بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
کباب بادمجان با گوشت از غذاهای خوشمزه و بین المللی می باشد که طرفداران زیادی دارد ما در این مطلب از مجله اینترنتی فنجان یکی از بهترین دستور تهیه های این غذا را در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز تهیه‌کباب بادمجان با گوشت

کباب بادمجان با گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه‌است و مواد اصلی آن گوشت چرخ کرده‌و بادمجان کبابیست.

مواد لازم برای 2 نفر

  • گوشت چرخ کرده‌: 250 گرم
  • پیاز  : 1 عدد متوسط
  • بادمجان : 1 عدد متوسط
  • گوجه‌فرنگی : 1 عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای : یک سوم 1 فلفل
  • سیر : 2 حبه
  • آرد نخودچی :1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده‌: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده‌: 1 قاشق غذاخوری
  • سماق و فلفل قرمز : به‌مقدار کافی
  • زنجبیل و پاپریکا :به‌مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه : به‌مقدار کافی
  • زردچوبه‌و روغن : به‌مقدار کافی

کباب بادمجان

طرز تهیه‌کباب بادمجان و گوشت

مواد لازم برای سس کباب

  • پیاز : 1 عدد بزرگ
  • گوجه‌فرنگی :2 عدد بزرگ
  • سیر : 2حبه
  • رب گوجه‌فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • آب غوره : کمی
  • نمک و فلفل سیاه‌و زردچوبه‌:  به‌مقدار کافی

دستور پخت کباب بادمجان و گوشت

بادمجان، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه ای شسته‌شده‌و تمیز را به‌سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. پس از کباب شدن پوست آن را بگیرید.

سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده‌ریز رنده‌کنید. سپس به‌همراه‌بادمجان ، گوجه‌و فلفل کباب شده‌داخل میکسر خرد کنید.

پیاز را پوست بگیرید و با رنده‌ریز رنده‌کنید و با فشار دست آب آن را بگیرید.سپس با گوشت چرخ کرده‌و مواد میکس شده‌مخلوط کنید. مقداری سماق، زنجبیل، فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده، آردنخودچی و نیز کمی نمک هم به‌مایه‌گوشت بیفزایید و با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید.کمی هم مواد را با دست ورز دهید.

روی ظرف حاوی مایه‌گوشت را با سلفون بپوشانید و به‌مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

در زمان استراحت مایه‌گوشت سس آن را آماده‌کنید. به‌این ترتیب که‌پوست گوجه‌فرنگی ها را بگیرید و رنده‌ریز رنده‌کنید و یا داخل میکسر به‌شکل پوره‌در بیاورید.پیاز را هم پوست بگیرید و رنده‌ریز بکنید.سیر را هم به‌همین شکل رنده‌کنید.
حالا تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید.کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد پیازها را اضافه‌کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود.سپس سیر رنده‌شده‌را اضافه‌کنید و در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل و زردچوبه‌روی آن بپاشید و کمی تفت دهید.

رب گوجه‌فرنگی را هم به‌مواد اضافه‌کنید کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته‌شود. در این مرحله  گوجه‌فرنگی های رنده‌شده‌را اضافه‌کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و سس نسبتا غلیظی تهیه‌شود.

برای چاشنی سس مقداری آبغوره هم اضافه‌کنید.

تابه‌دیگری را روی حرارت کم قرار دهید مقدار کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

مایه‌کباب استراحت داده‌را کمی ورز دهید و بعد به‌اندازه‌یک نارنگی کوچک از آن بردارید و روی سیخ های فلزی کوچک حالت دهید.

وقتی همه‌طرف کباب ها در روغن سرخ شد ،در 5 دقیقه‌آخر در تابه‌را بگذارید و اجازه‌دهید کباب ها با حرارت کم مغز پخت شوند.کباب بادمجان با گوشت را همراه‌با سس داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با برنج میل کنید.

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه “کباب فلفلی” خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای

طرز تهیه ساندویچ کباب تابه ای

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

طرز تهیه “کباب چوبی با فلفل سبز” با طعمی متفاوت

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

طرز تهیه “کباب شترمرغ” یک غذای لذید و دلچسب

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای

طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “پوره بادمجان با ماست”

طرز تهیه “پوره بادمجان با ماست”

طرز تهیه “تاس کباب با مرغ” یا گوشت به روش سنتی در خانه

طرز تهیه “تاس کباب با مرغ” یا گوشت به روش سنتی در خانه

طرز تهیه “کال کباب” یک غذای اصیل و پرطرفدار شمالی

طرز تهیه “کال کباب” یک غذای اصیل و پرطرفدار شمالی

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه شامی کباب افغانی با روش اصلی

طرز تهیه شامی کباب افغانی با روش اصلی

پخت “کازان کباب” با طعمی ماندگار

پخت “کازان کباب” با طعمی ماندگار