندین بستهبسازید. اگر فقط یک موز دارید، یک سیب یا گلابی همراهآن در کیسهقرار دهید تا بهروند رسیدگی کمک کنید.
کیسهرا تا و آن را مهر و موم کنید.
کیسهرا نزدیک پنجرهدر آشپزخانهقرار دهید کهنور خورشید فراوانی را دریافت میکند.
روش 1:موز کامل را فریز کنید
موز لهشدهلزوما نباید در سطل زبالهانداختهشود. از آن ها میتوان برای درست کردن نان و اسموتی موز استفادهکرد . اما باید آن ها را بهروش درست نگهدارید تا از سیاهشدن کامل جلوگیری کنید. راحت ترین راهبرای حفظ آن ها این است کهآن ها را منجمد کنید.
روش مرحلهای:فریز کردن موزها در کیسههای زیپ دار
موز لهشدهرا در کیسهقرار دهید و آن را مهر و موم کنید . اگر موزهای بیشتری دارید، آن ها را جداگانهدر کیسههای جداگانهبستهبندی کنید.
هم چنین، اگر موز خیلی چسبناک نباشد پوست را بکنید و سپس آن را درون کیسهنگهدارید.
موز رسیده3 تا 6 ماهدر حالت منجمد باقی خواهند ماند.
بهجای کندن پوست موز از ساقهبهسمت پایین، سعی کنید آن را از انتهای دیگر جدا کنید. این کار تضمین میکند کهکم تر از رشتههای فیبری بهپوست موز بچسبند
موز رسیدهنیز میتواند لهو برای درست کردن ماسک صورت برای پوست خشک استفادهشود.
می توانید کمی عصارهلیمو روی موز بریزید و از قهوهای شدن آن ها جلوگیری کنید.