قهوه در نان قیفی، کیک هایی که شبیه قطره باران بودند، شکلات های طبیعی صورتی و تخم مرغ های ابری تنها برخی از نوآوری های خوراکی های فانتزی سال 2017 بودند.
تا بهاین حال اکثر مواقع با غذاها و خوراکی هایی آشنا شدهایم کهبا وجود عجیب بودنشان بسیار چندش آور بودهاند اما در این گزارش جالب غذاهایی را میبینید کهبسیار جالبی و بهظاهر لذیذ هستند.
سال 2017 پر از نوآوری های خوشمزهدر صنایع غذایی بود. هرچند برخی از آن ها آمدهاند کهماندگار شوند، اما بسیاری هم با آمدن سال 2018 بهتاریخ خواهند پیوست. قهوه در نان قیفی، کیک هایی کهشبیهقطرهباران بودند، شکلات های طبیعی صورتی و تخم مرغ های ابری تنها برخی از نوآوری های خوراکی سال 2017 بودند. اما هرچند آن ها مدتی بسیار پرطرفدار بودند، پیش بینی میشود کهدر سال 2018 دیگر روی میز نخواهند بود.
در سال 2017، اینستاگرام با غذاهای منحصربفرد توجهعلاقمندان بهغذا را بهخود جلب کرد، حتی غذاهای معمولی با رنگ غذا رنگ شدند تا متفاوت تر باشند. یکی از عجیب ترین غذاها، نودل ها و اسپاگتی های رنگین کمانی بودند کهشبیهپلاستیک شدهو اشتها را کور میکردند.
لیست خوراکی های فانتزی و عجیب
درتخم مرغ های ابری، ابتدا سفیدهو زردهجدا شدهو سپس سفیدههم زدهمیشود تا کاملا پف کند و بعد پختهمیشود. اما این روش هم در حال از بین رفتن است. طرفداران سلامت از این غذا استقبال کردند، چون فقط 161 کالری داشت، اما تخم مرغ های آبپز و پختهکالری کمتری دارند و سریعتر آمادهمیشوند.
سوشی برگر هم یکی از غذاهایی بود کهامسال بهوجود آمد، اما این غذا نمونهکلاسیک غذایی است کهبسیار بهتر و راحتتر از سوشی برگر میتوان آن را خورد. طرفداران برگر کهنان برگر را با سوشی جایگزین کردهو آن را با ماهی، جلبک دریایی و سس پر کردهاند، اعتراف میکنند کهخوردن آن بسیار سخت است، چون بعد از اولین گاز برنج ها روی دستتان میریزد.
خوردن قهوهدر قیف یکی دیگر از ابتکارات فراگیر امسال بود، اما برخلاف لیوان های سرامیکی، مخروط نمی تواند نوشیدنی را زیاد گرم نگهدارد و اگر روی آن هم شکلات باشد در قهوهذوب میشود. این هم یکی دیگر از نوآوری هایی است کهظاهرش بهتر از طعم آن است و در سال 2018 دیگر شاهدش نخواهیم بود.
پودینگ یورکشایر یکی از معدود نوآوری هایی است کهاز انگلستان آغاز شد، اما هنوز معلوم نیست کهسال آیندههم همینقدر پرطرفدار باشند. همان طور کهدر تصویر زیر میبینید، این نوع پودینگ یورکشایر بیش از حد ضخیم است و بهمحض اینکهسعی کنید بخورید همهجا را کثیف میکند.
#
یک نوع شکلات جدید کهبهطور طبیعی صورتی رنگ است امسال ابداع شد و اولین نوع جدید شکلات در 80 سال اخیر بعد از اختراع شکلات سفید است. گفتهمیشود این شکلات طعم توت دارد و از کاکائوی رابی ساختهمیشود. اما حداقل تا سال آیندهوارد بازار نخواهد شد و در سال 2019 عرضهخواهد شد.
ماست های گیاهی بهطور مثال با طعم چغندر یا سیب زمینی شیرین بهعنوان یک ترفند سلامتی جدید در سال 2017 عرضهشد، اما طرفدار زیادی پیدا نکرد و در واقع فقط در سوپرمارکت ها انبار شدند.
کیک قطرهباران در سال 2017 سروصدای زیادی بهپا کرد، زیرا این کیک دقیقا شبیهیک حباب باران شفاف است. با این حال بسیار بیمزهو یکی دیگر از خوراکی هایی است کهظاهرش بهتر از طعم آن است.
دونات ها امسال بسیار محبوب بودند و باعث شد هیبریدهای عجیبی از دونات بهوجود بیاید. یکی از عجیب ترین موارد، دونات اسپاگتی بود کهدر بروکلین درست شد و اسپاگتی ها بهشکل دونات سرخ میشدند. بهنظر جالب میرسد، اما میتوانید حدس بزنید کهایتالیایی ها از این نوآوری دل خوشی ندارند.
بستنی زغالی امسال تابستان جنجال زیادی بهپا کرد، اما، چون بعد از خوردن زبان را کاملا سیاهمیکند تضمینی نیست کهسال بعد هم در لیست خوراکی ها بماند.
تصاویر تست های منحصربفرد هم امسال اینستاگرام را پر کردهبود، آنها گرچهبهنظر زیبا میرسند، اما آیا واقعا حاضرید پنیری کهپر از رنگ های مصنوعی است را برای ناهار بخورید؟