
در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه مجله اینترنتی فنجان برای شما دستور تهیه “کوکوی ماست” را در نظر گرفته ایم.
- ماست چکیده :2/3 پیمانه
- تخم مرغ :4 عدد
- ترهساتوری شده :250گرم
- آرد :1 قاشق سوپخوری
- زعفران حل شده :1/4 قاشق چایخوری
- جوش شیرین :1/4 قاشق چایخوری
- خلال بادام و پسته :2 ق سوپخوری
- هویج رندهشده :2/3 پیمانه
- نمک و فلفل :بهمیزان لازم
ترهرا بعد از شستن و خرد کردن با ماست ، هویج ، تخم مرغ ، مقداری جوش شیرین و زعفران ، آرد ، خلال بادام و پسته و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد بهخوبی بهخورد هم بروند.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد مایهکوکو را داخل تابهریختهو در تابهرا نیمهباز ببندید تا کوکو کاملا پختهشود.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
کوکوی ماست جزو انواع کوکو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
کوکوی ماست را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .