
طبق گزارشات و تحقیقات انجام شدهشخصیت انسان ها در سن 7 الی 8 سالگی آنها شکل میگیرد کهبرخی عادات و رفتارها را ممکن است از همان سنین کودکی در بر گیرند و بهمرور آنها را در ذهن و روان خودشان پرورش دهند.
از بدترین عاداتی کهممکن است هر فردی از سنین کودکی بهآن مبتلا شود، دروغ و دروغگویی میباشد کهاین عادت یکی از بدترین و ناخوشایندترین عاداتی است کههر فردی ممکن است دچار آن شدهباشد و با این وجود هر یک از ما ممکن است دوستان و آشنایانی داشتهباشیم کهگاها بدون هیچ دلیلی شروع بهدروغگویی نمایند.
با این حال بههیچ وجهشما نمی توانید آنها را بهدروغ گفتن متهم کنید چراکهآنها بر روی دروغگویی تسلط دارند و با حرف هایشان میتوانند شما را قانع نمایند. اما دروغگویی میتواند علائم بسیار بدی داشتهباشد کهبهمرور در زندگی افراد دروغگو اعمال خواهد شد و یا حتی ممکن است منجر بهفروپاشی زندگی آنها شود.
بههمین دلیل ما قصد داریم برخی حقایق جالب و شنیدنی را در مورد افراد دروغگو و دروغ گفتن آشنا سازیم تا با این عادت بسیار بد، هر چهبهتر آشنا شوید و گول افراد دروغگو را نخورید. همراهما باشید.
افرادی کهمتاسفانهدروغگو هستند و عادت دروغگویی در ذهن آنها حک شدهاست، زمانیکهدروغ میگویند تنها احمقیت خودشان را نشان میدهند و علت آن هم این است کههیچ انسانی با سنجیدن جوانب مختلف میتوانند در چند ثانیهدروغ بودن یا دروغ نبودن را متوجهشوند.
از این رو افراد دروغگویی کهتصور میکنند با دروغ گفتن بهدیگران، آنها احمق و زود باور تلقی میکنند، خودشان احمق هستند و باید این ذهنیت را تغییر دهند!!
بر اساس تحقیقات انجام شده، کودکانی کهبهصورت مکرر دورغ میگویند بسیار باهوش هستند و از آی کیو بالایی برخوردار هستند و از ذهن خود بهخوبی استفادهمیکنند. با این حال اگر فرزند دروغگویی دارید، مطمئن باشید کهاز هوش بسیار زیادی برخوردار است کهباید بهمرور تلاش کنید کهاین عادت را آنها جدا سازید.
برخی بر این باور هستند کهخانم ها بیشتر از آقایان و آقایان بیشتر از خانم ها دروغگو هستند. اما این تصور و باور کاملا اشتباهاست و هر انسانی در هر زمان و مکانی کهقصد دروغ گفتن را داشتهباشد، دروغ میگوید و بههیچ وجهجنسیت در آن دخیل نیست!
با این وجود شاید بهاین درک رسیدهباشید کهخانم ها بیشتر سعی بر این دارند تا با استفادهاز دروغ گفتن حال دوستان خود را بهتر سازند و چنین چیزی حقیقت دارد، اما آقاین با دروغ هایشان حال ناخوشایندی را بهاطرافیانشان تزریق میکنند.
طبق گفتهآقای تیم لوین، افراد دروغگو زمانی دروغ میگویند کهحقیقت و صداقت بکار نیاید! با این حال " National Geographic " دلایل اصلی دروغ گفتن را 3 چیز میداند ؛
یک مطالعهبر روی دانش آموزان مدرسهبیزینس هاروارد انجام شد کهدر طی این مطالعهتعدادی تست ریاضی بهدانش آموزان دادهشد و آنها مجاز بهتقلب در حین آزمون بودند. از این رو این در حالی بود کهدر پشت برگهپاسخ، پاسخ تمامی تست ها قرار دادهشدهبود.
برخی از دانش آموزان خواستار تعویض برگهپاسخشان شدند و برخی دیگر از همان برگهاستفادهکردند و بعد از تحویل پاسخنامهبهمراقب بر این باور بودند کهخودشان تمام تست ها را حل کردهاند و در طی آزمون تقلب نکردهاند.
طبق مطالعات انجام شدههمان گونهکهشما هم نیز میتوانید حدس بزنید، بیشترین میزان دروغگویی در سنین 13 الی 17 سالگی است کهشاید اکثر آن نیز در مدارس گفتهشدهباشد!
افرادی کهدروغ گو هستند، اگر کار اشتباهی را در مقابل شما انجام دهند، بههیچ وجهبا وجود آنکهمطلع هستند شما کار بد آنها را دیدهاید، کار بدشان را قبول نمی کنند و سعی بر توجیهآن میکنند و هیچ مسئولیتی در قبال آن بر عهدهنمی گیرند کهاین عادت بسیار بد میتواند منجر بهعصبانیت هر یک از ما شود.
افراد دروغگو زمانیکهدر حال بیان کردن دروغ هستند، بههیچ وجهدست های خود را تکان نمی دهند و از حرکت ندادن دست هایشان میتوانید مطلع شوید کهدر حال بیان دروغ هستند یا خیر؟1
یکی دیگر از ویژگی های ظاهری افراد دروغ گو این است کهآنها در مواقعی کهعصبی میشوند، لب های خود را بهسمت دهانشان جمع میکنند و بشدت فشار میدهند.
تا بهحال برای شما پیش آمدهاست کهدر کنار یکی از دوستانتان هستید کهدر آن لحظه10 دروغ را بصورت مکرر در زمینههای مختلف بیان میکند. اگر شما میخواهید از دروغگویی دوستتان مطلع شوید، میتوانید اولین یا دومین دورغی کهگفتهاست را مجددا از وی سوال کنید کهاگر موفق بهگفتن صحیح آن شدهاست، قطعا با صداقت صحبت کردهاست و شما اشتباها وی را دروغگو خواندهاید و اگر بهفکر فرو رفت...
مطالعهای در مورد میزان آمار دروغ گفتن مردم آمریکا اعلام کرد کههر شهروند آمریکایی بطور میانگین 11 بار دروغ میگوید کهاین میزان نشان دهندهروزانهبیش از یک دروغ میباشد!
بهگفتهدکتر ملبا واسکز از تگزاس، افرادی کهصادق هستند همیشهدر خانهبهعنوان یک الگو یاد میشوند و از صحت و سلامت جسمانی و روانی بیشتری برخوردار هستند. با این حال افراد صادق در میان عموم مردم بیشتر شناختهشدههستند و با صحت و سلامت روانی میتوانند سالیان بیشتری زندگی نمایند.
اگر شما بعد از دروغ گفتن فردی کهبهشما دروغ گفتهاست، تلاش بر بازخواست وی کنید و با نشان دادن شواهد موجود اعلام کنید کهوی دروغ میگوید بهشدت عصبی خواهد شد و بههیچ وجهبهدروغگویی خودش اعتراف نخواهد کرد و سعی بر توضیح دادن حرف های خودش خواهد نمود
شاید با وجود اینکهافراد دروغگو بههیچ وجهدروغ زدهشدهخودشان را قبول نکنند، اما با این حال این افراد بههیچ وجهنمی توانند در مقابل افرادی کهضریب هوشی بالا و تجربهکافی دارند، دروغ بگویند و با دروغ گفتن تنها خودشان را احمق فرض میکنند و نمی توانند پاسخگو باشند.