
- فیلهماهی :900 گرم
- آب لیمو :¼ پیمانه
- نمک:¼1 قاشق چایخوری
- سیر لهشده :2 حبه
- زنجبیل تازهخردهشده :4 قاشق چایخوری
- شیر نارگیل شیرین نشده:1پیمانه
- تخم گشنیز آسیاب شده:1 قاشق غذاخوری
- زیرهآسیاب شده:1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای :1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازهآسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
- زردچوبه :¼ قاشق چایخوری
- روغن:3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده :1عدد
- گوجهفرنگی خرد شده:1 عدد
- فلفل چیلی:3 عدد
- آب :¾ پیمانه
ابتدا فیلهماهی را خرد کردهو با نمک و آبلیمو مزهدار کردهو کنار بگذارید.
در این فاصلهیک عدد پیاز را خرد کردهو با روغن خوب سرخ کنید ، در ادامهگوجهرا خرد کردهو با پیاز تفت دهید تا زمانی کهگوجهنرم شدهو آب بیاندازد.
در این میان زردچوبه، فلفل سیاه، شکر ، زیره ، تخم گشنیز ، شیر نارگیل ، زنجبیل و سیر را در مخلوط کن بریزید و خوب لهکنید تا بهشکل پورهدر آید.
سپس آن را داخل تابهگوجهو پیاز بریزید و خوب هم بزنید.
در ادامهفلفل چیلی ، آب و کمی نمک اضافهکردهو ماهی مزهدار شدهرا هم بیافزایید و اجازهدهید همهمواد با هم جوش خوردهو ماهی ها بپزد.
حدود 2 تا 3 دقیقهکافی است.خوراک ماهی هندی آمادهاست ، آن را در ظرف پذیرایی بکشید و بههمراهنان و یا پلو سرو کنید.
خوراک ماهی هندی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
خوراک ماهی هندی را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .