
- هویج:یک کیلو سیصد گرم
- آب :5 پیمانه
- شکر:6 پیمانهمعادل 800 گرم
- دانههل:6 تا 7 عدد
- خلال پسته و بادام :2 قاشق غذاخوری پر
- لیمو ی تازه :یک عدد
- زعفران دم کرده:بهمقدار کافی
مربا با تفالههویج
هویج را پوست بکنید و سر و تهآن را ببرید و با رندهریز رندهکنید.هل را پوست بکنید و دانههای سیاهآن را جدا کنید.
ابتدا داخل قابلمهای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
در این حین دانههای هل را هم اضافهکنید تا عطرش بهمشام برسد.
وقتی شهد بهجوش آمد هویج رندهشدهرا بهآن اضافهکنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج بهمدت یک ساعت بپزد.در نیمهها پخت بهآن زعفران دم کردهرا اضافهکنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.
آب لیموی تازهرا بگیرید و در 15 دقیقهآخر بههمراهخلال پستهبهمربای هویج اضافهکنید و بعد از قوام آمدن مربا ، حرارت را خاموش کنید.
اجازهدهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشههای مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.
مربا با تفالههویج بسیار خوش عطر و طعم دلپذیر
نکته:
بعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانههای هل را از مربا جدا کنید.
اگر هویج شیرین نبود و در مرحلهپخت متوجهشدید مربا کم شیرین شدهمیتوانید 100 تا 200 گرم شکر را بهمربای در حال پخت اضافهکنید.
هویج را میتوانید با رندهدرشت و یا خلالی هم خرد کنید.
برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفادهکنید.
مربا با تفالههویج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
مربا با تفالههویج را میتوانید در وعدهصبحانه- سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 10 نفر مناسب میباشد .