
آرد ساده، یک و نیم پیمانه(حدود یکصد و پنجاهگرم)
آب جوش، هشتاد تا نود میلی لیتر
سبزی برای داخل پیراشکی
کلم، سیصد گرم
تره، سی گرم (می توانید ترهفرنگی را جایگزین کنید)
یک تکهکوچک زنجبیل (حدود دو تا سهسانتی متر)
یک حبهسیر خردشده
نمک، یک چهارم قاشق چایخوری
چاشنی برای مواد داخل پیراشکی
س سویا، یک قاشق غذاخوری
نمک، یک چهارم قاشق چایخوری
روغن کنجد، دو قاشق چایخوری
کمی فلفل
شکر، یک دوم قاشق چایخوری
سایر مواد لازم روغن مایع، سهقاشق چایخوری
برای سس
سس سویا، دو قاشق غذاخوری
سرکهبرنج، دو قاشق غذاخوری
آرد را در یک کاسهی جادار بریزید. هشتاد تا نود میلی لیتر آب جوش بهآن اضافهکنید و با یک جفت چوب غذاخوری یا یک قاشق هم بزنید.
با دستان خود خمیر را ورز دادهو آن را بهشکل یک گلولهدرآورید. آن را روی یک تختهی برش قرار دهید. خمیر را دو تا سهدقیقهورز دهید تا این کهحالت ارتجاعی بهخود بگیرد.
خمیر را در پلاستیک بپیچید یا در یک کیسهی پلاستیکی قرار دهید و بگذارید بهمدت سی دقیقهاستراحت کند. پس از گذشت این مدت زمان، خمیر باید نرم شود و بهانگشتانتان نچسبد.
در حالی کهخمیر در حال استراحت است، مواد اولیهبرای داخل پیراشکی ها را آمادهمیکنیم. کلم را ریز خرد کنید و در یک کاسهقرار دهید. آن را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و بگذارید بهمدت پنج تا شش دقیقهبماند.
ترهها را خرد کنید. زنجبیل و سیر را پوست کندهو رندهکنید.
وقتی کهکلم پیچ را بهنمک آغشتهکردید، در یک پارچهو یا دستمال آشپزخانهی تمیز بپیچید و آرام فشار دهید تا مایع آن خارج شود. کلم را بهداخل کاسهبریزید و ترهی خرد شده، زنجبیل رندهشدهو سیر را بههمراهیک قاشق غذاخوری سس سویا، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، دو قاشق چایخوری روغن کنجد، کمی فلفل و نصف قاشق چایخوری شکر را اضافهکنید. آنها را بهخوبی مخلوط کنید.
پس از آن کهخمیر بهمدت سی دقیقهاستراحت کرد، آن را بهشکل یک استوانهبهطول بیست سانتی متر لولهکنید. آن را بهبیست قسمت مساوی هر یک بهطول حدود یک سانتی متر تقسیم کنید.
روی هر یک از تکهها کمی آرد بپاشید. با شصت های دست خود هر قسمت از خمیر را فشار دهید تا بهشکل دایرههایی بهقطر پنج تا شش سانتی متر در آورید. هر یک از این تکهخمیرهای دایرهای شکل را با استفادهاز یک وردنهپهن کردهو بهشکل دایرههایی نازک تر بهقطر نُهسانتی متر درآورید.
هر بار یک تکهخمیر را در کف یک دست خود قرار دهید و حدود دو قاشق چایخوری از مواد را در وسط خمیر قرار دهید. لبههای خمیر را از سمتی کهنزدیک بهخودتان است برگردانید. سپس لبههای طرف دیگر را برگردانید و تا کنید تا روی مواد داخل را بپوشاند. لبهها را بههم فشار دهید، حدود پنج چین عمودی کوچک ایجاد کنید. پیراشکی ها باید شبیهبهکیف های هلالی شکل کوچک باشند.
یک ماهیتابهرا گرم کنید. کف آن یک قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی بریزید، و پیراشکی ها را طوری قرار دهید کهچین های آن رو بهبالا باشد. آن را روی حرارت متوسط سرخ کنید.
وقتی کهزیر پیراشکی ها بهرنگ قهوه ای طلایی درآمد، یک پیمانهآب جوش اضافهکنید و بی درنگ در آن را بگذارید و اجازهدهید تا بهمدت شش تا هفت دقیقهبخارپز شود.
در ماهیتابهرا بردارید و ماهیتابهرا روی حرارت بالا بچرخانید تا تمام مایع باقی ماندهدر آن تبخیر شود. وقتی کهتمام مایع تبخیر شد، دو قاشق چایخوری دیگر روغن گیاهی اضافهکنید و کمی بیشتر سرخ کنید تا ترد شود.
پیراشکی ها را در یک دیس بچینید. این پیراشکی ها را میتوان با سس سرو کرد کهاز مخلوط کردن دو قاشق غذاخوری سس سویا با دو قاشق غذاخوری سرکه برنج درست میشود.
جیائوزی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
جیائوزی را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 2 نفر مناسب میباشد .