بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ
“خورشت فسنجان” یکی از خورشت های خوشمزه منطقه ی شمال کشورمان است که به دلیل طعم لذیذش در تمام کشورمان تهیه و سرو می شود.

طرز تهیه‌ساده‌ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان

مواد لازم برای خورشت فسنجان

  • مغز گردو ی آسیاب شده‌500 گرم
  • گوشت مرغ تکه‌شده‌به‌تعداد افراد
  • رب انار 1 پیمانه‌معادل 300 گرم
  • شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو 3 ق غ
  • فلفل1 قاشق مربا خوری
  • نمک 1 قاشق مربا خوری
  • رب گوجه‌فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
  • پیاز رنده‌شده 1عدد متوسط

طرز تهیه‌خورشت فسنجان

نکات و طرز تهیه‌کامل خورشت فسنجون

طرز تهیه‌مرحله‌به‌مرحله‌خورشت فسنجان

ابتدا مغز گردوی آسیاب شده‌را به‌همراه‌پیاز رنده‌شده‌و 3 پیمانه‌آب داخل قابلمه‌میریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار میدهیم تا به‌جوش بیاید.

درست کردن خورشت فسنجان

شیوه‌راحت درست کردن خورشت فسنجان

جوشیدن گردو ها با رب

وقتی 5 دقیقه‌جوشید رب گوجه‌فرنگی را اضافه‌میکنیم و در قابلمه‌را میبندیم و اجازه‌میدهیم گردوها 20 دقیقه‌دیگر با اضافه‌شدن رب بجوشند.در این فاصله‌داخل یک ماهیتابه‌مقداری روغن میریزیم و با حرارت ملایم مرغ ها را سرخ میکنیم .برای اینکه‌بوی زهم مرغ گرفته‌شود کمی زرد چوبه روی آن می‌پاشیم .

شیوه‌درست کردن خورشت فسنجان

تزیین زیبا و دلچسپ خورشت فسنجان

اضافه‌نمودن رب انار به‌خورشت فسنجان

بعد از سرخ شدن مرغ ها را کنار میگذاریم . به‌سراغ گردوهای در حال پخت میرویم و آن را هم میزنیم و بعد از 20دقیقه‌رب انار را به‌همراه‌نمک ، فلفل ، آبلیمو و همین طور شکر اضافه‌میکنیم و هم میزنیم تا همه‌مواد مخلوط شوند.

روش درست کردن خورشت فسنجان

 فوت و فن خورشت فسنجان

اگر در این مرحله‌حس کردید آب خورشت کمه‌میتونید از آب سرد یا آب یخ داخل آن بریزید.

نحوه‌درست کردن خورشت فسنجان

طرز تهیه‌خورشت فسنجان با مرغ

مرحله‌اضافه‌کردن مرغ به‌خورشت فسنجان

نیم ساعت دیگر هم زمان میدهیم تا موادی که‌به‌خورشت اضافه‌شد با بقیه‌مواد به‌آرامی بجوشد. بعد از این مراحل مرغ ها را داخل خورشت اضافه‌میکنیم و چاشنی غذا را تست میکنیم که‌اگر به‌چیزی احتیاج داشت اضافه‌میکنیم و منتظر میشویم تا خورشت جا بیفتتد.

چگونه‌خورشت فسنجان درست کنیم ؟

دستور تهیه‌مناسب و آسان خورشت فسنجان

خورشت آماده‌شده‌را با برنج سفید نوش جان کنید.

