
“چیکن استریپس” یا همان فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه ها از آن لذت می برند. مرغی که به شکل تکه های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته… مشخص است که حرف ندارد.
فیلهمرغ را بشویید و خشک کنید . در ظرفی تخم مرغ را بههمراهآرد ، شیر ، سرکه ، سیر ، نمک ، فلفل و آویشن مخلوط کنید.
بعد مرغ را با این مواد مخلوط شدهآغشتهکنید و بگذارید تا یک ساعتی در یخچال بماند و مزهدار شوند. بعد از یک ساعت مرغ را از داخل این مواد در آوردهو داخل کورن فلکس بغلطانید.
سپس در داخل روغن داغ بریزید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. بعد از اینکهمرغ سرخ شد آن را داخل صافی بریزید تا روغنش گرفتهشود و بعد در کنار دورچین های دلخواهسرو کنید.
چیکن استریپس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
چیکن استریپس را میتوانید در وعدهشام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .