بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی
همانطور که از اسم این غذا مشخص است، تره بخش اصلی این وعده خوشمزه را تشکیل می دهد. “خورش تره” کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.

مواد لازم برای خورش تره

  • تره‌پاک و خردشده‌:450 گرم
  • مغز ران گوسفند یا گوساله‌خردشده‌:نیم کیلو
  • سیب زمینی خلالی خرد شده :3 عدد  یا 240 گرم
  • لوبیا سفید :نصف پیمانه‌یا 85 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده :2 عدد
  • زردچوبه‌:یک قاشق چای خوری  یا 3 گرم
  • زعفران دم کرده :یک قاشق سوپ خوری
  • گردلیمو :نصف قاشق چای خوری
  • لیمو عمانی سیاه :5 عدد
  • نمک و فلفل سیاه :به‌مقدار لازم
  • روغن مایع  سرخ کردنی :به‌مقدار لازم
خورش

طرز تهیه‌خورش تره

ابتدا لوبیا سفید را از 24 ساعت قبل  در آب خیس کنید و طی آن چند بار آبش را عوض کنید. بعد با مقداری آب بپزید.

روی لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و با دو پیمانه‌آب حدود یک ربع روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد حرارت را خاموش کنید و بگذارید لیموها در همان آب خیس بخورد.

قابلمه‌مناسبی را برای پخت خورش انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس پیاز خرد شده‌را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد به‌پیاز تفت داده‌شده‌، گوشت و زردچوبه‌را اضافه‌کنید و تفت دهید ، انقدر تفت دهید تا آب گوشت کشیده‌شود.

بعد زعفران ، لوبیا ، و 4لیوان  آب را به‌قابلمه‌حاوی گوشت اضافه‌کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به‌جوش بیاید.

بعد از به‌جوش آمدن آب ، حرارت زیر قابلمه‌را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌آرامی بپزد.

تره‌خرد شده‌را به‌مدت 2 تا 3 دقیقه‌در روغن تفت دهید و  بعد به‌گوشت و لوبیا ی در حال پخت اضافه‌کنید.

در نیم ساعت آخر پخت خورش ، لیمو عمانی را به‌همراه‌آبی که‌داخلش خیس خورده‌و گردلیمو و مقداری نمک و  فلفل به‌آن اضافه‌کنید.

سیب زمینی های خلالی شده‌را هم در روغن سرخ کنید .

بعد از اینکه‌خورش جا افتاد ،آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال سیب زمینی تزیینش کنید.این خورش را در کنار پلو سرو کنید.

خورش تره

نکات تکمیلی در مورد خورش تره

خورش تره جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
خورش تره‌را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه خورش تره فرنگی

طرز تهیه خورش تره فرنگی

دستور پخت خوش طعم ترین خورش قیمه اصیل ایرانی

دستور پخت خوش طعم ترین خورش قیمه اصیل ایرانی

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش بروکلی”

طرز تهیه “خورش بروکلی”

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان مجلسی با گوشت

آموزش کامل درست کردن “خورش ساق”

آموزش کامل درست کردن “خورش ساق”

طرز تهیه “خورش هویج” تبریزی

طرز تهیه “خورش هویج” تبریزی

طرز تهیه “خورش قیمه آلو”

طرز تهیه “خورش قیمه آلو”

طرز تهیه “خورش کدو سبز”

طرز تهیه “خورش کدو سبز”

طرز تهیه “خورش ساک”

طرز تهیه “خورش ساک”

طرز تهیه “خورش چغاله بادام” با طعم بسیار خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه “خورش چغاله بادام” با طعم بسیار خوشمزه و دلچسب

قرمه سبزی جا افتاده چگونه درست کنیم ؟

قرمه سبزی جا افتاده چگونه درست کنیم ؟

طرز تهیه “خورش کدو حلوایی”

طرز تهیه “خورش کدو حلوایی”

طرز تهیه “خورش نخود سبز” و شوید

طرز تهیه “خورش نخود سبز” و شوید

دستور پخت کامل “خورش آلو اسفناج” خوش طعم با گوشت قرمز

دستور پخت کامل “خورش آلو اسفناج” خوش طعم با گوشت قرمز

طرز تهیه “خورش آلوچه بومی”

طرز تهیه “خورش آلوچه بومی”

طرز تهیه “خورش انار بیج”

طرز تهیه “خورش انار بیج”

طرز تهیه خورش به و آلو

طرز تهیه خورش به و آلو

طرز تهیه “خورش چغاله بادام”  + نکات و ترفندهای آن

طرز تهیه “خورش چغاله بادام” + نکات و ترفندهای آن

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان

طرز تهیه “خورش سیب” خوشمزه و دلچسب لرستان