
حلوای سهآرد فوق العادهخوشمزه
برای تهیهحلوای سهآردی ، ابتدا باید داخل قابلمهای آرد گندم را بر روی حرارت ملایم رو بهکم بهمدت 20 دقیقهتفت دهید تا بوی خامی آرد گرفتهشود و رنگ آرد تغییر کند.
بعد از آن آرد نخود چی را بهآن اضافهکنید و هم بزنید تا بههمراهآرد گندم بهمدت 15 دقیقهتفت بخورد.وقتی بوی خامی آرد گرفتهشد در مرحلهآخر آرد برنج را اضافهکنید و 10 دقیقههم آرد برنج را در کنار آرد گندم و آرد نخود چی تفت دهید.
پس از تفت خوردن آردها ، بگذارید تا کمی خنک شوند و بعد آنها را الک کنید . سپس مجددا بهقابلمهبرگردانید.
در این مرحلههل آسیاب شدهرا بهآرد اضافهکنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد کم کم روغن را بهآرد اضافهکنید و خوب هم بزنید تا مقدار روغن برای آرد مناسب باشد و آرد زیادی شل نشود.
وقتی آرد کاملا با روغت تفت خورد ، حرارت را خاموش کنید و شعد را کم کم بهحلوا اضافهکنید و مرتب هم بزنید.
در این مرحلهزعفران را هم کم کم بهحلوا اضافهکنید تا رنگ دلخواهرا بدست آوردید.حلوای آمادهشدهباید در وسط قابلمهجمع شود.
یعنی باید آنقدر هم بزنید تا سفت شود. سپس حلوا را در ظرف مورد نظرتان تزیین کنید.
هنگاهی کهشهد را اضافهمیکنید شهدباید ولرم باشد.
اگر میزان شهد بیش از اندازهبود ، حلوا را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا حلوا سفت تر شود.
حلوای سهآرد خانگی
تهیهشهد حلوا :
برای درست کردن شهد حلوا ، یک و نیم پیمانهآب را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شهد بجو ش بیاید و شکر داخل آن کاملا حل شود.
وقتی شهد بهجوش آمد بگذارید تا 5 دقیقهای بجوشد و در 30 ثانیهآخر گلاب را بهآن اضافهکنید و شهد را از روی حرارت بردارید.
حلوای سهآرد جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
حلوای سهآرد را میتوانید در وعدهدسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .