بیشتر بخوانید

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

“کیک خرمایی” با طعمی متفاوت تر از همه کیک ها + طرز تهیه

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “ژله مکعبی” با طعم و رنگ های مختلف

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم” خوشمزه و خانگی

آموزش درست کردن “راحت الحلقوم”  خوشمزه و خانگی

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

ساده ترین و خوشمزه ترین روش تهیه ی “کارامل موز”

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

نحوه درست کردن “معجون” فوق العاده خوش طعم

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

روش درست کردن دسر “شارلوت میوه ای” خوشمزه با ژله

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

“شیرینی نخودچی” با دستور تهیه و نکات بسیار عالی و خوشمزه

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

بهترین و ساده ترین روش تهیه “کلوچه دارچینی”

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل

آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه
نان سبوس دار یا نان سیاه که نانی متراکم و تیره است به طور سنتی با آرد چاودار نسبتاً درشت تهیه و در دمای کم به مدت طولانی پخته می شود.

مواد لازم برای نان سبوس دار یا نان سیاه

  •  آرد نیم کیلو
  • پودر خمیر ترش 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • آب ولرم به‌مقدار کافی
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • سبوس گندم 250 گرم
  • روغن یک قاشق غذاخوری
 
نان سبوس

طرز تهیه‌نان سبوس دار یا نان سیاه

پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه‌با شکرحل کنید و بگذارید پف کند. مایه‌خمیررا با نمک و آب گرم، به‌آرد و سبوس اضافه‌کرده‌، مخلوط کنید. خوب به‌هم بزنید تا خمیری نرم به‌دست آید. با دست چرب خمیر را به‌مدت 5 یا 6 دقیقه‌ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه‌دارید تا حجم آن دو برابر شود. مجدداً دست را چرب کنید و خمیر را دو تا سه‌دقیقه‌ورز دهید. قالب را چرب کرده‌و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره‌پف کند. روی خمیر را با آب یا شیر، کمی خیس کرده‌و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده‌با حرارت 350 درجه‌فارنهایت و به‌مدت 30 تا 35 دقیقه‌قرار دهید تا نان کاملاً بپزد.
بعد از یک تا دو دقیقه‌نان را از قالب بیرون آورده‌و روی شبکه‌سیمی قرار دهید تا نان کمی خنک شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید.

نکات تکمیلی در مورد نان سبوس دار

نان سبوس دار جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه‌میباشد .
نان سبوس دار را می‌توانید در وعده‌صبحانه‌- میان وعده‌- سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

ساده ترین آموزش درست کردن “شیرموز نسکافه”

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

آموزش درست کردن “سس مایونز” خانگی و سالم

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

“باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

روش تهیه دسر خوشمزه و مدرن “کرم موکا”

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

نحوه درست کردن “ترشی هفت بیجار” فوری و بدون نیاز به گذشت زمان

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

آموزش تهیه خوشمزه ترین دسر “ژله شیر و موز”

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

طرز تهیه دسر مدرن و شیک “ترافل” شکلاتی + نکات

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

بهترین “کیک قهوه” خانگی با طعمی خاص + طرز تهیه

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”

طرز تهیه خوشمزه ترین “رولت زردآلو و پرتقال”
مشاهده

مطالب بیشتر در شیرینی پزی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

طرز تهیه خوشمزه ترین “فروماژ پرتقال” برای پذیرایی

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن خوش طعم ترین یخمک ایتالیایی هندوانه و زنجبیل

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

آموزش درست کردن کیک داغ و خوشمزه پای سیب

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

طرز تهیه آسان “شیرینی برشتوک” برای عصرانه

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

روش تهیه خوشمزه ترین “شکلات گردویی” با شکلات تلخ

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

آموزش جالب درست کردن “ژله تخم مرغی”

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

آموزش درست کردن دمنوش جنگی برای روزهای زمستانی

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دستور تهیه دمنوش آرامش بخش گل گاوزبان و سنبل الطیب

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

روش تهیه و دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

مطالب مرتبط

نانی که جلوی بیماری های روده و نشیمنگاه سد می شود

نانی که جلوی بیماری های روده و نشیمنگاه سد می شود

طرز تهیه نان ساده

طرز تهیه نان ساده

طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه

طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه

طرز تهیه نان باگت به روش خانگی

طرز تهیه نان باگت به روش خانگی

طرز تهیه “نان رژیمی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “نان رژیمی” خوشمزه خانگی

طرز تهیه “نان ستاره” ای ترکیه ای

طرز تهیه “نان ستاره” ای ترکیه ای

طرز تهیه “نان لقمه ای” با بافتی عالی

طرز تهیه “نان لقمه ای” با بافتی عالی

طرز تهیه “نان مدیترانه ای” با کوتاهترین زمان

طرز تهیه “نان مدیترانه ای” با کوتاهترین زمان

طرز تهیه “نان گردویی” به همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه “نان گردویی” به همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه “نان تست” در منزل به ساده ترین روش

طرز تهیه “نان تست” در منزل به ساده ترین روش

طرز تهیه “نان شیرمال” سنتی بی نظیر و خوشمزه

طرز تهیه “نان شیرمال” سنتی بی نظیر و خوشمزه

بایدها و نبایدهای مصرف غلات سبوس دار

بایدها و نبایدهای مصرف غلات سبوس دار

آموزش تهیه سوروک نان سنتی یزد

آموزش تهیه سوروک نان سنتی یزد

طرز تهیه “نان پر شده با قارچ” و خامه ترش

طرز تهیه “نان پر شده با قارچ” و خامه ترش

نان محلی اگردک همدانی ها با نکات و طرز تهیه بی نظیر

نان محلی اگردک همدانی ها با نکات و طرز تهیه بی نظیر

طرز تهیه نان سیب زمینی تابه ای

طرز تهیه نان سیب زمینی تابه ای

بهترین روش پخت “نان فطیر” محلی در خانه

بهترین روش پخت “نان فطیر” محلی در خانه

دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی”

دستور پخت عالی “نان شیر زعفرانی”

با این تکنیک ها نان هندی را به راحتی درست کنید!

با این تکنیک ها نان هندی را به راحتی درست کنید!

دستور پخت خوش طعم ترین “نان شیرمال” ترکی و خانگی

دستور پخت خوش طعم ترین “نان شیرمال” ترکی و خانگی