بیشتر بخوانید

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه رولت فرانسوی برای صبحانه

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “کبه عربی” برشته و پرطرفدار

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پلو پاکستانی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا نیویورکی”

روش تهیه فیله سالمون شب عید

روش تهیه فیله سالمون شب عید

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه ( پینجوی مرغ ) “جوجه کباب اسپانیایی”

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “تالیاتلی” با ژامبون

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه “گوشت قلقلی” مغزدار یونانی بسیار لذیذ

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه
“شنیسل مرغ” را باید با استفاده از سینه و یا مرغ درست نمایید تا بتوانید نهایت طعم خوشمزه را در وعده غذایی خود مهیا نمایید.

مواد لازم جهت تهیه‌شنیسل مرغ

  • سینه‌مرغ 1عدد
  • آب پیاز نصف پیمانه
  • آب لیمو 3 ق س
  • زعفران دم کشیده‌1 ق س
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
  • پودر سیر 1 ق چ
  • ادویه‌کاری 1 ق چ
  • نمک و فلفل قرمز به‌مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به‌میزان لازم

طرز تهیه‌شنیسل مرغ

مواد لازم و نکات درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه

طرز تهیه‌مرحله‌به‌مرحله‌شنیسل مرغ

برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه‌و یا فیله‌مرغ استفاده‌کرد. سینه‌مرغ را میتوانید به‌اندازه‌هایی که‌دوست دارید تکه‌کنید ولی بهتر است به‌اندازه‌کف دست و ضخامت یک و نیم تا 2 سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را به‌وسیله‌بیفتک کوب و یا تیغه‌ی پشت چاقو که‌پهن تر است بکوبید.برای این کار باید یه‌نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره‌نشود.

چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده‌کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده‌شد ، اندازه‌آن یک و نیم برابر میشود.

دستور تهیه‌شنیسل مرغ

دستور تهیه‌کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه‌سینه‌تکه‌شده‌مرغ کوبیده‌شده‌به‌آن آب پیاز اضافه‌میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت ترد تر شود. اجازه‌میدهیم 30 دقیقه‌در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

در مرحله‌بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه‌کاری مزه‌دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه‌میشکنیم و هم میزنیم تا زرده‌و سفیده‌تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به‌آن اضافه‌میکنیم تا خوشرنگ تر شود.

مرغ های آماده‌شده‌را ابتدا در آرد سوخاری مزه‌دار شده‌می‌غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره‌در آرد سوخاری می‌غلطانیم تا همه‌ی قسمت های آن به‌آرد آغشته‌شود. تابه‌مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به‌اندازه‌1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته‌به‌آرد را داخل آن قرار میدهیم.

درست کردن شنیسل مرغ

بهترین دستور تهیه‌برای شنیسل مرغ خوشمزه

حرارت زیر تابه‌خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره‌بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.

آموزش شنیسل مرغ

نکات کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده‌را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه‌آن گرفته‌شود. سپس با سبزیجات و گوجه‌فرنگی سرو کنید.

نکاتی برای خوشمزه‌تر کردن شنیسل مرغ

  1. با بیفتک کوب گوشت سینه‌را خوب کوبیده‌و پهن کنید.
  2.  آرد سوخاری دارای مقداری ادویه‌، نمک و فلفل است و به‌همین دلیل هنگام طعم دار کردن مرغ باید دقت کنید.
  3. در هنگام سرخ کردن  شنیسل باید روغن را خوب داغ کنید تا لایه‌روی سینه‌جدا نشود.
  4. هنگام سرخ کردن شنیسل شعله‌را کم کنید تا کاملاً مغز پخت شود.
  5. به‌روغن سرخ کردن شنیسل  25 گرم کره‌هم اضافه‌کنید تا شنیسل خوشمزه‌تر شود.
  6. شنیسل را با انواع سبزیجات خام ، پخته‌و یا بخارپز تزئین و سرو کنید.
  7. اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته‌شده‌خوابانده‌شود شنیسل شما خوشمزه‌تر میشود و بهتر است مرغ ها را از شب قبل در مواد بخوابانید.  
  8. برای ترد تر شدن شنیسل بجای پیاز از آب پیاز برای طعم دار کردن مرغ استفاده‌کنید.
  9. برای اینکه‌طعم شنیسل دلچسب تر شود به‌آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه‌کنید.
  10. اگر تکه‌های مرغ را بعد از طعم دار کردن و کوبیدن نیم پز کنید و بعد داخل آرد و تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید ، شنیسل شما خوشمزه‌تر میشود.
  11. برای سالم تر بودن غذا بهتر است بعد از سرخ شدن، شنیسل ها را روی دستمال روغن گیر و یا آبکش فلزی  قرار دهید تا روغن اضافه‌آن گرفته‌شود.
  12.  به‌جای پودرنان میتوانید از پودر سوخاری استفاده‌کنید.

نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ

شنیسل مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه‌میباشد .
شنیسل مرغ را می‌توانید در وعده‌نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 3 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

دستور تهیه “پیتزا نیویورکی”

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “پیتزا مخلوط” خانگی + نکات تهیه

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه “اسپاگتی ایتالیایی”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

طرز تهیه سریع و خوشمزه “بورقی ترکیه”

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

دستور پخت “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا به روشی مخصوص

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه خوراک “جوجه چینی” خوشمزه + نکات ایده آل

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه ماکارونی ایتالیایی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه مرغ بلغاری

طرز تهیه مرغ بلغاری
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای خارجی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کباب یونانی

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه کامل “ذرت مکزیکی” با طعمی فوق العاده بی نظیر

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه “املت ایتالیایی”

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “پیراشکی لهستانی”

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “کوبه عربی” یک غذای متفاوت و متناسب با ذائقه ایرانی

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “چیکن استراگانف”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “اشترودل گوشت”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

طرز تهیه “نودل اسفناج”

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

“خوراک مرغ ایتالیایی” خوشمزه و نحوه پختن آن

مطالب مرتبط

طرز تهیه “کتلت مرغ کریسپی با گوجه” یک غذای ایتالیایی لذیذ و آسان

طرز تهیه “کتلت مرغ کریسپی با گوجه” یک غذای ایتالیایی لذیذ و آسان

طرز تهیه انواع غذاها با مرغ "فوق العاده لذیذ و خانگی"

طرز تهیه انواع غذاها با مرغ "فوق العاده لذیذ و خانگی"

طرز تهیه طعمی متفاوت و لذیذ از “مرغ با پنیر پارمزان”

طرز تهیه طعمی متفاوت و لذیذ از “مرغ با پنیر پارمزان”

طرز تهیه “بامیه مرغ”

طرز تهیه “بامیه مرغ”

طرز تهیه “کروکت مرغ”

طرز تهیه “کروکت مرغ”

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

خوشمزه ترین طرز تهیه “رولت بادمجان” با مرغ با طعم فوق العاده

طرز تهیه “توپک مرغ با پنیر” یک پیش غذای خوشمزه

طرز تهیه “توپک مرغ با پنیر” یک پیش غذای خوشمزه

“ران مرغ سوخاری” با سس ماست فوق العاده خوشمزه و راحت

“ران مرغ سوخاری” با سس ماست فوق العاده خوشمزه و راحت

طرز تهیه “ناگت مرغ با ذرت”

طرز تهیه “ناگت مرغ با ذرت”

طرز تهیه “شنیسل ماهی” ویژه و خوشمزه با دستوری آسان

طرز تهیه “شنیسل ماهی” ویژه و خوشمزه با دستوری آسان

طرز تهیه “مرغ کنتاکی” به روش فست فودی

طرز تهیه “مرغ کنتاکی” به روش فست فودی

طرز تهیه “کتلت مرغ و سیب زمینی” ساده و سریع

طرز تهیه “کتلت مرغ و سیب زمینی” ساده و سریع

شام چی درست کنم؟(شام سبک و سریع و خوشمزه)

شام چی درست کنم؟(شام سبک و سریع و خوشمزه)

طرز تهیه “شنیسل روسی”

طرز تهیه “شنیسل روسی”

طرز تهیه “لوف مرغ” یک غذای دلپذیر و پر طرفدار ترکیه

طرز تهیه “لوف مرغ” یک غذای دلپذیر و پر طرفدار ترکیه

طرز تهیه “مرغ سوخاری با رزماری” یک خوراک خوشمزه برای پذیرایی

طرز تهیه “مرغ سوخاری با رزماری” یک خوراک خوشمزه برای پذیرایی

طرز تهیه “کباب ترکی مرغ” خانگی با سس چیلی

طرز تهیه “کباب ترکی مرغ” خانگی با سس چیلی

طرز تهیه روشی خوشمزه برای تهیه “مرغ سوخاری” با چاشنی لیمو چینی

طرز تهیه روشی خوشمزه برای تهیه “مرغ سوخاری” با چاشنی لیمو چینی

طرز تهیه “مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج” ، یک غذای آسان و خوشمزه

طرز تهیه “مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج” ، یک غذای آسان و خوشمزه

طرز تهیه “سوفله مرغ” و هویج با طعمی لذیذ

طرز تهیه “سوفله مرغ” و هویج با طعمی لذیذ