
تارت پنیر خامه ای و میوه، از لذیذترین مدل های تارت است که دستور پختی آسان دارد و می توان در کم تر از 1 ساعت آن را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
تارت نوعی شیرینی است کهمعمولاً از مواد پرکنندهبرای پوشش آن استفادهمیشود. روی تارت ها باز است و از مادهاصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشدهاست. در تارت ها خمیر شیرینی، خمیر بریزهاست. مادهروکش یا پرکنندهتارت ها ممکن است شیرین (مثل میوهجات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.
پنیر خامهای 200 گرم
کرهنصف لیوان
تارت پنیر خامهای جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
تارت پنیر خامهای را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 8 نفر مناسب میباشد .