
در این مطلب از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان طرز تهیه “مرغ مارینه” یونانی را آموزش خواهیم داد.امیدواریم از تهیه این غذای لذیذ لذت ببرید.
- ماست ساده :1 فنجان
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- سیر، لهشده :4 حبه
- آویشن : نیم قاشق غذاخوری
- لیموی متوسط : 1 عدد
- نمک :نیم قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه تازه :مقداری
- جعفری تازه :چند شاخه
- مرغ :چند تکه
ابتدا جعفری را خرد کردهو پوست لیمو را رندهکردهو آب آن را بگیرید، سپس کاسهای بردارید و همهمواد را با هم مخلوط کردهو تکههای مرغ را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس در یک ظرف در دار بریزید و برای 30 دقیقهتا یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
مرغ ها را از مواد خارج کردهو بهسیخ بکشید و کباب کنید، مرغ مارینهرا در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
مرغ مارینه جزو غذای ملل - یونانی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ مارینهرا میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .