بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی
طبخ ماهی با سس و دستور پختی جدید و خوش طمع برای آن هایی که به دنبال تنوع در برنامه غذایی در کنار تقویت و حفظ سلامتی اعضای خانواده هستند پیشنهادی عالی است.

مواد لازم:

پرتقال و یا لیمو                          2 عدد متوسط
روغن زیتون                               1/4 فنجان
جعفری خرد شده‌                     1/2 فنجان
پیازچه‌خرد شده‌                      2 ساقه
نعناع تازه‌خرد شده‌                  2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز                               1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه                     به‌مقدار لازم
ماهی سالمون و یا فیله‌             500 گرم
 
 
سالمون
 
 طرز تهیه:
پرتقال ها را پر پر کرده‌و گوشت آن را از لایه‌نازک جدا کرده‌و تا حدودی خرد می‌کنیم . پرتقال های خرد شده‌را در کاسه‌ای ریخته‌و با روغن زیتون و آب لیموی تازه‌, جعفری خرد شده‌, پیازچه, فلفل قرمز ونمک را مخلوط می‌کنیم و سس ماهی کباب را آماده‌می‌کنیم.
ماهی های خرد شده‌را درون  توری و یا کباب پز کباب می‌کنیم و بعد از اینکه‌دو طرف ماهی ها به‌مدت 3 تا 4 دقیقه‌سرخ شد در ظرف مورد نظر ریخته‌و سس را رویش ریخته‌و سرو می‌کنیم.

نکات تکمیلی در مورد ماهی کبابی با سس اسپانیایی

ماهی کبابی با سس اسپانیایی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
ماهی کبابی با سس اسپانیایی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “کباب توفو” باب طبع گیاهخواران

طرز تهیه “کباب توفو” باب طبع گیاهخواران

طرز تهیه “کباب ماهی” با سس زنجبیل یک طعم جدید و بی نظیر

طرز تهیه “کباب ماهی” با سس زنجبیل یک طعم جدید و بی نظیر

طرز تهیه “گمج کباب” خوشمزه و محلی گیلانی

طرز تهیه “گمج کباب” خوشمزه و محلی گیلانی

طرز تهیه ماهی کباب بندری با طعمی خوشمزه

طرز تهیه ماهی کباب بندری با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه “فیش کباب” با چاشنی جعفری بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی

طرز تهیه “خورش ماهی” تایلندی به همراه یک سس فوق العاده دلچسب

طرز تهیه “خورش ماهی” تایلندی به همراه یک سس فوق العاده دلچسب

طرز تهیه ماهی با گوجه و آویشن

طرز تهیه ماهی با گوجه و آویشن

طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای

طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

طرز تهیه سالاد نخود و تن ماهی

روشی ساده و جذاب در تهیه “نودل و تن ماهی” با پنیر

روشی ساده و جذاب در تهیه “نودل و تن ماهی” با پنیر

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ با سس هندی”

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

طرز تهیه سالاد الویه دریایی

طرز تهیه سالاد الویه دریایی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه ی سالاد گوجه کبابی یونانی

طرز تهیه ی سالاد گوجه کبابی یونانی

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی با سالسا

طرز تهیه “کباب تابه ای با سس گوجه” نرم و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای با سس گوجه” نرم و خوشمزه

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