
- شکر :300 گرم
- آب :600 میلی لیتر
- آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
ابتدا کاسهبزرگی بردارید و آرد را داخل آن الک کنید، سپس پودر قند، آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافهنمودهو میان مواد را گود کنید.
یک عدد تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بشکنید و مواد را با دست خوب مخلوط نمایید تا خمیر درست شود، کرهآب شدهرا افزودهو خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود.
حالا خمیر را بهگلولههایی اندازهتخم مرغ درست کردهو آن ها را داخل سینی فر کهبا کاغذ پوشیدهشدهبا فاصلهبچینید.
زردهرا با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس با یک قلمو آن را روی خمیرها بمالید. سینی را برای نیم ساعت در فری کهاز قبل با دمای 160 درجهسانتی گراد گرم شدهقرار دهید.
در این فاصلهآب را روی حرارت قرار دادهو اجازهدهید بجوشد، سپس شکر را افزودهو بعد از اینکهخوب حل شد از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
شکرپارهها را از فر بیرون آوردهو شربت را روی آن ها بریزید و بعد از چند دقیقهدر دیس مورد نظر بچینید و از مهمان های خود پذیرایی نمایید.
شکرپاره جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
شکرپارهرا میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .