این “کیک ماربل” که امروز دستور تهیه اش رو می بینیم یه کیک کره ای و مرطوب و فوق العاده خوشمزه است، با یه بافت اسفنجی و لطیف، که هم شکلاتیه و هم ساده .امیدوارم شما هم از این کیک خوشتون بیاید.
ابتدای کار قابلمهای را آب کردهو روی حرارت قرار دهید تا شروع بهجوشیدن نماید، سپس یک ظرف مناسب کهاندازهدهانهقابلمههم باشد انتخاب کردهو شکلات را داخل آن بریزید .
روی قابلمهآب در حال جوش قرار دهید و با قاشق شکلات را هم بزنید تا ذوب شود. بعد از اینکهشکلات بخوبی آب شد قهوهرا افزودهو خوب مخلوط کنید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
استفادهاز قهوهکاملا سلیقهای است. حالا سراغ فر رفتهو آن را با دمای 180 درجهروشن کنید تا در طول آمادهسازی موادکیک کاملا گرم و آمادهشود.
در ادامهکرهرا با هم زن برقی خوب بزنید تا کاملا نرم شدهو بهرنگ کرم درآید، سپس شکر را بهتدریج افزودهو دوبارهبرای 3 تا 5 دقیقههم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
بعد از اینکهمخلوط کرهو شکر خوب سبک و ابری مانند شد تخم مرغ ها را یک بهیک افزودهو هر بار با هم زن خوب بزنید تا با موادتان ترکیب شود.
در ادامهوانیل را افزودهو خامهیا ماست را هم بریزید و دوبارههم بزنید تا مایهخمیر بخوبی یکدست شود.
بکینگ سودا، نمک، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کردهو الک کنید ، سپس این مخلوط را در سهمرحلهبههمراهشیر بهمواد قبلی اضافهکنید.
بهاین شکل کهابتدا یک سوم از آرد را افزودهو مواد را هم بزنید ، سپس نیمی از شیر را اضافهکردهو دوبارههم بزنید و بههمین ترتیب ادامهدهید تا کل مواد با هم مخلوط شدهو خمیر یکدست شود.
حالا حدود یک سوم از خمیرتان را جدا کنید و با شکلات ذوب شدهمخلوط نمایید، مقداری از خمیر وانیلی را داخل قالبی کهاز قبل چرب کردهاید بریزید و روی آن مقداری از خمیر شکلاتی قرار دهید .
مجددا خمیر وانیلی بریزید و بههمین ترتیب قالب را پر کنید. در آخر با کمک یک سیخ چوبی روی خمیر حرکت دورانی انجام دهید تا شکل های زیبایی داخل کیک ایجاد شود.
قالب را برای 35 تا 40 دقیقهدر فری کهاز قبل گرم شدهقرار دهید تا کیک بپزد.
بعد از این مدت زمان کیک را از فر بیرون آوردهو اجازهدهید تا کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کردهو بعد از برش زدن در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
کیک ماربل جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد . کیک ماربل را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید . توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 10 نفر مناسب میباشد .