
خیارشور را اکثرا با ساندویچ ها و فست فود ها بهیاد داریم کهدر تابستان بازار درست کردن خیارشور ها بسیار داغ میباشد ، اما برای درست کردن آن نیاز داریم بهیک دستور پخت سادهو خوشمزهکهما برای شما این را مهیا نمودهایم :
مواد لازم | اندازه |
خیار | 2کیلوگرم |
نمک | نصف لیوان |
سرکهسفید | 1 فنجان |
آب | 16 لیوان |
فلفل سبز تنذ | مقدار دلخواه |
ترخون | 500گرم |
سیر | چند حبه |
برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را بههمراه،سبزی ترخون ، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شدهباشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس بهاندازهدلخواهآنها را خرد کرد و یا همون طور بهصورت درستهاستفادهکرد.
آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا بهجوش بیاید و در لحظهآخر جوشیدن سرکه را اضافهمیکنیم .
در یک ظرف شیشهای کهبایدکاملا خشک باشد خیارها را بههمراهفلفل ، سیر و ترخون لایهبهلایهمیچینیم و بعد آب و نمک جوش آمدهرا با همان دمای جوش داخل ظرف شیشهای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شدهرا بهمدت یک روز یا 24 ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .
خیار شور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خیار شور را میتوانید در وعدهپیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .