
زمان آمادهسازی مواد:50دقیقه
مناسب برای :6 نفر
- کره: 50گرم
- روغن: یک قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: یک عدد نگینی شده
- سینهبوقلمون: 500گرم خرد شده
- سیر: 2حبهساطوری
- آب: بهمیزان لازم
- گوجهفرنگی: 4عدد پورهشده
- پودر سوپ آمادهمرغ: یک دوم بسته
- مخلوط کرفس ،هویج،قارچ،پیازچه،بروکلی: حدود 3پیمانه
- اورگانو،ریحان: مجموعا یک و یک دوم قاشق مرباخوری
- فلفل: بهمقدار لازم
- نودل: یک پیمانه
دستور پخت سوپ بوقلمون بهصورتی است کهابتدا باید کرهو روغن را گرم کنید و پیاز را بهآن اضافهکنید تا مقداری سبک شود.سپس سینهبوقلمون را همراهبا سیر بهآن اضافهکنید و بهمدت چند ثانیهآن را تفت بدهید.
در مرحلهبعدی آب را بهآن بیافزایید و وقتی بهاواسط پخت رسیدید سوپ مرغ و گوجهفرنگی را نیز اضافهکنید و فرصت دهید تا سینهبوقلمون بهخوبی مغز پخت شود.سپس اگر تمایلی داشتید سبزیجات خرد شدهرا کمی تفت بدهید و بلافاصلهبهمواد فوق بیافزایید و در نهایت ریحان،نودل،فلفل و اورگانو را بهسوپ اضافهکردهو پس از 5 دقیقهدر ظرف دلخواهسرو کردهو میل کنید.
* این دستور پخت حاوی 110 گرم پروتئین،80 گرم چربی،1150 گرم کربوهیدرات و 1760 کیلو کالری انرژی میباشد.
* گوشت بوقلمون بهعلت دارا بودن اسید آمینهتریپتوفان کهپیش ساز سروتونین در بدن است برای بیماری ام اس مفید بودهو بسیار شادی آور میباشد.
* ناگفتهنماند بر حسب ذائقهتان میتوانید بهجای اورگانو از آویشن استفادهنمایید.
سوپ بوقلمون جزو سوپ میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 50دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقهمیباشد .
سوپ بوقلمون را میتوانید در وعدهنهار - میان وعده- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .