
برای درست کردن این حلوای خوش رنگ ابتدا آلبالو ها را بشویید و هستهآن را خارج کنید ،
قابلمهای را بردارید آب و شکر را در آن مخلوط کردهو روی حرارت بگذارید زمانی کهجوشید و دانههای شکر حل شد شربت ، آلبالو ، و جوهر نمک را اضافهکنید
حرارت را کم کنید و اجازهدهید شربت غلیظ شدهو بهقوام برسد.
در این فاصلهآرد سفید را در تابهای تفت دهید تا خامی آن گرفتهشود ، حالا آرد سنگک را در تابهدیگری تفت دهید تا برشتهشود.
هر دو آرد را الک کردهو کنار بگذارید.
کرهرا داخل تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود ،
آردهای تفت دادهشدهو الک کردهرا داخل تابهبریزید و هم بزنید ، روغن مایع را اضافهکنید و آرد را خوب تفت دهید تا بوی آن بلند شود و بوی خامی ندهد.
شربت آمادهشدهرا هم بزنید و داخل مواد داخل تابهبریزید این کار را بهآرامی انجام دهید ، مواد حلوا را کمی تفت دادهو از روی حرارت بردارید.
حلوا را داخل قالب های مورد نظر بریزید و اجازهدهید خنک شود ،
بعد از اینکهحلوا خنک شد آن را از داخل قالب درآورید و در ظرف پذیرایی بچینید و با چند عدد آلبالو تزیین کردهبرای مهمان هایتان سرو کنید.
حلوای آلبالو جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
حلوای آلبالو را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .