بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب
طرز تهیه فلافل خانگی که قطعا برای افطار امروز شما می تواند گزینه مناسبی باشد.

طرز تهیه‌فلافل آبادانی اصل و لذیذ

طرز تهیه‌فلافل خانگی بسیار ساده‌و همچنین سریع می‌باشد که‌با کمک ی دستور تهیه‌خوب میتوانید آن را تهیه‌کنید و لذت ببرید.

فلافل از جمله‌غذاهای خوشمزه‌و لذیذیست که‌علاوه‌بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه‌ای دارد و از نخود که‌یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می‌شود.

فلافل با اینکه‌مانند سمبوسه‌و سوسیس بندری جزو فست فود ها محسوب می‌شود اما بسیار ارزان و سریع آماده‌می‌شود و با یاد گرفتن طرز تهیه‌فلافل آن را در قالب ساندویچ همراه‌با سس خـردل می‌توانید میل کنید و نهایت لذت را از این ساندویچ خوشمزه‌ببرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه‌فلافل

مواد فلافل

مواد

اندازهمقیاس
نخود (خیس شده)کیلو
جعفری100گرم
پیاز1عدد
سیر1بوته
فلفل سیاه‌وسفید2/3قاشق چایخوری
نمکبه‌مقدار متوسط-

زیره

گشنیز

زردچوبه

به‌مقدار لازم-
سس انبهبه‌مقدار دلخواه-
روغن ترجیحا کنجد مقدار کافی -

طرز تهیه‌فلافل

مرحله‌اول :یک روز قبل از سرخ کردن فلافل ها

ابتدا نخود را  از 24 ساعت قبل خیس میکنیم و چند بار آب را عوض میکنیم.

نخود فلافل

مرحله‌دوم

نخود خیس شده‌را به‌همراه‌جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می‌ریزیم تا باهم میکس شوند.

چرخ کردن نخود فلافل

مرحله‌سوم

خمیر که‌آماده‌شد. نمک ، فلفل و ادویه‌های لازم رو بهش اضافه‌میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که‌در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.

خمیر فلافل خانگی

مرحله‌چهارم

اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه‌کردن کمی آرد نخود چی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به‌صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ شده‌میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.

وقتی که‌خمیر خودش را داخل روغن گرفت به‌سمت بالا ی روغن میاید که‌آن موقعه‌میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.

چگونه‌فلافل بپزیم

دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده‌کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.

مرحله‌پایانی

بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه‌آن گرفته‌شود . 

فلافل های آماده‌را داخل در کنار خیار شور گوجه‌فرنگی ، کاهوی خرد شده‌و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به‌همراه‌سس انبه‌که‌بسیار لذیذ می‌باشد.

فلافل خانگی

دستور تهیه‌سس انبه‌هم به‌این شکل است که‌به‌اضای هر 1 قاشق پودر انبه‌باید 6 برابرآب جوشیده‌و یک ته‌استکان سرکه‌سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم.

طرز تهیه‌فلافل در فر

فر را با حرارت 200 درجه‌سانتی گراد تنظیم کنید. تا گرم شود. سپس تمام مواد ذکر شده‌را داخل یک دستگاه‌مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید به‌طوری که‌مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

ولی نه‌در حدی که‌پوره‌ای شکل شوند (یعنی نخود نه‌باید خیلی له‌شود و نه‌زیر دندان بیاید).برای اینکه‌مخلوط کردن مواد بهتر انجام شود لازم است آنها را با کمی روغن زیتون مرطوب کنید تا بهم بچسبند.

همزدن را تا زمانی که‌مخلوط یکدست شده‌و به‌شکل توپ داخل غذاساز درآید ادامه‌دهید . اگر بخواهید مواد چسبنده‌تر شوند میتوانید آنها را چند ساعتی در یخچال قرار دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بعد از اینکه‌مواد را چشیدید آنها را با قاشق های مخصوص قالب زنی فلافل و یا در کف دست به‌صورت توپ های گردو کوچکی فرم دهید و با فاصله‌در سینی فر بچینید.

