بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی
جیائوزی یا به زبان ژاپنی گیوزا نوعی پیراشکی گوشت است.

مواد لازم برای خمیر جیائوزی



آرد ساده، یک و نیم پیمانه‌(حدود یکصد و پنجاه‌گرم)
آب جوش، هشتاد تا نود میلی لیتر


سبزی برای داخل پیراشکی

کلم، سیصد گرم
تره، سی گرم (می توانید تره‌فرنگی را جایگزین کنید)
یک تکه‌کوچک زنجبیل (حدود دو تا سه‌سانتی متر)
یک حبه‌سیر خردشده
نمک، یک چهارم قاشق چایخوری

چاشنی برای مواد داخل پیراشکی

س سویا، یک قاشق غذاخوری
نمک، یک چهارم قاشق چایخوری
روغن کنجد، دو قاشق چایخوری
کمی فلفل
شکر، یک دوم قاشق چایخوری

سایر مواد لازم روغن مایع، سه‌قاشق چایخوری

برای سس

سس سویا، دو قاشق غذاخوری
سرکه‌برنج، دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه‌جیائوزی

 



آرد را در یک کاسه‌ی جادار بریزید. هشتاد تا نود میلی لیتر آب جوش به‌آن اضافه‌کنید و با یک جفت چوب غذاخوری یا یک قاشق هم بزنید.
با دستان خود خمیر را ورز داده‌و آن را به‌شکل یک گلوله‌درآورید. آن را روی یک تخته‌ی برش قرار دهید. خمیر را دو تا سه‌دقیقه‌ورز دهید تا این که‌حالت ارتجاعی به‌خود بگیرد.
خمیر را در پلاستیک بپیچید یا در یک کیسه‌ی پلاستیکی قرار دهید و بگذارید به‌مدت سی دقیقه‌استراحت کند. پس از گذشت این مدت زمان، خمیر باید نرم شود و به‌انگشتانتان نچسبد.
در حالی که‌خمیر در حال استراحت است، مواد اولیه‌برای داخل پیراشکی ها را آماده‌می‌کنیم. کلم را ریز خرد کنید و در یک کاسه‌قرار دهید. آن را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و بگذارید به‌مدت پنج تا شش دقیقه‌بماند.
تره‌ها را خرد کنید. زنجبیل و سیر را پوست کنده‌و رنده‌کنید.
وقتی که‌کلم پیچ را به‌نمک آغشته‌کردید، در یک پارچه‌و یا دستمال آشپزخانه‌ی تمیز بپیچید و آرام فشار دهید تا مایع آن خارج شود. کلم را به‌داخل کاسه‌بریزید و تره‌ی خرد شده، زنجبیل رنده‌شده‌و سیر را به‌همراه‌یک قاشق غذاخوری سس سویا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، دو قاشق چایخوری روغن کنجد، کمی فلفل و نصف قاشق چایخوری شکر را اضافه‌کنید. آنها را به‌خوبی مخلوط کنید.

پیراشکی



پس از آن که‌خمیر به‌مدت سی دقیقه‌استراحت کرد، آن را به‌شکل یک استوانه‌به‌طول بیست سانتی متر لوله‌کنید. آن را به‌بیست قسمت مساوی هر یک به‌طول حدود یک سانتی متر تقسیم کنید.

روی هر یک از تکه‌ها کمی آرد بپاشید. با شصت های دست خود هر قسمت از خمیر را فشار دهید تا به‌شکل دایره‌هایی به‌قطر پنج تا شش سانتی متر در آورید. هر یک از این تکه‌خمیرهای دایره‌ای شکل را با استفاده‌از یک وردنه‌پهن کرده‌و به‌شکل دایره‌هایی نازک تر به‌قطر نُه‌سانتی متر درآورید.
هر بار یک تکه‌خمیر را در کف یک دست خود قرار دهید و حدود دو قاشق چایخوری از مواد را در وسط خمیر قرار دهید. لبه‌های خمیر را از سمتی که‌نزدیک به‌خودتان است برگردانید. سپس لبه‌های طرف دیگر را برگردانید و تا کنید تا روی مواد داخل را بپوشاند. لبه‌ها را به‌هم فشار دهید، حدود پنج چین عمودی کوچک ایجاد کنید. پیراشکی ها باید شبیه‌به‌کیف های هلالی شکل کوچک باشند.

یک ماهیتابه‌را گرم کنید. کف آن یک قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی بریزید، و پیراشکی ها را طوری قرار دهید که‌چین های آن رو به‌بالا باشد. آن را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

وقتی که‌زیر پیراشکی ها به‌رنگ قهوه ای طلایی درآمد، یک پیمانه‌آب جوش اضافه‌کنید و بی درنگ در آن را بگذارید و اجازه‌دهید تا به‌مدت شش تا هفت دقیقه‌بخارپز شود.
در ماهیتابه‌را بردارید و ماهیتابه‌را روی حرارت بالا بچرخانید تا تمام مایع باقی مانده‌در آن تبخیر شود. وقتی که‌تمام مایع تبخیر شد، دو قاشق چایخوری دیگر روغن گیاهی اضافه‌کنید و کمی بیشتر سرخ کنید تا ترد شود.
پیراشکی ها را در یک دیس بچینید. این پیراشکی ها را می‌توان با سس سرو کرد که‌از مخلوط کردن دو قاشق غذاخوری سس سویا با دو قاشق غذاخوری سرکه برنج درست می‌شود.

پیراشکی گوشت

نکات تکمیلی در مورد جیائوزی

جیائوزی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه‌میباشد .
جیائوزی را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 2 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای

طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای

ساده ترین روش تهیه “پیراشکی سمبوسه مرغ”

ساده ترین روش تهیه “پیراشکی سمبوسه مرغ”

طرز تهیه شیش برک (Shish barak)

طرز تهیه شیش برک (Shish barak)

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه “پیراشکی گوشت” مراکشی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه “پیراشکی سوسیس”

طرز تهیه “پیراشکی سوسیس”

طرز تهیه پیتزای له معجون

طرز تهیه پیتزای له معجون

طرز تهیه و پخت خانگی “پای سیب کلاسیک”

طرز تهیه و پخت خانگی “پای سیب کلاسیک”

“پیتزا گوشت قلقلی”

“پیتزا گوشت قلقلی”

طرز تهیه “سمبوسه میگو” با طعمی بینظیر

طرز تهیه “سمبوسه میگو” با طعمی بینظیر

طرز تهیه فاهیتای گوشت

طرز تهیه فاهیتای گوشت

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه بول گوگی (خوراک گوشت)

طرز تهیه بول گوگی (خوراک گوشت)

طرز تهیه پیتزا لوبیا سفید با کدو

طرز تهیه پیتزا لوبیا سفید با کدو

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه “بیف پای”

طرز تهیه پاپ کورن مرغی

طرز تهیه پاپ کورن مرغی

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه پیتزای گوشت خاورمیانه

طرز تهیه پیتزای گوشت خاورمیانه

طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر

طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر