
برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینهو یا فیلهمرغ استفادهکرد. سینهمرغ را میتوانید بهاندازههایی کهدوست دارید تکهکنید ولی بهتر است بهاندازهکف دست و ضخامت یک و نیم تا 2 سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را بهوسیلهبیفتک کوب و یا تیغهی پشت چاقو کهپهن تر است بکوبید.برای این کار باید یهنایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پارهنشود.
چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفادهکنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیدهشد ، اندازهآن یک و نیم برابر میشود.
دستور تهیهکامل برای درست کردن شنیسل مرغ
با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکهسینهتکهشدهمرغ کوبیدهشدهبهآن آب پیاز اضافهمیکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت ترد تر شود. اجازهمیدهیم 30 دقیقهدر آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.
در مرحلهبعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویهکاری مزهدار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانهمیشکنیم و هم میزنیم تا زردهو سفیدهتخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران بهآن اضافهمیکنیم تا خوشرنگ تر شود.
مرغ های آمادهشدهرا ابتدا در آرد سوخاری مزهدار شدهمیغلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوبارهدر آرد سوخاری میغلطانیم تا همهی قسمت های آن بهآرد آغشتهشود. تابهمورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و بهاندازه1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشتهبهآرد را داخل آن قرار میدهیم.
حرارت زیر تابهخیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیرهبگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.
وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شدهرا روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافهآن گرفتهشود. سپس با سبزیجات و گوجهفرنگی سرو کنید.
شنیسل مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آمادهسازی مواد اولیهو مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
شنیسل مرغ را میتوانید در وعدهنهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماهرمضان بهعنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجهنمایید مقدار مواد اولیهو دستور تهیهبرای 3 نفر مناسب میباشد .