
جملهای بسیار معروف :خوردن یک عدد سیب در روز شما را از پزشک دور نگهمیدارد.
خوردن یک عدد سیب در روز میتواند چربی را از بین ببرد و بهسلامتی شما کمک کند. دانشمندان دانشگاهآیووا یک ترکیب طبیعی در پوست سیب پیدا کردهاند کهباعث سوختن کالری میشود و میتواند بهطور چشمگیری میزان چاقی را کاهش دهد،مشکلی کهدر کشور استرالیا و کشور های غربی بسیار زیاد است. اسید اورسولیک، مادهمومی شکلی کهدر سیب یافت میشود، بهعضلهسازی کمک میکند و کلسترول و قند خون را کنترل میکند.محققان UI دریافتند کهاین ترکیب همچنین باعث افزایش تودهعضلانی و چربی قهوه ای در بین موش ها شد، حتی زمانی کهبا غذا های پرچرب بالا تغذیهمیشدند.
تودهعضلانی و چربی قهوهای برای سوختن کالری مفید هستند ؛ در این تحقیق، محققان چندین هفتهبهموش ها غذا های با چربی بالا میدادند و بهنیمی از آنها پوست سیب نیز میدادند.آنها دریافتند کهموش های کهاسید اورسولیک موجود در پوست سیب را خوردهبودند، وزن کمتری بدست آوردند و همچنین سطح قند خون و کلسترول آنها کهمرتبط با بیماری کبد چرب یا چاقی است، ثابت ماند و افزایش نیافت.اسید اورسولیک همچنین باعث افزایش عضلهاسکلتی میشود، چاقی، پیش دیابت و بیماری کبد چرب را نیز کاهش میدهد و بهاحتمال زیاد افزایش عضلهبرای توضیح اینکهاین اسید چگونهچاقی را کاهش میدهد کافی است.
کودکانی کهچربی قهوهای بیشتری دارند، کالری بیشتری میسوزانند و بهگرم ماندن بدن آنها کمک میکند همچنین آنگونهکهبخش ورزش و تناسب اندام مجله اینترنتی فنجان عنوان کردهدر بزرگسالان همهچیز بهجز مقدار کمی از چربی قهوهای سلول ها، بهچربی سفید تبدیل میشود کهانرژی بیشتری را برای آنها ذخیرهمیکند از این رو کارشناسان مدت های زیادی است کهبهدنبال یافتن راههایی برای افزایش سطح چربی قهوهای بهمنظور جلوگیری از چاقی هستند.
ما نمیدانیم کهاسید اورسولیک چگونهباعث افزایش چربی قهوهای میشود، مهم تر از همهاینکهما نمیدانیم چگونهبرای مردم مفید است و چهمزایایی دارد. گام بعدی ما این است کهمشخص کنیم، آیا میتواند بهدرمان بیماری ها نیز کمک کند یا خیر. تحقیقات بعدی نشان دادهاست کهمصرف سیب بهکاهش خطر سکتهمغزی، سرطان روده، سینهو حتی حملات قلبی کمک میکند. خوردن یک عدد سیب با پوست، منبع خوبی از فیبر است و حدود 53 کالری دارد. افزودن یک رژیم غذایی متعادل مانند سیب، ممکن است حتی در زمینهمزایایی کهبرای سلامتی روی بدن دارد، با ماهی نیز رقابت کند.
بعضی از مردم پوست سیب را دوست ندارند و بعضی دیگر، بهدلیل احتباس آفت کش ها و یا موم ها آنها را میکنند اما اگر پوست سیب را نخورید، برخی از مواد مغذی مهم را نیز از دست خواهید داد. اگر آنرا درون سطل زبالهبریزید، یک سوم کل فیبر از بین رفتهاست، شما همچنین تمام فولات سیب و بیشتر ویتامین E و ویتامین A را نیز ازبین میبرید.
-فیبر در پوست سیب بهمیزان فراوانی یافت میشود
هر دو نوع فیبر - محلول و نامحلول - از خوردن پوست سیب دریافت میشود، اما حدود 77 درصد از کل مقدار غیر قابل حل است. فیبر نامحلول بهدلیل محتوای آب زیاد از بروز مشکلات گوارشی بهخصوص ابتلا بهیبوست جلوگیری م ی کند.هنگامی کهدر دستگاهگوارش شما مخلوط میشود، فیبر محلول بهژلاتین تبدیل میشود و باعث میشود شما احساس سیر و پر بودن داشتهباشید و جذب مواد مغذی را کاهش میدهد، و از بروز قند خون جلوگیری میکند و همچنین بهکاهش سطح کلسترول کمک میکند.پوست یک عدد سیب متوسط، حاوی 1.3 گرم فیبر است.
پوست سیب حاوی حدود 72 درصد ویتامین E آنتی اکسیدان است و همچنین حاوی ویتامین K است کهبهاستخوان سازی کمک میکند.پوست سیب همچنین حاوی تقریبا نیمی از کل آهن و فولات سیب است.سیب ها آنتی اکسیدان هایی را بهنام فلاونوئیدها تولید میکنند کهمولکول های بی ثبات را بهنام رادیکال های آزاد خنثی میکنند تا از آسیب بهسلول های سالم جلوگیری کنند.فلاونوئیدها همچنین میتوانند از بیماری قلبی عروقی جلوگیری کنند و رشد سلول های سرطانی را مهار کنند. پوست سیب حاوی حدود 27.5 درصد از فلاونوئیدها در کل سیب است.
تولید کنندگان سیب از انواع آفت کش ها استفادهمیکنند، کهموجب نگرانی در مصرف آفت کش ها میشود کهدر پوست باقی میمانند.اکثر ادارات تغذیه، محصولات را قبل از حمل و نقل بررسی میکنند تا اطمینان حاصل شود کهباقی ماندههای آفت کش در سطوح ایمن و یا پایین تر از آن هستند.شستن میوهاغلب، اما نهلزوما همه، از هر گونهآفت کش ها باقی ماندهرا حذف میکند.
سیب ها یک پوشش موم طبیعی تولید میکنند کهظاهر پودری روی پوست را نشان میدهد.یکی از نکاتی کهباید در مورد واکس ها بدانید این است کهآنها در دستگاهگوارش انسان غیر قابل هضم هستند. بدن انسان توانایی تجزیهو جذب اجزای مختلف این ترکیبات را ندارد. واکس ها بدون اینکهدر ساختارشان تغییری ایجاد شود بهسادگی از دستگاهگوارش ما عبور میکنند. واکس ها و موم های زیادی وجود دارد کهبهوسیلهانواع گیاهان و جانوران تولید میشود.
این موم حاوی یک مادهسودمند اسکارسوریک است کهرشد ماهیچهو کاهش وزن را در موش آزمایشگاهی تحریک میکند.پس از حذف، مقدار کمی از موم اضافی گاهی اوقات برای طولانی مدت زمان ذخیرهسازی استفادهمیشود.موم اگر بهصورت خوراکی مصرف شود، امن است، اما بقایای آفت کش ها ممکن است زیر آن بهدام افتادهباشد، بنابراین سیب را کاملا بشویید تا آلایندههای پوست را از بین ببرید.
سیب را با صابون و مایع ظرفشویی نشویید، زیرا ممکن است کهجذب پوست شوند. شما همچنین نباید سیب ها را در یک سینک یا کاسهآب بشوید، زیرا آلایندهها میتوانند از طریق آب پخش شوند.بیشتر موم و باقی ماندهرا با شستن سیب در آب سرد و خشک کردن آن با یک حولهکاغذی تمیز میکنید و از بین میبرید.در صورت نیاز، آن را بهآرامی با یک پارچهنرم یا برس سبزیجات پاکسازی کنید تا موم را کاملا پاک کنید و با خیال راحت از مزایای پوست سیب بهرهمند شوید.