
- بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین :100 گرم
- کرهبرای مخلوط کردن با بیسکویت :60 گرم
- ژلاتین ورقهای در آب سرد خیس شود:7 گرم
- آب گرم برای حل کردن ژلاتین :35 میلی لیتر
- پنیر خامهای:100 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامهای :45 گرم
- آبلیمو :نصف یک لیموی تازهیا 20 میلی لیتر
- خامهتا حدود 60 درصد سفت شده(شکر برای خامهلازم نیست) :300 گرم
- خامهسفت شدهدر صورت تمایل برای تزیین :80 گرم
- شکر برای مخلوط کردن با خامهتزیینی :15 گرم
- پستهخرد شده:برای تزیین کمی
- کمپوت میوهبرای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد مانند آناناس :بهمقدار لازم
ابتدا 60 گرم کرهرا داخل تابهای قرار دادهو روی حرارت ملایم بگذارید تا حدی کهفقط آب شود سپس از روی حرارت بردارید.
100 گرم بیسکویت را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کرهآب شدهرا افزودهو دستگاهرا مجدد روشن کنید تا بیسکویت و کرهبا هم مخلوط شدهو حالت خمیری پیدا کند.
یک قالب مناسب ترجیحا قالب کمربندی را چرب کردهو مخلوط بیستکوییت را بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود.
قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود. در این میان مواد رویهچیز کیک را آمادهنمایید.
برای این کار ورقههای ژلاتین را برای چند دقیقهدر آب سرد بگذارید. سپس آن را بیرون آوردهو داخل یک ظرف مناسب قرار دادهو بههمراهآب گرم روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا بخوبی حل شود.
در این فاصلهپنیر خامهای را بزنید تا کمی نرم شود سپس شکر و آب لیمو را افزودهو مجدد مخلوط کنید تا حالت کرم پیدا کند.
در ادامهژلاتین حل شدهرا هم بریزید ، در مرحلهبعد خامهرا با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس بهمواد قبلی اضافهنمودهو مخلوط نمایید تا یکدست شود.
کمپوت آناناس و یا هر کمپوت دیگر را از داخل آب خارج کردهو روی کراست بچینید.
مخلوط پنیر را روی کمپوت آناناس بریزید و روی آن را صاف کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد از این مدت زمان چیزکیک را از قالب خارج کردهو روی آن را تزیین کنید. 80 گرم خامهو 15 گرم شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.
سپس آن را داخل قیف بریزید و دورتا دور چیز کیک را با خامهتزیین کردهو مابین آن چند برش آناناس و یا توت فرنگی بچینید و در نهایت کمی پسته خرد شدهبپاشید.
چیز کیک پنیر خامهای جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
چیز کیک پنیر خامهای را میتوانید در وعدهمیان وعده- دسر - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 4 نفر مناسب میباشد .