
آنهایی کهدائم احساس گرسنگی میکنند و بلافاصلهبعد از خوردن غذا باز هم فکر میکنند گرسنهاند در حالی کهگرسنگی آنها واقعی نیست. اگهمیخواهید بدانید کهشما جزء این دستهاز افراد هستید خواندن این مطلب جالب را از دست ندهید.
یکی از شایع ترین راههایی کهمردم صبحانهخود را تبدیل بهیک بمب قند و کاهندهانرژی تبدیل میکنند، این است کهپروتئین و چربی را با کربوهیدراتی کهبرای صبحانهبهکار میبرند ترکیب نمی کنند.
بنابراین اگر از غلات طعم دار شدهیا اسموتی میوه( گزینههایی کهمعمولا فیبر و پروتئین پایینی دارند ) استفادهمیکنید، صبحانهای کهمیخورید معمولا بیشتر از قند تشکیل شدهو بهسرعت هضم میشود. برای اینکهبهخود کمک کنید روزتان را درست شروع کنید و در میانهی روز بهدام هوس های بی مورد غذایی نیفتید از متخصصان تغذیهخواستیم کمکان کنند و راهحل هایی برای برطرف کردن گرسنگی مداوم شما ارائهدهند.
1- میوهخود را اندازهگیری نمی کنید.
دلیلی دارد کهاسموتی ها یکی از انتخاب های مورد علاقهافراد بهعنوان صبحانههستند:هم خوردنشان سادهاست ( حتی در حال حرکت هم میتوان خورد ) و هم اینکهسرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان هستند. اما افراد با اضافهکردن تمام میوههای داخل یخچال، نوشیدنی خود را تبدیل بهچیزی میکنند کهانرژی شان را میگیرد. این درست است کهمیوه، غذایی کامل است اما شما هم نباید آن را آزاد فرض کنید، هرچقدر دوست داشتید بخورید. وقتی قند بیش از حد خوردهشود – حتی از نوع طبیعی کهدر میوهیافت میشود – قند خونتان بهشدت بالا میرود و مدتی بعد معدهالتماس میکند کهدوبارهچیزی بخورید.
ماست طعم دار، آب میوهو حتی شیرین کنندههایی کهبهاسموتی اضافهمیکنید بهوضعیت قند خون کمکی نمی کنند، شما میتوانید خیلی بهتر از این عمل کنید.
راهحل:ریچل لینک متخصص تغذیه در منهتن میگوید:برای پیشگیری از سقوط انرژی، سعی کنید حداقل نیمی از اسموتی تان را سبزیجات تشکیل دهند. سبزیجات کالری پایینی دارند و سرشار از قند نیستند. برای مثال اسفناج یک گزینهخوب است، چون دیگر مواد داخل اسموتی طعمش را بهسادگی پوشش میدهند اما هر کدام از سبزیجات را میتوانید بهکار ببرید. او همچنین توصیهمیکند بیشتر از یک فنجان میوهدر اسموتی بهکار نبرید و همان ها را نیز از میان میوههایی انتخاب کنید کهبهصورت طبیعی قند پایینی دارند مانند توت فرنگی و یا انواع توت.
ربکا لوئیس متخصص تغذیهتوصیهمیکند آب میوهاستفادهنکنید و بهجایش شیر کم چرب بنوشید ( یک منبع عالیِ پروتئین ). حتی اگر آب میوهای کهمینوشید 100 درصد هم طبیعی باشد، باز هم در آخر نوشیدنی سرشار از کالری و قند وارد بدنتان کردهاید.
نان تست با مربا، گزینهای راحت برای صبحانهاست اما اگر تنها چیزی باشد کهدر بشقابتان است شما را بهآن صورت سیر نگهنمی دارد. چربی و پروتئین، هضم کربوهیدرات ها و جذب گلوکز از کربوهیدرات های هضم شدهرا آهستهمیکند، بنابراین قند خونمان بهصورت ناگهانی بالا نمی رود. نان و مربا بهتنهایی هیچ کمکی بهاشتهایتان نمی کنند و حتی مواد مغذی آنچنانی نیز در خود ندارند.
راهحل:از نان هایی استفادهکنید کهاز غلات کامل و جوانهها درست شدهباشد تا بهصبحانهخود مقداری فیبر و پروتئین اضافهکردهباشید. همچنین مربا را بهکرهبادام زمینی شیرین نشدهتغییر دهید. اگر میخواهید بهنان خود کمی شیرینی اضافهکنید، مقداری توت یا توت فرنگی بههمراهدارچین میتواند این طعم را بهصبحانهتان منتقل کند.
اگر همیشهنوشیدنی صبحتان را با شکر پر میکنید پس باید آمادهگرسنگی میانهروز نیز باشید، مخصوصا اگر چندین فنجان مصرف دارید. حتی گزینهبدون شکر ( قند های مصنوعی ) نیز ممکن است تعادل قند خون را بر هم زند. دلیلش این است کهموادی مانند اسپلندا، بدن را تحریک میکنند تا انسولین بیشتری تولید کند، درست مانند کاری کهقند واقعی انجام میدهد.
راهحل:قهوهخود را سادهنگهدارید و آن را بدون خامهاستفادهکنید. با این کار از مقدار قندی کهقرار است وارد بدنتان شود کاستهاید. اگر میخواهید قهوهیا چای خود را شیرین کنید، توصیهمیشود از استویا استفادهکنید. بر خلاف اسپلندا، استویا یک شیرین کنندهطبیعی است و باعث نمی شود بدنتان بهاشتباهانسولین تولید کند. حتی میتوانید مواردی را بهنوشیدنی خود اضافهکنید کهبدون اضافهکردن شکر، طعمی شیرین بهخود بگیرد، مواردی نظیر نعنای تازه، پودر کاکائو، دارچین و یا عصارهخالص وانیل.