بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
“کشک بادمجان” از جمله غذایی های سنتی و خوشمزه می باشد که هم طرز تهیه راحت دارد و هم می توان آن را به زیباترین شکل ها تزئین نمود.

طرز تهیه‌کشک بادمجان خوشمزه

کشک بادمجان غذای ساده‌و خوشمزه‌می‌باشد که‌می‌توان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود و به‌خاطر وجود کشک از خواص سلامت و بهبود موها و همچنین تحریک اشتها برخوردار می‌باشد.

این بار در بخش آشپزی سایت مجله اینترنتی فنجان همراه‌شما هستیم تا در کنار هم به‌پخت و آشنایی با طرز تهیه‌کشک بادمجان با بادمجان سرخ کرده‌بپردازیم.

مواد مورد نیاز کشک بادمجان

ابتدا مواد لازم بیان شده‌در زیر را آماده‌کنید تا به‌سراغ دستور تهیه‌اصلی کشک بادمجان برویم : 

مواد لازم برای کشک بادمجان
مواد لازممقدار لازم
بادمجان1 کیلوگرم
نمکبه‌میزان لازم
زردچوبه1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
نعنا خشک3 قاشق
پیاز1 عدد بزرگ
سیر6 حبه
گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
کشکنصف پیمانه
 

طرز تهیه‌کشک بادمجان مجلسی

مرحله‌اول :آماده‌کردن بادمجان ها

ابتدا برای تهیه‌این غذای خوشمزه‌و عالی باید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت بادمجان ها درون آب و نمک بمانند.
بادمجان پوست کنده

مرحله‌دوم :سرخ کردن بادمجان

سپس آن ها را با روغن سرخ کنید.
سرخ کردن بادمجان

1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که‌از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده‌و به‌صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به‌آن اضافه‌نمایید تا آبی که‌در داخل بادمجان موجود می‌باشد تخلیه‌شود.

مرحله‌سوم :سرخ کردن پیازها

در ادامه‌پیاز را بردارید پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه‌به‌همراه‌مقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شود
سرخ کردن پیاز

مرحله‌چهام :افزودن ادویه‌ها

بعد از اینکه‌پیاز ها کمی سرخ شدند زرد چوبه و فلفل سیاه‌را به‌پیاز ها اضافه‌کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبه‌به‌خورد پیاز ها برود
ادویه‌و پیاز

مرحله‌پنجم :له‌کردن بادمجان ها

بعد از اضافه‌کردن و تفت دادن زردچوبه‌و پیاز داغ زمان این است که‌بادمجان هایی را که‌سرخ کرده‌اید را با کمک گوشکوب له‌کنید.
له‌کردن بادمجان

مرحله‌ششم :افزودن سیر

و به‌پیاز داغ هایتان اضافه‌کنید و هم بزنید و سیر را نیز به‌این مواد اضافه‌کنید و هم بزنید
بادمجان له‌شده

مرحله‌هفتم :نعنا ها را اضافه‌کنید

در ادامه‌نعنا خشک ها را نیز به‌این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
نعناع خشک

 مرحله‌هشتم :اضافه‌کردن کشک

بعد از این که‌این مواد را با یکدیگر تفت دادید زمان افزودن کشک می‌باشد کشک را میتوانید بعد از آماده‌شدن نیز اضافه‌کنید این کار یک کار سلیقه‌ای می‌باشد
کشک
بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه‌کشک بادمجان ها را چک کنید
هم زدن کشک و بادمجان

مرحله‌نهم :افزودن آب به‌مواد

و به‌اگر دلتان خواست می‌توانید مقداری نمک به‌آن بیافزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه‌آب را به‌کشک بادمجانتان بیافزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته‌و شلعه‌ملایم بپزد و نرم شود.
کشک و بادمجان

2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.

بعد از گذشت 5 دقیقه‌به‌کشک بادمجانتان سر بزنید و گردو هایتان را به‌آن اضافه‌کنید و هم بزنید و اجازه‌بدهید حدود 7 دقیقه‌با شعله‌ملایم روی گاز بپزد

مرحله‌نهایی :سرو کشک بادمجان

بعد از اتمام تایمتان کشک بادمجان آماده‌است می‌توانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفاده‌از نعناع داغ کشک تزئین کنید.
کشک بادمجان
 
3.کشک بادمجان در صورتی که‌پخته‌شده‌باشد یعنی اینکه‌از مواد لازم خود مرکب شده‌باشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری می‌باشد.

نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان

کشک بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه‌میباشد .
کشک بادمجان را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی

با چه ترفندی “شوری کشک بادمجان” را بگیریم؟

با چه ترفندی “شوری کشک بادمجان” را بگیریم؟

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان سرخ شده” خانگی

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان سرخ شده” خانگی

طرز تهیه و آموزش درست کردن بادمجان بقچه ای

طرز تهیه و آموزش درست کردن بادمجان بقچه ای

طرز تهیه “کشک بادمجان بخارپز” شده و رژیمی

طرز تهیه “کشک بادمجان بخارپز” شده و رژیمی

طرز تهیه “کشک بادمجان بخارپز” رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه “کشک بادمجان بخارپز” رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه “کشک بادمجان مجلسی با گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “کشک بادمجان مجلسی با گوشت” چرخ کرده

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان آب پز” و طعمی بس دلچسب

طرز تهیه “کشک بادمجان با بادمجان آب پز” و طعمی بس دلچسب

طرز تهیه “میرزا قاسمی” گیلانی (مرحله به مرحله با عکس)

طرز تهیه “میرزا قاسمی” گیلانی (مرحله به مرحله با عکس)

طرز تهیه آبگوشت کشک لری

طرز تهیه آبگوشت کشک لری

دستور پخت “کشک بادمجان با عدس” بسیارخوشمزه و مقوی

دستور پخت “کشک بادمجان با عدس” بسیارخوشمزه و مقوی

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه و رژیمی

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه و رژیمی

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

طرز تهیه “آبگوشت کشک” ملایر

طرز تهیه “آبگوشت کشک” ملایر

مراحل پخت “کشک بادمجان در فر”با عطر بی نظیر

مراحل پخت “کشک بادمجان در فر”با عطر بی نظیر

طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

طرز تهیه آش کشک پاییزی خوشمزه

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

“کشک بادمجان با مرغ” مجلسی خوشمزه و لذیذ

“کشک بادمجان با مرغ” مجلسی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “آش بادمجان” سبزوار

طرز تهیه “آش کشک” آذربایجان

طرز تهیه “آش کشک” آذربایجان