طرز تهیه رولت فرانسوی که در واقع طرز تهیه تهیه یک صبحانه خوشمزه فرانسوی است پیشنهاد این بخش از آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان با مواد اولیه ساده و به سرعت آماده می شود.
طرز تهیهرولت فرانسوی و در واقع طرز تهیهیک صبحانهخوشمزهفرانسوی
آشپزخانهمجله اینترنتی فنجان
مواد لازم:
نان تست یا نان ساندویچ بهتعداد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 3 قاشق غذاخوری
شکر 1/3 پیمانه
کره 200 گرم
آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری
پنیر خامهای
مربای آلبالو
سیب خرد شده
کرهبادام زمینی
موز حلقهشده
ابتدا نان های تست را با برش دادن وبا جدا کردن گوشهها آنها را بهشکل مربع درآورید و سپس با یک وردنهآنها را نازک کنید.
پنیر و بقیهمواد لازم برای
داخل رولت ها را در یک گوشهاز نان بهصورت لایهلایهپر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید.
تخم مرغ ها را خوب زدهو شیر را بهان اضافهمیکنیم.
رولت ها ی پر شدهرا
داخل تخم مرغ زدهشدهبغلتانید و بعد
داخل کرهآب شدهدر ماهی تابهسرخ کنید.
بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را
داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواهمیتوانید کمی شکر هم
داخل آرد سوخاری اضافهکنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیهرولت فرانسوی
طرز تهیهرولت فرانسوی جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقهمیباشد .
طرز تهیهرولت فرانسوی را میتوانید در وعدهصبحانه- میان وعده- پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .