“کشک بادمجان” از جمله غذایی های سنتی و خوشمزه می باشد که هم طرز تهیه راحت دارد و هم می توان آن را به زیباترین شکل ها تزئین نمود.
طرز تهیهکشک بادمجان خوشمزه
کشک بادمجان غذای سادهو خوشمزهمیباشد کهمیتوان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود و بهخاطر وجود کشک از خواص سلامت و بهبود موها و همچنین تحریک اشتها برخوردار میباشد.
این بار در بخش آشپزی سایت مجله اینترنتی فنجان همراهشما هستیم تا در کنار هم بهپخت و آشنایی با طرز تهیهکشک بادمجان با بادمجان سرخ کردهبپردازیم.
مواد مورد نیاز کشک بادمجان
ابتدا مواد لازم بیان شدهدر زیر را آمادهکنید تا بهسراغ دستور تهیهاصلی کشک بادمجان برویم :
مواد لازم برای کشک بادمجانمواد لازم | مقدار لازم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
نمک | بهمیزان لازم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
نعنا خشک | 3 قاشق |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 6 حبه |
گردوی آسیاب شده | 2 قاشق غذاخوری |
کشک | نصف پیمانه |
طرز تهیهکشک بادمجان مجلسی
مرحلهاول :آمادهکردن بادمجان ها
ابتدا برای تهیهاین غذای خوشمزهو عالی باید
بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت
بادمجان ها درون آب و نمک بمانند.
مرحلهدوم :سرخ کردن بادمجان
سپس آن ها را با روغن سرخ کنید.
1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است کهاز ابتدا بادمجان هایتان را پوست کندهو بهصورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک بهآن اضافهنمایید تا آبی کهدر داخل بادمجان موجود میباشد تخلیهشود.
مرحلهسوم :سرخ کردن پیازها
در ادامهپیاز را بردارید پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابهبههمراهمقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شود
مرحلهچهام :افزودن ادویهها
بعد از اینکهپیاز ها کمی سرخ شدند زرد چوبه و فلفل سیاهرا بهپیاز ها اضافهکنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبهبهخورد پیاز ها برود
مرحلهپنجم :لهکردن بادمجان ها
بعد از اضافهکردن و تفت دادن زردچوبهو پیاز داغ زمان این است که
بادمجان هایی را کهسرخ کردهاید را با کمک گوشکوب لهکنید.
مرحلهششم :افزودن سیر
و بهپیاز داغ هایتان اضافهکنید و هم بزنید و سیر را نیز بهاین مواد اضافهکنید و هم بزنید
مرحلههفتم :نعنا ها را اضافهکنید
در ادامهنعنا خشک ها را نیز بهاین مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحلههشتم :اضافهکردن کشک
بعد از این کهاین مواد را با یکدیگر تفت دادید زمان افزودن
کشک میباشد
کشک را میتوانید بعد از آمادهشدن نیز اضافهکنید این کار یک کار سلیقهای میباشد
مرحلهنهم :افزودن آب بهمواد
و بهاگر دلتان خواست میتوانید مقداری نمک بهآن بیافزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانهآب را به
کشک بادمجانتان بیافزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بستهو شلعهملایم بپزد و نرم شود.
2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.
بعد از گذشت 5 دقیقهبه
کشک بادمجانتان سر بزنید و گردو هایتان را بهآن اضافهکنید و هم بزنید و اجازهبدهید حدود 7 دقیقهبا شعلهملایم روی گاز بپزد
مرحلهنهایی :سرو کشک بادمجان
بعد از اتمام تایمتان
کشک بادمجان آمادهاست میتوانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفادهاز نعناع داغ
کشک تزئین کنید.
3.
کشک بادمجان در صورتی کهپختهشدهباشد یعنی اینکهاز مواد لازم خود مرکب شدهباشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری میباشد.
نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان
کشک بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقهمیباشد .
کشک بادمجان را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .