طبخ ماهی با سس و دستور پختی جدید و خوش طمع برای آن هایی که به دنبال تنوع در برنامه غذایی در کنار تقویت و حفظ سلامتی اعضای خانواده هستند پیشنهادی عالی است.
مواد لازم:
پرتقال و یا لیمو 2 عدد متوسط
روغن زیتون 1/4 فنجان
نعناع تازه
خرد شده 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه بهمقدار لازم
ماهی سالمون و یا فیله 500 گرم
طرز تهیه:
پرتقال ها را پر پر کردهو گوشت آن را از لایهنازک جدا کردهو تا حدودی
خرد میکنیم . پرتقال های
خرد شدهرا در کاسهای ریختهو با روغن زیتون و آب لیموی تازه, جعفری
خرد شده, پیازچه, فلفل قرمز ونمک را مخلوط میکنیم و سس
ماهی کباب را آمادهمیکنیم.
ماهی های
خرد شدهرا درون توری و یا
کباب پز
کباب میکنیم و بعد از اینکهدو طرف
ماهی ها بهمدت 3 تا 4 دقیقهسرخ شد در ظرف مورد نظر ریختهو سس را رویش ریختهو سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد ماهی کبابی با سس اسپانیایی
ماهی کبابی با سس اسپانیایی جزو انواع کباب میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
ماهی کبابی با سس اسپانیایی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .