بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی
با درست کردن خورش مرغ یک وعده غذایی لذیذ را میهمان شمالی های کشور عزیزمان باشید.

مواد لازم برای خورش مرغ ترش

  • مرغ :1 تکه‌برای هر نفر
  • لپه‌:دو قاشق برای هر نفر
  • سیر رنده‌شده‌:2 حبه‌برای هر یک نفر
  • پیاز رنده‌شده‌:یک عدد
  • تخم مرغ:دو عدد
  • سبزی برای هر نفر :1 لیوان (جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره‌ی خردشده)
  • آب نارنج یا آبغوره :یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه:به‌مقدار لازم

خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

طرز تهیه خورش مرغ ترش

لپه‌را از چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید.سبزی ها را هم تمیز کنید ، بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.

در یک قابلمه‌ی مناسب که‌برای تهیه‌خورشت در نظر دارید  کمی روغن بریزد و مرغ را در آن سرخ کنید تا حدی که‌رنگش طلایی شود.

بعد مرغ را از قابلمه‌خارج کنید و در همان روغن پیاز را تفت دهید . وقتی کمی رنگ پیاز عوض شد سبزی و سیر رنده‌شده‌را اضافه‌کنید و 5 دقیقه‌با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تغییر کند.

داخل قابلمه‌کمی آب بریزید و مرغ های سرخ شده‌را هم اضافه‌کنید و تا آب خورش به جوش بیاید.بعد حرارت شعله‌را کم کنید تا مواد به‌مدت نیم ساعت کنار هم بپزند.

بعد سپری شدن این تایم مقداری نمک و  فلفل را همراه‌با آب نارنج و لپه های پخته‌شده‌به‌خورشت اضافه‌کنید .

بعد از 5 دقیقه‌جوشیدن این مواد ،تخم مرغ ها را روی خورش بریزید و اجازه‌دهید خورشت چند جوش دیگر هم بزند تا تخم مرغ ها سفت شوند و بپزند.

وقتی خورشت به‌روغن افتاد ، آماده‌است و میتوانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید.

نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
خورش مرغ ترش را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “مرغ ترش” گیلانی ساده اما خوشمزه

طرز تهیه “مرغ ترش” گیلانی ساده اما خوشمزه

طرز تهیه خورشت جغرتمه مرغ گیلانی

طرز تهیه خورشت جغرتمه مرغ گیلانی

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی

طرز تهیه “شوید خولی” غذای پر طرفدار گیلانی

طرز تهیه “شوید خولی” غذای پر طرفدار گیلانی

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

طرز تهیه “خورش مرغ با انار و سیر”

طرز تهیه “خورش مرغ با انار و سیر”

طرز تهیه “خورش مرغ با بامیه”

طرز تهیه “خورش مرغ با بامیه”

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

نحوه درست کردن خورش غوره مسما گیلانی با طعم متفاوت و بی نظیر

طرز تهیه “خورش نخودفرنگی با مرغ”

طرز تهیه “خورش نخودفرنگی با مرغ”

طرز تهیه “خورش قارچ با مرغ”

طرز تهیه “خورش قارچ با مرغ”

طرز تهیه “خورش مرغ و آلو”

طرز تهیه “خورش مرغ و آلو”

طرز تهیه “خورش گل در چمن” در سه سوت

طرز تهیه “خورش گل در چمن” در سه سوت

طرز تهیه “خورش مرغ و قارچ” در مایکروویو

طرز تهیه “خورش مرغ و قارچ” در مایکروویو

طرز تهیه “تاکوی مرغ” ترش و شیرین

طرز تهیه “تاکوی مرغ” ترش و شیرین

طرز تهیه “سیر قلیه” گیلانی

طرز تهیه “سیر قلیه” گیلانی

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

طرز تهیه “خورش فسنجان و کشک”

طرز تهیه “خورش فسنجان و کشک”

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

طرز تهیه 3 نوع بال مرغ ترش و شیرین لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع بال مرغ ترش و شیرین لذیذ و خوشمزه