طرز تهیه “فلافل رژیمی” را در ادامه این مطلب برای شما عزیزان ارائه کرده ایم، امیدواریم از پخت و میل این غذای پرطرفدار لذت ببرید.
مواد لازم برای درست کردن فلافل رژیمی
- پیاز( یک عدد)
- سیر ( سهحبه)
- پودر تخم گشنیز (یک چهارم ق چ)
- گشنیز(ربع لیوان)
- پودر زیره( یک هشتم ق چ)
- کنسرو نخود (یک قوطی)
- فلفل قرمز(بهمقدار زیاد)
- روغن زیتون(برای چرب کردن)
- جعفری( ربع لیوان)
طرز تهیهفلافل رژیمی همراهبا روغن زیتون
ابتدا فر را با حرارت 210 درجهسانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کنسرو نخود را از صافی رد کنید و نخود ها را بههمراهفلفل، زیره ، تخم گشنیز ، سیر ،پیاز ، جعفری و گشنیز تازهداخل غذا ساز بریزید و خوب هم بزنید تا همهمواد با هم ترکیب شوند.
نکتهمهم در آمادهکردن مواد فلافل
اگر احتیاج بود چند بار غذا ساز را خاموش کنید و با قاشق مواد را هم بزنید و دوبارهغذا ساز را روشن کنید.البتهمواد نباید لهشوند.بعد از اینکهمواد کاملا ترکیب شدند آن را تست کنید کهاگر احتیاج به
نمک یا فلفل اضافهداشت داخلش بریزید.
مرحلهنهایی درست کردن فلافل رژیمی
سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کاغذ را کمی چرب کنید.بعد
فلافل را با قالب
فلافل زن و یا قالب اسکوب با فاصلهدر سینی بچینید. روی
فلافل ها را با برس چرب کنید و بهمدت 20 دقیقهدر فر قرار دهید تا یک طرف
فلافل طلایی شود. بعد سینی را در بیاورید و
فلافل ها را برگردانید. دوبارهسینی را داخل فر بگذارید تا بهمدت 15 دقیقهطرف دیگر
فلافل ها طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد فلافل رژیمی
فلافل رژیمی جزو ساندویچ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
فلافل رژیمی را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .