بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه ماهی و چیپس
fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یک غذای محبوب در کشورهای بریتانیایی می باشد. در ادامه با دستور تهیه ماهی و چیپس همراه آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان باشید.

مواد لازم ماهی و چیپس



    فیله‌ماهی
    2 پیمانه‌آرد معمولی
    2 پیمانه‌شیر
    آب ( به‌مقدار لازم )
    1 چانه‌مایه‌خمیر
    نمک
    سیب زمینی (برای 1 یا 2 نفر)
    روغن (برای سرخ کردن)



طرز تهیه‌ماهی و چیپس

 




آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته‌و شیر را به‌آن اضافه‌میکنیم.در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده‌و در همان حال آب را کم کم به‌آن اضافه‌می‌کنیم.نباید آب را یکجا به‌آن اضافه‌کرد.حالت هم زدن را تا زمانیکه‌تمام آرد و مواد اضافه‌شده‌کاملا با هم ترکیب شده‌و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه‌می‌دهیم.سپس نمک و مایه‌خمیر را اضافه‌کرده‌و دوباره‌هم می‌زنیم.دستگاه‌را خاموش کرده‌و 1 تا 1 ساعت و نیم مواد بدست آمده‌را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می‌دهیم.

 

آشپزخانه‌مجله اینترنتی فنجان


 برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده‌و به‌اندازه‌های مساوی تکه‌تکه‌کرده‌و آنهارا شسته‌و میگذاریم تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را در یک ظرف دسته‌دار عمیق که‌حاوی روغن داغ می‌باشد به‌مدت 5 دقیقه‌قرار می‌دهیم.سپس آنها را از روغن خارج کرده‌و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده‌و به‌مدت 10 دقیقه‌در یک ظرف فلزی قرار داده‌تا خنک شوند و این شیار ها را به‌خود بگیرند.دوباره‌آنها را به‌مدت 7 تا 10 دقیقه‌در روغن ریخته‌تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند.نمک را هم که‌چاشنی آن است روی آن می‌ریزیم.
ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده‌و خوش با آن پوشش میدهیم بعد در روغن می‌گذاریم تا سرخ شود و به‌طور منظم آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج کرده‌و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که‌درست کرده‌ایم میل می‌کنیم.

روش تهیه‌ماهی و چیپس

 

نکات تکمیلی در مورد ماهی و چیپس

ماهی و چیپس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه‌میباشد .
ماهی و چیپس را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه ساندویج “بیف برگر” در منزل

طرز تهیه ساندویج “بیف برگر” در منزل

طرز تهیه چیپس ترد خانگی با پیاز و شوید

طرز تهیه چیپس ترد خانگی با پیاز و شوید

ماسک حجم دهنده مو ویژه ی موهای نازک

ماسک حجم دهنده مو ویژه ی موهای نازک

چیپس خانگی خطرناک تر از چیپس های بسته بندی!

چیپس خانگی خطرناک تر از چیپس های بسته بندی!

چگونه چیپس ترد هویج در منزل درست کنیم؟

چگونه چیپس ترد هویج در منزل درست کنیم؟

طرز تهیه ماهی با گوجه و آویشن

طرز تهیه ماهی با گوجه و آویشن

طرز تهیه “پیتزای چیکن استروگانف” فوق العاده لذیذ

طرز تهیه “پیتزای چیکن استروگانف” فوق العاده لذیذ

طرز تهیه “کوفته ماهی” به صورت خیلی ساده و خوشمزه

طرز تهیه “کوفته ماهی” به صورت خیلی ساده و خوشمزه

طرز تهیه فریتر ماهی یک کلوچه غذایی خوشمزه

طرز تهیه فریتر ماهی یک کلوچه غذایی خوشمزه

طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با جو و روغن پونه

طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با جو و روغن پونه

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه پای بوقلمون و تره فرنگی

طرز تهیه “پیتزای سوسیس ایتالیایی و بروکلی”

طرز تهیه “پیتزای سوسیس ایتالیایی و بروکلی”

طرز تهیه “کیفسکی”

طرز تهیه “کیفسکی”

طرز تهیه “فتا پای” خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه “فتا پای” خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه “تارت میوه” با کِرِم پنیری

طرز تهیه “تارت میوه” با کِرِم پنیری

طرز تهیه “پیتزا هاوایی”

طرز تهیه “پیتزا هاوایی”

طرز تهیه “خوراک راگوی گوشت” و لبو

طرز تهیه “خوراک راگوی گوشت” و لبو

طرز تهیه “پاستا قارچ و بروکلی”

طرز تهیه “پاستا قارچ و بروکلی”

طرز تهیه “برد بلاو”

طرز تهیه “برد بلاو”

طرز تهیه “هات داگ ایتالیایی” نیوجرسی

طرز تهیه “هات داگ ایتالیایی” نیوجرسی