بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه “کالزونه” اروپایی
“کالزونه” یک غذای ایتالیایی است که مثل لقمه های شکم پر ایرانی میتوانید مواد میانی آن را به ذائقه و مزاج خودتان تغییر دهید و از خوردن ان لذت ببرید.

مواد لازم کالزونه اروپایی :

  • خمیر پیتزا یا پیراشکی :یک بسته
  • آرد :مقداری ( برای جلوگیری از چسبندگی خمیر)
  • روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
  • قارچ:500 گرم
  • سیر خرد شده :4 حبه
  • آویشن :یک قاشق مرباخوری
  • کره :50 گرم
  • نمک، فلفل :به‌میزان لازم
  • سس گوجه‌فرنگی :یک پیمانه
  • اسفناج :300 گرم
  • پنیرموزارلا :200 گرم

کالزون اروپایی

طرز تهیه‌کالزونه‌ایتالیایی:

 فر را با دمای 260 درجه‌سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 روغن زیتون را در یک قابلمه‌مناسب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. قارچ را خرد کنید و آن را درون روغن زیتون بریزید و تفت دهید.

آویشن و سیر را اضافه‌کنید؛ آنقدر تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس کره‌را اضافه‌کنید و بگذارید تا ذوب شود. پس از آن با نمک و فلفل سیاه آن را مزه‌دار کنید.

سس گوجه‌فرنگی را به‌مواد اضافه‌کرده‌و کاملاً مخلوط کنید. اسفناج را نیز اضافه‌کرده‌وبگذارید تا کاملاً بپزد.

 کف 2 عدد ظرف فر را  کمی آرد بپاشید و کنار گذارید. خمیر پیتزا  یا پیراشکی آماده‌شده‌را به‌4 بخش مساوی تقسیم کنید.

طرز تهیه‌کالزونه

روی یک سطح صاف و تمیز، خمیر ها را با وردنه‌صاف کنید به‌طوری که‌قطر هر یک 3 میلیمتر شود.

مخلوط اسفناج و قارچ را روی خمیرهای پهن شده‌بریزید و سپس آنها را بپیچید.

آنها را روی سینی فر که‌آماده‌کرده‌ایم چیده‌و به‌مدت حدوداً 10 الی 15 دقیقه‌روی طبقه‌پایین فر داغ قرار داده‌تا روی آن طلائی رنگ شود سپس آن را از فرخارج کنید.

نکات تکمیلی در مورد کالزونه

کالزونه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
کالزونه‌را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 6 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “بروسکتا قارچ” بسیار خوشمزه و سبک

طرز تهیه “بروسکتا قارچ” بسیار خوشمزه و سبک

طرز تهیه “دلمه قارچ با مرغ”

طرز تهیه “دلمه قارچ با مرغ”

طرز تهیه “ساندویچ قارچ کبابی” خوشمزه و سریع

طرز تهیه “ساندویچ قارچ کبابی” خوشمزه و سریع

طرز تهیه “نرگسی با قارچ” غذای کم خرج و ساده

طرز تهیه “نرگسی با قارچ” غذای کم خرج و ساده

طرز تهیه  “پیتزا قارچ مخلوط” فوری و خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پیتزا قارچ مخلوط” فوری و خانگی خوشمزه

طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران

طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران

 طرز تهیه “جوجه با سس قارچ” خوش طعم و خوشمزه

طرز تهیه “جوجه با سس قارچ” خوش طعم و خوشمزه

اصول تهیه “ترشی قارچ و زیتون” خانگی و خوشمزه

اصول تهیه “ترشی قارچ و زیتون” خانگی و خوشمزه

طرز تهیه “املت قارچ” و اسفناج کاراملی شده

طرز تهیه “املت قارچ” و اسفناج کاراملی شده

طرز تهیه چند مدل قارچ شکم پر که با لب و دهانتان بازی می کنند!

طرز تهیه چند مدل قارچ شکم پر که با لب و دهانتان بازی می کنند!

طرز تهیه سالاد پاستا با قارچ و فلفل دلمه ای کبابی

طرز تهیه سالاد پاستا با قارچ و فلفل دلمه ای کبابی

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “خورش قیمه با قارچ” بدون گوشت

طرز تهیه “نان پر شده با قارچ” و خامه ترش

طرز تهیه “نان پر شده با قارچ” و خامه ترش

طرز تهیه کاسترول قارچ با نکات خرید و پخت قارچ

طرز تهیه کاسترول قارچ با نکات خرید و پخت قارچ

تهیه “قارچ و پنیر” گریل شده ، ایده آل برای پیش غذا

تهیه “قارچ و پنیر” گریل شده ، ایده آل برای پیش غذا

طرز تهیه “کیک زیتون”، بادام و انگور قرمز

طرز تهیه “کیک زیتون”، بادام و انگور قرمز

طرز تهیه یک غذای سریع ، ساده و خوشمزه با “ماهی و قارچ”

طرز تهیه یک غذای سریع ، ساده و خوشمزه با “ماهی و قارچ”

طرز تهیه “برنج پیلاف با قارچ و گردو” با طعم فوق العاده دلچسب

طرز تهیه “برنج پیلاف با قارچ و گردو” با طعم فوق العاده دلچسب

طرز تهیه “دیپ زیتون با پنیر” راحت و خوشمزه

طرز تهیه “دیپ زیتون با پنیر” راحت و خوشمزه

طرز تهیه “مربا قارچ”

طرز تهیه “مربا قارچ”