بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه کباب یونانی
یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم، برای مطالعه ادامه دستور پخت کباب یونانی با آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان همراه باشید.

موادلازم:

گوشت راسته‌گوساله     1 کیلو
فلفل سبز دلمه ای        3 عدد
پیاز                            3 عدد
کره                           111  گرم
فلفل و نمک                به‌مقدار لازم

طرزتهیه:

گوشت فیله‌پاک کرده‌را از طول به‌طول انگشت، به‌یک اندازه‌می‌بریم و بعد آن را از قطر به‌دو تا سه‌قسمت تقسیم می‌نمائیم . یکی از پیازها را رنده‌کرده‌آب آنرا با 2 قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می‌نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می‌خوابانیم. در صورت نداشتن فرصت ، کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به‌ترتیبی که‌یک تکه‌گوشت یک تکه‌فلفل و یک تا دو پر پیاز به‌سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم و گاهی روی کباب کمی کره‌آب کرده‌می‌مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به‌دو طرف سیخ ها می‌پاشیم . بعد از آماده‌شدن با همان سیخ در دیس قرار lمی دهیم و کمی کره‌روی کباب ها می‌گذاریم.
 این غذا برای 6 نفر کافی است.

نکات تکمیلی در مورد کباب یونانی

کباب یونانی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه‌میباشد .
کباب یونانی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ایی

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ایی

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “کباب کوبیده زعفرانی” پرطرفدار و خوشمزه

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

طرز تهیه “چلو کباب کوبیده” مخصوص

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه کامل ترین نوع پخت “کباب برگ” زعفرانی

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طرز تهیه جدید “کباب کوبیده” با طعم ترخون

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه “کباب گوشت شتر مرغ” حرفه ای

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “کباب برگ گوسفندی” مخصوص با نکات تهیه

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب مخلوط” مرواریدی با بادمجان

طرز تهیه “کباب بره” تیکه ماستی ( لبنانی ) بسیار لذیذ

طرز تهیه “کباب بره” تیکه ماستی ( لبنانی ) بسیار لذیذ

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طرز تهیه “کباب عربی”، یک کباب محبوب در میان عرب ها

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طعم متفاوت “کباب قلقلی با ورقه بادمجان” با طرز تهیه

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دونر کباب مخصوص خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “کباب چوبی” ویتنامی با یک سس لذیذ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن

طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن