
شکر قهوهای نوعی شکر بسیار محبوب است کهبهدلیل داشتن فواید سلامتی و خصوصیات متفاوتی نسبت بهشکر کریستالیزهشدهمعمولی در سراسر جهان مورد توجهقرار میگیرد. از آنجا کهشکر قهوهای در فرایند شیمیایی متفاوت از قند سفید ساختهمیشود، ساختار شیمیایی متفاوتی دارد و بدن ما نسبت بهاین موضوع کمی متفاوت واکنش نشان میدهد. این تفاوت ظریف باعث میشود شکر قهوهای برای افرادی کهمیخواهند رژیم غذایی خود را دوبارهبرقرار کنند، سالم تر باشد و برخی از فواید بسیار آن را بهدست آورند.
هنگام تغذیه، شکر قهوهای مواد مغذی کمی بیشتر از شکر سفید را ارائهمیدهد. این مادهحاوی کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم و غلظت بالای کربوهیدرات ها بیش از 97٪ وزن است. یک قاشق چایخوری واحد از این قند 17 کالری را تحویل میدهد.
1. کاملاً عاری از مواد شیمیایی
برخلاف شکر سفید، شکر قهوهای کاملاً عاری از مواد شیمیایی است زیرا بهدلیل تولید آن نیازی بهشیرهنیست کهدر ساخت قند سفید ضروری است. شکر قهوهای از آب نیشکر تهیهمیشود و فقط مقدار کمی شیرهدارد کهقند قهوهای رنگ و طعم آن را نیز دارد.
2. دارای مواد معدنی مهم برای بدن
مواد معدنی موجود در قند قهوهای از ملاس هایی است کهبهقند اضافهشدهاست، شکر قهوهای منبع خوبی از مواد معدنی مهم مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم و پتاسیم است، هر روز یک قاشق چایخوری شکر قهوهای بههمراهچای، 20٪ از نیاز روزانهآهن را بهشما میدهد و کلسیم، در واقع برای پیشگیری یا درمان کم خونی در دوران بارداری استفادهمیشود.
3- تسهیل گرفتگی قاعدگی
پتاسیم موجود در شیرهکهبا شکر برای تهیهقند قهوهای مخلوط شدهاست بهآرامش عضلات از جملهعضلهرحم کمک میکند و انقباضاتی را کهدر دوران قاعدگی ایجاد میشود را تسکین میدهد. با این وجود از کالری مصرفی خود آگاهباشید.
4. مراقبت از پوست
علاوهبر طعم غذاها، شکر قهوهای برای مراقبت از پوست بسیار مفید است. این مادهمهم در تعدادی از محصولات مراقبت از پوست است. بهنرم شدن پوست کمک میکند و همچنین بهاز بین بردن کثیفی و سلول های مردهپوست کمک میکند.
5- جلوگیری از چاقی
شکر قهوهای برای سلامتی شما بسیار مفید است زیرا در جلوگیری از چاقی کمک میکند چرا کهدر مقایسهبا شکر سفید کالری کمتری دارد.
6. تقویت انرژی طبیعی
درست مانند شکر سفید، شکر قهوهای برای مدت کوتاهی باعث تقویت انرژی طبیعی میشود و بهشما قدرت موقت میدهد و در هنگام احساس ضعف بهشما کمک میکند. با این حال، از آنجا کهشکر قهوهای مواد مغذی کمی یا فاقد مواد مغذی است، شکر سفید یا حتی قهوهای تنها میتواند برای مدت زمانی کوتاهانرژی شما را تأمین کند. این اثر در اثر پایین آمدن سطح هورمون سروتونین ایجاد میشود.
7. کمک بهبهبود هضم
شکر قهوهای برای دستگاهگوارش شما بسیار مفید است زیرا بهبهبود سلامت دستگاهگوارش کمک میکند. نوشیدن آب جوشاندهشدهبا برش های زنجبیل و مقداری شکر قهوهای برای درمان یبوست بسیار مفید است.
8. کمک های اولیه سریع
اگر خود را اصلاح کردهو ضد عفونی کنندهندارید، بهمواد شیرین دسترسی پیدا کنید - این میتواند بهبهبودی جزئی کمک کند. شکر قهوهای بهعنوان یک ضد التهاب عمل میکند و خاصیت ضد میکروبی آن ممکن است از بروز عفونت جلوگیری کند.
زخم را با صابون و آب تمیز کردهو سپس کمی شکر قهوهای را روی برش یا زخم بریزید. یک بانداژ را روی آن بگذارید و چند ساعت نگهدارید. در طول 36 ساعت یک یا دوبار تکرار کنید. قبل از آنکهمتوجهچیزی شوید، بهبود مییابد.
9. کمک بهدرمان انقباضات رحمی
از زمان های بسیار قدیم، شکر قهوهای برای خانم هایی کهاز انقباضات رحمی رنج میبرند بسیار مفید بودهاست، زیرا مصرف شکر قهوهای یک داروی بسیار مؤثر برای درمان انقباضات دردناک رحم محسوب میشود.
10. مفید برای زنان باردار
شکر قهوهای برای بهبودی سریع خانم ها پس از زایمان بسیار خوب است. زمان زیادی برای بهبودی خانم ها پس از زایمان طول میکشد، اما مصرف شکر قهوهای بهکاهش سریعتر زمان بهبودی کمک میکند.
11- از سرماخوردگی جلوگیری میکند
از مدت ها پیش شکر قهوهای بهعنوان داروی مؤثر برای درمان سرماخوردگی استفادهشدهاست. کافی است با اضافهکردن چند برش زنجبیل و مقداری شکر قهوهای بهآن مقداری آب جوشاندهو آن را برای تسکین فوری سرماخوردگی بخورید.
12. محافظت از پوست
علاوهبر اینکهدرخشش خاصی بهپوست شما میبخشد، شکر قهوهای در مرطوب کردن پوست شما و کاهش هر گونهتورم موجود در پوست شما بسیار مفید است. همچنین بهبازسازی سلول های پوست و سرزندگی پوست شما نیز کمک میکند. همچنین سلول های پوست را از آسیب محافظت میکند.
13. داروی طبیعی برای نفخ نوزادان
همهنمی خواهند این موضوع را پیشنهاد کنند اما اگر یک قاشق غذاخوری (حدود نصف قاشق چای خوری) شکر قهوهای را بهیک بطری پر از آب اضافهکنید و بهکودک خود بدهید، همان اثرات قطرهدایمتیکون یا انواع دیگر آن را برای آنها فراهم میکند. آثار تسکین دهندهگاز این ترکیب یک داروی طبیعی برای نوزادان است و میتواند بهتسکین شکم آنها کمک کند کهممکن است بهآنها در طول شب بیشتر بخوابد. همچنین شناختهشدهاست کهبهیبوست کمک میکند، اگرچهآب اضافی ممکن است بزرگترین فایدهدربارهیبوست باشد.
14. از آسم جلوگیری میکند
فواید شکر قهوهای در ابتدا جلوگیری از آسم است. برای مبتلایان بهآسم توصیهمیشود شکر سفید را با شکر قهوهای جایگزین کنید. این اثر بهدلیل داشتن خاصیت ضد آلرژی ایجاد میشود. در زمان فعالیت بدن، آسم برطرف میشود و عود آن آسان نیست.
15. ماساژ پا
سلول های مرده(سطحی) پوست را با استفادهاز شکر قهوهای گرانول کمی مرطوب از قبل با حرکت دایرهای مالیدهو سپس بشویید. این امر مانند تیغ کشیدن است. در هنگام اصلاح ریش و سبیل نیز میتوان از این ترفند استفادهکرد.
16. ماساژ بدن
شکر قهوهای همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و اسید گلیکولیک است کهپوست شما را درخشان و سالم نگهمیدارد. شما به1/2 فنجان قهوهزمینی، 1/2 فنجان شکر قهوهای ارگانیک، 1/4 فنجان روغن نارگیل و 1 قاشق چای خوری دارچین نیاز دارید. تمام مواد را با یکدیگر در یک کاسهمخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. اگر روغن نارگیل شما جامد است، آن را بهصورت ملایم گرم کنید تا آب شود، اما صبر کنید تا قبل از افزودن سایر مواد بهدمای اتاق برگردد. این برای اطمینان از این موضوع است کهمواد دیگر در روغن حل نمی شوند! پس از مخلوط کردن، ترکیب خود را در یک ظرف محکم هوا نگهداری کنید. برای لایهبرداری عالی از کل بدن خود استفادهکنید.
17. ماساژ پوست سر
شکر قهوهای ارگانیک را با روغن زیتون در یک کاسهترکیب کنید و حدود سهدقیقهقبل از شستن موهایتان با نوک انگشتان خود را در پوست سر خود ماساژ دهید.
18. لب های نرم
همانطور کهدر بخش سلامت مجله اینترنتی فنجان توضیح دادهایم برای این منظور کمی آب را روی انگشت خود بریزید، سپس آن را درون شکر قهوهای آغشتهکنید و بهآرامی آن را با حرکت دایرهای روی لب ها بمالید تا آنها را لایهبرداری کنید. این ترفند عالی است کهوقتی لبهای شما خشک و پوستهپوستهمیشود.
19. ماساژ حمام
شکر قهوهای و روغن نعناع را با هم مخلوط کنی ، سپس این مخلوط را روی کف پای خود بمالید و در حالی کهدر حمام هستید برای یک اسکراب در منزل استفادهکنید کهاین کار سلول های مردهو خشکی را کاهش میدهد. روغن نعناع تأثیر خنک کنندهای بر روی پوست شما دارد و این امر پاها را برای ماههای گرم تابستان کامل میکند.
20. ماساژ صورت:
تمام آنچهبرای ماساژ صورت مورد نیاز شماست، عبارت است از:½ فنجان شکر قهوهای ، ½ فنجان عسل (مانوکا یا ساده، بستهبهآنچهدر خانهدارید)، 1 قاشق غذاخوری نارگیل یا روغن زیتون و 1 قطرهروغن ضروری عشق (اسطوخودوس ، ترنج ، گل رز ، یاس و شمعدانی فوق العادهاست). تمام مواد را در یک کاسهمخلوط کنید. پس از اتمام این کار، آن را روی پوست خود بمالید و با استفادهاز حرکات دایرهای ماساژ دهید. سپس آن را با آب گرم بشویید و سپس یک دستمال گرم را بشویید و آن را روی پوست خود فشار دهید. هنگام انجام کار مرطوب کردن را فراموش نکنید. این بهایجاد پوستی نرم تر کمک میکند و بهصورتتان جوانی میبخشد.
21. ماسک صورت:
شما به2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای و یک پیمانهشیر احتیاج دارید. شکر قهوهای را در یک فنجان کوچک قرار دهید. کمی شیر اضافهکنید. ادامهدهید تا زمانی کهبهنظر برسد میتوان همهآن را روی تمام صورت خود بمالید. بهآرامی صاف کنید و بگذارید 30 دقیقهدر آن بنشیند. با استفادهاز آب سرد بشویید و پود را خشک کنید.
22. مرطوب کننده
شکر قهوهای یک رقیق کنندهطبیعی است. باعث رطوبت محیط میشود و آن را بهپوست منتقل میکند. این یک مرطوب کنندهطبیعی است کهپوست را نرم و در عین حال آبرسانی میکند. شکر خام درشت است. قند قهوهای ملایم تر از نمک و نرمتر از قند دانهای است.
23. درخشش شفاف
از آنجا کهشکر قهوهای سلول های مردهرا از لایهخارجی پوست بیرون میکشد و پوست را آبرسانی میکند، بهپوست درخشش میبخشد. این مادهبرای پیشگیری و تعدیل مشکلات پوست برنزهاثر میکند. میتوان روی پاها، پشت و شانهها استفادهکرد.
24. زخم ها را حذف میکند
استفادهاز شکر قهوهای بهروشن شدن پوست و کاهش زخم ها کمک میکند. اسید گلیکولیک موجود در قند قهوهای باعث میشود پوست را زیبا تر کند. همچنین تشکیل ملانین را کنترل میکند.
25. پیشگیری از آکنه
شکر قهوهای بهطور طبیعی لایهبرداری میشود و سلول های مردهرا از بین میبرد. پوست را آبرسانی میکند و باعث پاکسازی و گردش خون سالم پوست میشود. کسانی کهمستعد آکنههستند میتوانند از شکر قهوهای برای جلوگیری از آکنه و جوش ها و همچنین گرفتن سلفی عالی با پوست درخشان استفادهکنند. ماسک شکر قهوهای برای صورت نیز دارای خاصیت ضد باکتریایی است.
26. شادابی
برخی تحقیقات نشان دادهاند کهاین شکر و شیرهموجود در آن میتواند بهسرکوب نفخ اضافی در رودهکمک کند.
27. استفادهآسان
مگر در مواردی کهپوست شما بهخصوص حساس و مستعد تحریک باشد، ایدهخوبی است کهاز دوبار در هفتهدر طول دوش یا حمام روزانهخود از یک قاشق شکر قهوهای در آبلیمواستفادهکنید و بهلکههای خشک توجهبیشتری کنید. با استفادهاز حرکات ملایم و دایرهای، ترکیب را روی پوست مرطوب ماساژ دهید. شستشوی شدید میتواند باعث تحریک پوست و ایجاد قرمزی شود. مانند سایر محصولات مراقبت شخصی، قبل از انجام یک درمان کامل بهپوست، یک آزمایش پچ کوچک انجام دهید تا اطمینان حاصل شود کهواکنشی ایجاد نخواهد کرد.
28. طعم و رایحهبیشتر
هر آشپزی میتواند بهشما بگوید کهشکر تصفیهشدهسفید مقدار کمی از آن در عطر و طعم و بافت آن وجود دارد، اما بسیاری از انواع شکرهای قهوهای سرشار از طعم و رایحهاست. برخی از شکرهای قهوهای کهبهدلیل طعم آنها مشهور هستند، وربینادو، باربادوس، دمررا و موسکواد هستند.
29. نسبت شیرینی
شکرهای قهوهای و سفید تقریباً همان شیرین بودن را دارند و در دستور العمل های شما، میتوانند مخلوط شوند یا یکی دیگر از آنها تغییر کنند. کمی با آنها آزمایش کنید و خودتان ببینید کهبا بسیاری از انواع شکر هایقهوهای طعم های جدیدی بهشما ارائهمیشود.
برخی از عوارض جانبی این شکر هنگام مصرف بیش از حد وجود دارد، کهشامل خطر بالایی نیز میشود:
مانند شکرسفید، شکر قهوهای نیز باید در حد اعتدال مصرف شود.
بهطور کلی، مصرف مکرر و نامناسب شکر قهوهای میتواند منجر بهافزایش خطر افزایش وزن، مشکلات قلبی، سرطان، التهاب ، دیابت II و سایر بیماری های مزمن شود. غرق شدن در شکر قهوهای گاهی اوقات سلامتی شما را خراب نمی کند اگرچهباید از آن بهعنوان عضو یک رژیم اصلی جلوگیری کرد!
اگر قبلاً سخت شدهاست، ناامید نشوید. یک تکهسیب یا نان را در یک ظرف با شکر قهوهای قرار دهید و حدود دو روز آن را آب بندی کنید. اگر در حال پخت هستید و فوراً بهآن احتیاج دارید، میتوانید یکی از دو کار را انجام دهید:
آن را چند دقیقهدر فر با دمای 250 درجهقرار دهید. همانطور کهنرم شد، آن را هم بزنید و مرتباً آن را چک کنید تا نرم شود، اما مراقب باشید آن را ذوب نکنید.
آن را روی یک بشقاب بگذارید و آن را در مایکروویو در کنار یک کاسهکوچک آب قرار دهید. مایکروویو را بهمدت حدود 1 دقیقهو بررسی کنید کهآیا نرم است. اگر اینطور نیست، این کار را هر چند ثانیهانجام دهید تا زمانی کهسازگاری مناسب باشد.
آن را درون یک ظرف خالی کنید و در جای سرد و خنک نگهداری کنید. حتی الامکان یک تکهنان یا سیب در بالای آن قرار دادهشود تا مطمئن شوید کهسخت نمی شود. اگر غالباً از آن استفادهنمی کنید، بهتر است در فریزر نگهداری شود و سپس قبل از استفادهچند ساعت روی پیشخوان قرار دهید تا نرم شود.