در این سری از سری مطالب خانهداری مجله اینترنتی فنجان بهارائهمطالب مفیدی دربارهبرنج و راهحل از بین بردن بوی بد برنج خشک ، رفع شوری و بی نمکی برنج در حین پخت پرداختهایم . اگر شما نیز جزو افرادی هستید کهبا این مشکلات روبرو شدهاید اما راهحل مناسب برای این مشکلات را نمی دانید ، پیشنهاد میکنیم با ما همراهشوید.
گاهی از مواقع نادانستهو کاملا اتفاقی برنجمان را کنار مواد بودار قرار میدهیم کهموجب بو گرفتن برنج خام میشود . اگر شما هم مرتکب چنین کاری شد هاید برنجتان را دور نریزید بهتر است کمی دست نگهدارید زیرا ما روش از بین بردن بوی نامطبوع برنج را بهشما خواهیم گفت :
اولین اقدامی کهبرای برنج بو گرفتهخود میکنید این است کهآن را روی سطحی پهن کنید.
برنج شما باید حتما در سایهباشد تا نامطبوع برنج از بین برود.
قرار دادن برنج درجلوی نورآفتاب سبب خرد شدن آن میشود .
اگر برنج در آفتاب پهن شود حالت خود را از دست میدهد و وقتی آن را داخل آب جوش میریزید از هم پاشیدهمیشود.
پیشنهاد میشود بهآب برنج هنگام پخت کمی آبلیمو اضافهکنید تا بوی نامطبوع آن از بین برود.
اضافهکردن گلاب بهآب برنج سبب از بین رفتن بوی آن خواهد شد.
اگر هنگام پخت برنج متوجهشدید کهبهبرنج نمک اضافهنکردهاید ، نگران نباشید زیرا رفع بی نمکی برنج راحت تر از شوری آن است .
برای رفع بی نمکی برنج مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و موقع کشیدن برنج روی آن بریزید. توجهکنید هیچ گاهنباید نمک را مستقیم در روغن ریخت ، زیرا نمک در روغن حل نمی شود.