بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
طرز تهیه شیرینی “شکرپاره” خانگی
طرز تهیه “شکرپاره” را دربخش شیرینی پزی آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان مشاهده نمایید.

 مواد لازم برای شکرپاره

  • آرد گندم :225 گرم
  • آرد سمولینا :4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :یک عدد
  • پودر قند :6 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • مارگارین یا کره :100گرم
  • روغن مایع:به‌مقدار کم
  • زرده‌تخم مرغ :یک عدد (برای روی شیرینی)
  • کاغذ کیک پزی :کوچک (به‌تعداد شیرینی)

مواد لازم برای شربت شکر پاره

  • شکر :300 گرم
  • آب :600 میلی لیتر
  • آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
شکر پاره

طرز تهیه‌شکرپاره

ابتدا کاسه‌بزرگی بردارید و آرد را داخل آن الک کنید، سپس پودر قند، آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه‌نموده‌و میان مواد را گود کنید.

یک عدد تخم مرغ را داخل گودی میان آرد بشکنید و مواد را با دست خوب مخلوط نمایید تا خمیر درست شود، کره‌آب شده‌را افزوده‌و خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود.

حالا خمیر را به‌گلوله‌هایی اندازه‌تخم مرغ درست کرده‌و آن ها را داخل سینی فر که‌با کاغذ پوشیده‌شده‌با فاصله‌بچینید.

زرده‌را با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس با یک قلمو آن را روی خمیرها بمالید. سینی را برای نیم ساعت در فری که‌از قبل با دمای 160 درجه‌سانتی گراد گرم شده‌قرار دهید.

در این فاصله‌آب را روی حرارت قرار داده‌و اجازه‌دهید بجوشد، سپس شکر را افزوده‌و بعد از اینکه‌خوب حل شد از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.

شکرپاره‌ها را از فر بیرون آورده‌و شربت را روی آن ها بریزید و بعد از چند دقیقه‌در دیس مورد نظر بچینید و از مهمان های خود پذیرایی نمایید.

شکرپاره

نکات تکمیلی در مورد شکرپاره

شکرپاره جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه‌میباشد .
شکرپاره‌را می‌توانید در وعده‌دسر - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

اصول پخت “شیرینی لطیفه” خانگی

اصول پخت “شیرینی لطیفه” خانگی

طرز تهیه “کباب ترکی مرغ” خانگی با سس چیلی

طرز تهیه “کباب ترکی مرغ” خانگی با سس چیلی

طرز تهیه “مرغ بریان در قابلمه” خانگی

طرز تهیه “مرغ بریان در قابلمه” خانگی

طرز تهیه “مرغ باربیکیو” با سالاد کلم به صورت خانگی

طرز تهیه “مرغ باربیکیو” با سالاد کلم به صورت خانگی

طرز تهیه “خوراک مرغ وارنا”

طرز تهیه “خوراک مرغ وارنا”

طرز تهیه “تارت خرمالو” یک شیرینی خوشمزه خانگی

طرز تهیه “تارت خرمالو” یک شیرینی خوشمزه خانگی

پودینگ وانیلی ، دسری خوشمزه + طرز تهیه

پودینگ وانیلی ، دسری خوشمزه + طرز تهیه

طرز تهیه سوفله لیمو

طرز تهیه سوفله لیمو

طرز تهیه روشی خوشمزه برای تهیه “مرغ سوخاری” با چاشنی لیمو چینی

طرز تهیه روشی خوشمزه برای تهیه “مرغ سوخاری” با چاشنی لیمو چینی

طرز تهیه “برگر مرغ” خانگی خوشمزه

طرز تهیه “برگر مرغ” خانگی خوشمزه

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

طرز تهیه “فیله مرغ سوخاری” با سس  چیلی تایلندی

طرز تهیه “فیله مرغ سوخاری” با سس چیلی تایلندی

طرز تهیه “کلم پلو قرمز”

طرز تهیه “کلم پلو قرمز”

طرز تهیه “خوراک مرغ” و برنج رژیمی خوشمزه و راحت

طرز تهیه “خوراک مرغ” و برنج رژیمی خوشمزه و راحت

طرز تهیه خوراک “مرغ با سیر” ساده

طرز تهیه خوراک “مرغ با سیر” ساده

طرز تهیه “امرسی” غذای ژاپنی

طرز تهیه “امرسی” غذای ژاپنی

طرز تهیه “ساندویچ ماهی سالمون و خاویار با پنکیک”

طرز تهیه “ساندویچ ماهی سالمون و خاویار با پنکیک”

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

طرز تهیه “شیرینی زبان” خانگی

ساده ترین طرز درست کردن “بیسکویت معطر” خانگی

ساده ترین طرز درست کردن “بیسکویت معطر” خانگی

طرز تهیه فینگر فود خوشمزه ، میت بال مرغ تایلندی

طرز تهیه فینگر فود خوشمزه ، میت بال مرغ تایلندی