
ابتدا سینهمرغ را با مقداری آب و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل بپزید .در این فاصلهبادمجان ها را پوست بگیرید و بهضخامت نیم سانت بهصورت ورقهای ببرید و بعد کمی روغن بهدو طرف بادمجان ها بزنید و در تابهای در بسته یا فر قرار دهید تا بپزند.
بعد از اینکهسینهمرغ پختهشد آن را بهقطعات کوچک خرد کنید . سپس پنیرها ،ریحان ، نمک و فلفل را بهمرغ خرد شدهاضافهکنید و کاملا هم بزنید.بادمجان های پختهشدهو سرد شدهرا در ظرفی بچینید و مقداری از مخلوط مرغ و پنیر را در بادمجان ها بریزید و بادمجان ها را رول کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زردهو سفیدهیکدست شوند. در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را بریزید.سپس رول های بادمجان را ابتدا یکی یکی در تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید.مجددا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید. یعنی دوبار این کار را انجام دهید.با این کار مواد بیشتری دور رولت های بادمجان را میگیرد.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد رولت ها را در آنها سرخ کنید.بعد رولت های سرخ شدهرا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافهآن گرفتهشود.
رولت بادمجان جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقهمیباشد .
رولت بادمجان را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .