
سینهمرغ و پیاز: از هر کدام یک عدد
پنیر چدار:سهقاشق غذاخوری
کالباس: سهورق
پودر نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن:بهمیزان لازم
تخم مرغ:دو عدد
پودر سوخاری:پنج قاشق غذاخوری
سینهمرغ را سهورق کردهو در پیاز خردشده، نمک و فلفل بهمدت سهساعت میخوابانیم.
بعد سینهها را با بیفتک کوب میکوبیم تا بهصورت ورقهبزرگ در آید.
کالباس و پنیر چدار را در وسط سینهقرار دادهو مانند یک کتلت میبندیم و آن را در تخم مرغ زدهشده، پودر نشاستهذرت و پودر سوخاری فرو میبریم. این عمل را چند بار تکرار کردهو بعد در روغن سرخ میکنیم.
کوردن بلو با پنیر چدار جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوردن بلو با پنیر چدار را میتوانید در وعدهنهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 6 نفر مناسب میباشد .