نکات مهم برای خوشمزه‌و خوشرنگ شدن خورشت فسنجان :

  1. برای اینکه‌گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را خوب با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ گوشت چرخ کنید.
  2. گردو را زیاد تفت ندهید چون تلخ می‌شود. همچنین نباید خام  هم داخل خورشت ریخت چون طعم و بو بدی به‌خورشت میدهد.
  3. برای به‌روغن افتادن خورشت بعد از تفت دادن گردو ، سریعا به‌آن آب سرد یا چند تکه‌یخ اضافه‌کنید.
  4. اگر خورشت فسنجان ترش دوست دارید؛ باید باز هم برای طعم بهتر و خوش رنگ تر شدن خورشت ،حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی شکر به‌آن اضافه‌کنید. 
  5. اگر بخواهید فسنجان را با گوشت قرمز تهیه‌کنید بهتر است برای قشنگ تر شدن خوشت ،گوشت را به‌صورت قلقلی داخل خورشت بریزید.
  6. برای لعاب دار شدن خورشت میتوانید در نیم ساعت آخر با توجه‌به‌مقدار خورشت ، یک عدد سیب درختی را با رنده‌ریز داخل آن رنده‌کنید تا غلیظ تر شود.
  7. برای خوش طعم شدن و لذیذتر شدن خورشت میتوان به‌نسبت مقدار مغز گردو ، یک سوم مغز پسته ی آسیاب شده‌به‌آن اضافه‌کنید.
  8. رب انار را با گردو تفت دهید تا خوش رنگ تر شود.
  9. بهتر است زعفران را جایگزین زردچوبه‌کنید تا علاوه‌بر رنگ آن، عطر مطبوعی را به‌خورشت بدهد.
  10. اگر دوست داشته‌باشید مزه‌خورشتان ملس شود از رب انار ملس به‌همراه‌شکر و یا شیره‌خرما استفاده‌نمایید. در غیر اینصورت از رب انار ترش و قیسی استفاده‌کنید . 
  11. برای یکنواخت شدن خورشت،بهتر است پیاز را با رنده‌ریز رنده‌کنید.
  12.  استفاده‌از هر گونه‌ادویه‌جات کاملا سلیقه‌ای است .همچنین می‌توانید یک قاشق چای خوری دارچین را با برگ بو جایگزین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورشت فسنجان

خورشت فسنجان جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
خورشت فسنجان را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

طرز تهیه “فسنجان فندق” یه طعم جدید با روش قدیمی

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

راز و رمز درست کردن یک “فسنجان” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “خورشت فسنجان” با مرغ بریانی نمکی

طرز تهیه “خورشت فسنجان” با مرغ بریانی نمکی

علت “تلخ شدن خورشت فسنجان” + راه حل گرفتن تلخی آن

علت “تلخ شدن خورشت فسنجان” + راه حل گرفتن تلخی آن

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

طرز تهیه “خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ”

طرز تهیه “خورشت کرفس” خوشمزه با 25 نکته کاربردی

طرز تهیه “خورشت کرفس” خوشمزه با 25 نکته کاربردی

طرز تهیه “فسنجان با کوفته قلقلی”

طرز تهیه “فسنجان با کوفته قلقلی”

طرز تهیه “خورشت کاری” ایرانی

طرز تهیه “خورشت کاری” ایرانی

شام  لذیذ امشب : طرز تهیه “ماهی فسنجان”

شام لذیذ امشب : طرز تهیه “ماهی فسنجان”

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

طرز تهیه خورش ناردون

طرز تهیه خورش ناردون

طرز تهیه “خورشت ماست” به روش هندی

طرز تهیه “خورشت ماست” به روش هندی

طرز تهیه ترش تره گیلان

طرز تهیه ترش تره گیلان

طرز تهیه “خورشت ماهی قزل آلا”

طرز تهیه “خورشت ماهی قزل آلا”

طرز تهیه “خورش فسنجان” با مایکروفر

طرز تهیه “خورش فسنجان” با مایکروفر

طرز تهیه “خورش استانبولی” یک غذای ساده در عین حال خوشمزه

طرز تهیه “خورش استانبولی” یک غذای ساده در عین حال خوشمزه

“طرز تهیه خورش فسنجان” لوبیا و بادمجان

“طرز تهیه خورش فسنجان” لوبیا و بادمجان

دستور تهیه خورش “قورمه سبزی مجلسی” ویژه

دستور تهیه خورش “قورمه سبزی مجلسی” ویژه

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی

طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی