
در طول تاریخ از سیر برای پیش گیری از عفونت ها و حفاظت از بیماری ها استفادهشدهاست.سیر ممکن است بهاندازهاهرام قدیمی باشد ولی مطالعات علمی روز مدرن فواید طبیعی سیر و ترکیبات فعال آن را تایید کردهاند. آلیسین مهم ترین مادهکشف شدهدر این عضو خانوادهآلیوم میباشد. این ترکیب سولفوریک چیزی است کهسیر را بهیک مبارز تبدیل میکند.
سیر غنی از مواد مغذی است. مانند منگنز, ویتامین b6 و c, سلنیوم و فیبر. حتی مقداری پروتئین و کربوهیدرات هم دارد.
سیر برای قلب عالی است. همانگونهکهدر بخش سلامت مجله اینترنتی فنجان و در مطلب خواص سیر خواندید معادل چهار حبهسیر بهعنوان داروی فشار خون بهنام آتنولول موثر بودهاست.
گلبول های قرمز, ترکیبات سمی سیر را بهگاز سولفید هیدروژن تبدیل میکنند کهبهگسترش رگ های خونی و فشار کم تر کمک میکند. سیر نیز کلسترول بد " ldl " را تا حدودی کاهش میدهد و اثبات شدهاست کهبهجلوگیری از سخت شدن شریان ها هم کمک میکند.
سیر سیستم ایمنی را افزایش میدهد. یک مطالعهانجام شدهدر طول فصل سرما در انگلستان نشان داد شرکت کنندگانی کهسیر میخوردند 60% کمتر سرماخوردگی میگرفتند (با علایم کم تر) نسبت افرادی کهفقط دارونما میخوردند.
روش خیساندن سیر در چای (با کمی لیمو و عسل) میتواند باعث تسکین سرماخوردگی شود.
سیر، یک آنتی اکسیدان قوی است. آسیب رادیکال های آزاد کهمنجر بهالتهاب در بدن میشود, علت اصلی بیماری های قلبی, چاقی, دیابت, پیری, آلزایمر و سرطان است.
سیر " توانایی بدن شما برای مبارزهبا رادیکال های آزاد را افزایش میدهد. اگر از یک بیماری خود ایمنی (یک بیماری همهگیر در سراسر جهان) رنج میبرید, بهسیر در رژیم غذایی خود نیاز دارید!
سیر در مقابلهبا قارچ و انگل ها موثر است. مصرف منظم سیر میتواند بهپیش گیری از اثرات منفی باکتری و انگل ها در غذای شما (از جملهمسمومیت غذایی) کمک کند. مطالعات شامل استفادهاز سیر تازهبرای درمان ای کولای، استافیلوکوک اورئوس و سالمونلا تیفی موریوم بود. همچنین برای کسانی کهاز درد پای ورزش کاری خود رنج میبرند یا خارش, اضافهوزن دارند، سیر روش بسیار خوبی برای تحت کنترل دراوردن این مشکلات است.
اگر در مناطقی زندگی میکنید کهکرم ها و انگل ها مشکل ساز هستند, دوبارهسیر میتواند برایتان مفید باشد. شما میتوانید سیر را بهیک خمیر تبدیل کنید, با روغن نارگیل مخلوط کنید و بهصورت موضعی بهنواحی مشکل دار اعمال کنید.
سیر طبیعی است. نهتنها در پاک کردن رادیکال های آزاد عالی است، بلکهعلیهفلزات سنگین موجود در خون نیز موثر است. در یک مطالعهمشخص شد کهسرب در بدن مردانی کهدر یک کارخانهباتری کار میکنند, با استفادهاز سیر کاهش یافتهاست.
سیر برای پوست خوب است. ترکیبات اسیدی در سیر در برابر شرایط التهابی پوست مانند پسوریازیس, اگزما و آکنه عالی هستند.
در حالی کهنمی خواهید خیلی بوی سیر بدهید, باید یک سیر و کمی روغن نارگیل را امتحان کنید!
دفعهبعد کهجوش زدید, تکهای از سیر خام را روی منطقهبمالید.
سلول های سرطانی از سموم و سموم محیطی, التهاب شایع, و یک سیستم ایمنی کهبهخطر افتاده, آسیب میبینند. سیر بهطور خاص این نقاط ضعف را هدف قرار میدهد و یک لایهاضافی محافظت بدون عوارض جانبی خطرناک بهشما میدهد.
در محیط های آزمایشگاهی, سیر بهنظر میرسد کهسلول های لوکمی را بهخوبی کشت و رشد تومورها را در پروستات, مثانه, کولون و معدهکند میکند.
آزمایش های انسانی بیشتری مورد نیاز است, اما دلایل زیادی برای بخش سیر زندگی ضد سرطان شما وجود دارد. در کنار اثرات قوی آلیسین, سیر نیز حاوی کوئرستین میباشد. در طی چند سال مردان و زنانی کهبهطور منظم سیر مصرف میکردند, دارای خطر ابتلا بهسرطان کولورکتال, مری و معدهکمتری بودند. بزرگ ترین سود حاصل از سیر خام یا خرد شده, سیر پختهبود.
شیمی درمانی و پرتودرمانی در سیستم ایمنی شما قرار میگیرد.
اگر در حال حاضر تحت درمان های سنتی مبتلا بهسرطان قرار دارید, اضافهکردن سیر بهرژیم غذاییتان میتواند بهسیستم ایمنی کمک کند. این امر در کمک بهبیماران مبتلا بهسرطان, از سرماخوردگی و عفونت حیاتی است.
شما نباید سیر را فقط پس از پختن فقط بخورید چون بسیاری از خواص آنتی اکسیدانی قوی خود را از دست میدهد. آن را خام (یا نزدیک بهخام) بخورید چون میتوانید بیش ترین تاثیر را بگیرید.
هنگام پختن, ابتدا سیر را خرد کنید و بگذارید بهمدت 5 - 10 دقیقهبماند، تا بقیهمواد تشکیل دهندهآن حاضر شوند.
این بهآلیسین زمان رهاسازی میدهد و سپس طبق معمول بپزیدش.
یکی از روش های بسیار مورد علاقهبرای استفادهاز سیر, این است کهدهانشویه ای از سیر لهشدهو گل کلم بسازید ، کهتاثیر فوق العادهای خواهند داشت.