با پشت قاشق کمی فلافل ها را تخت کنید تا راحتتر پخته‌شوند .بعد ازچیدن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید و اجازه‌دهید تا یک طرف فلافل ها به‌مدت 10 دقیقه‌بپزند. سپس آنها را با استفاده‌از یک کفگیر فلزی نازک و پهن برگردانید و 15 دقیقه‌دیگر بپزید تا برشته‌شوند. میزان پخت فلافل ها در رنگ آنها تاثیر گذار است.و اگر بخواهید فلافل ها تیره‌تر شوند زمان بیشتری آنها را در فر نگه‌دارید. فقط دقت کنید که‌فلافل ها خشک نشوند و داخل آنها ترد و نرم باشند.

فلافل را می‌توانید در نان پیتا یا هر نان ساندویچ دیگری که‌دوست دارید در کنار ماست، انواع سس های ، پیاز و جعفری خرد شده‌، ترشی کلم قرمز و غیره‌سرو کنید.

مقدار نخود ، پیاز و مواد دیگر کاملا به‌تمایل خودتان بر می‌گردد که‌چقدر بخواهید درست کنید.

همچنین میزان فلفل هم بستگی به‌ذائقه‌خودتان دارد.

نکات درست کردن فلافل خانگی به‌سبک ساندویچی ها

1 - پس از خوردن فلافل صرف نوشیدنی گرم مانند چای نعناع می‌تواند طعم چیشده‌شدی شما را بسیار دلچسپ تر کند.


2 - اگر دوست دارید فلافل تردد تری داشته‌باشید پیشنهاد میکنیم که‌به‌آن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه‌کنید.


3 - هنگامی که‌میخواهید فلافل را سرخ کنید ، اطمینان داشته‌باشید که‌روغن آن داغ شده‌باشد.


 4 - چاشنی مناسب برای فلافل می‌تواند ترشی لیته‌و سس انبه‌یا همان خردل باشد.

نکات تکمیلی در مورد فلافل

فلافل جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
فلافل را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه “فلافل عربی” خوشمزه و اصل

طرز تهیه “فلافل عربی” خوشمزه و اصل

طرز تهیه فلافل با سویا

طرز تهیه فلافل با سویا

" 15 نکته فلافل خانگی"  برای طعمی فوق العاده

" 15 نکته فلافل خانگی" برای طعمی فوق العاده

"فلافل در آبادان" با این دستور تهیه درست می شود

"فلافل در آبادان" با این دستور تهیه درست می شود

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

نکات مهمی که باید در تهیه “فلافل مدیترانه ای” رعایت کنید!

نکات مهمی که باید در تهیه “فلافل مدیترانه ای” رعایت کنید!

طرز تهیه فلافل پنیری

طرز تهیه فلافل پنیری

طرز تهیه فلافل بدون روغن و رژیمی

طرز تهیه فلافل بدون روغن و رژیمی

فلافلی متفاوت با پنیر : طرز تهیه فلافل پنیری

فلافلی متفاوت با پنیر : طرز تهیه فلافل پنیری

طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد

طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد

طرز تهیه “فلافل با نخود و عدس سبز” به همراه فوت و فن های آن

طرز تهیه “فلافل با نخود و عدس سبز” به همراه فوت و فن های آن

“فلافل رژیمی” با روغن زیتون را چگونه درست کنیم؟

“فلافل رژیمی” با روغن زیتون را چگونه درست کنیم؟

شریفی نیا و فلافل اصل + تصاویر

شریفی نیا و فلافل اصل + تصاویر

ساده ترین و بی دردسر ترین دستور تهیه  آکـراس ، فلافل آفریقایی

ساده ترین و بی دردسر ترین دستور تهیه آکـراس ، فلافل آفریقایی

“فلافل نخود و هویج” طعمی جدید ،خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل

“فلافل نخود و هویج” طعمی جدید ،خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر

طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

طرز تهیه “شیر برنج” : 18 فوت کوزه گری برای طعم خوشمزه

طرز تهیه “شیر برنج” : 18 فوت کوزه گری برای طعم خوشمزه

طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان برای افطار

طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان برای افطار