بیشتر بخوانید

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

طرز تهیه “خورش مرغ ترش” گیلانی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

دستور تهیه “کوفته مرغ” + نکات مهم

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرزتهیه “اسپاگتی قرمز” خوشرنگ و خوشمزه

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “پاستا با مرغ”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خورش گوجه سبز”

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه “خوراک ماهیچه”با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه
“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی
“کوکو سبزی” یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود

آماده‌سازی مواد و طرز تهیه‌کوکو سبزی

برای درست کردن یک کوکو سبزی بسیار خوشمزه‌نیاز است که‌موادی را آماده‌کنیم که‌مشتکل از سبزی ها تازه‌باشند ، مجله اینترنتی فنجان را همراهی کنید تا برای شما از طرز تهیه‌این غذای سریع و خوشمزه‌صحبت کنیم :

موادلازم کوکوسبزی

مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازممقدار لازم
سبزی (گشنیز،تره‌،جعفری ،شوید،پیازچه) 2 لیوان
تخم مرغ4 عدد
گردوی خرد شده4 قاشق غذاخوری
نمکمقدار کمی
فلفلبه‌میزان لازم
زردچوبهبه‌میزان لازم
روغن مایعبه‌میزان لازم

طرز تهیه‌کوکو سبزی :

سبزی کوکو را پس از شستن و خرد کردن با تخم مرغ  ، گردوی خرد شده‌و نمک و ادویه‌های دیگر مخلوط کنید.

مواد کوکوسبزی

خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود.

هم زدن مواد کوکوسبزی

سپس ماهیتابه‌ای را انتخاب کنید که‌مناسب حجم مایه‌کوکو باشد.

آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید تا تابه‌چرب شود.

ترجیحا سعی کنید جنس تابه‌تان از تفلون و یا تابه‌رژیمی باشد .

بعد از داغ شدن روغن ،مایه‌کوکو را درون تابه‌بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید به‌طوری که‌ضخامت کوکو در همه‌جای تابه‌یکسان باشد و همچنین می‌توانید از قالب های آماده‌برای شکل دار کوکوی سبزی خود نیز همانند تصویر استفاده‌نمایید.

کوکو سبزی مجلسی

سپس در تابه‌را ببندید تا کوکو با حرارت ملایم مغز پخت شود .

بهتر است از شعله‌پخش کن در زیر تابه‌استفاده‌کنید تا حرارت در همه‌جا یکسان باشد.

وقتی مایه‌کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد برای راحتی کار آن را برش بزنید و به‌آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

کوکو سبزی

اگر هم دوست داشتید به‌مدل های دیگری کوکو را برش بزنید از بشقاب یا سینی شبیه‌به‌شکل تابه‌استفاده‌کنید تا برگرداندن کوکو ساده‌تر شود و کوکو را به‌همان شکل کامل برگردانید.

بعد از برگرداندن کوکو لازم نیست که‌درب تابه‌را بگذارید و بعد از چند دقیقه‌که‌طرف دیگر کوکو سرخ شد ، حرارت زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید و به‌اندازه‌های دلخواه‌برش بریزید.

کوکو سبزی

نکات کلیدی در مورد کوکو سبزی :

  1. برای اینکه‌کوکو سبزی شما خوشمزه‌تر شود از زرشک و گردوی خرد شده‌داخل آن استفاده‌کنید.برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که‌پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته‌باشند.
  2. در هنگام ریختن مایه‌کوکو ، روغن داخل ماهی تابه‌باید کاملا داغ شده‌باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند .
  3. برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده‌کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده‌کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده‌کنید.
  4. اضافه‌کردن مقداری بیکینگ پودر باعث یکدست تر شدن بافت کوکو میشود .
  5. سعی کنید سبزی کوکو را از قبل تفت دهید چون هنگام پخت فقط دو روی کوکو سرخ میشود و مواد داخل خام میماند.
  6. سبزی کوکو را با کره‌تفت دهید تا طعم و عطر متفاوتی داشته‌باشید.
  7. سبزی کوکو را خیلی ریز خرد نکنید چون در طعم آن تاثیر خواهد گذاشت و طعم خوبی نخواهد داشت.و حتما از سبزی تازه‌استفاده‌کنید.
  8. سبزی کوکو شامل گشنیز ، تره‌، جعفری و شوید است و اندازه‌این سبزی ها با هم متفاوت است و بیشترین قسمت سبزی کوکو را تره‌تشکیل می‌دهد و بعد به‌ترتیب جعفری و گشنیز و شوید .
  9. دقت کنید بیشتر از حد از گشنیز استفاده‌نکنید چون باعث تلخی کوکو میشود.

نکات تکمیلی در مورد کوکو سبزی

کوکو سبزی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده‌سازی مواد اولیه‌و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه‌
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه‌میباشد .
کوکو سبزی را می‌توانید در وعده‌نهار - میان وعده‌- شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه‌رمضان به‌عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه‌نمایید مقدار مواد اولیه‌و دستور تهیه‌برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

طرز تهیه “پیتزای ماکارونی با سبزیجات”

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

چگونه “آش زمستانی” جا افتاده درست کنیم ؟ ; طرز تهیه کامل

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

“جوجه کباب” جاافتاده رستورانی چگونه درست می شود ؟

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه “کباب تابه ای سیخی” با روشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “فیله کباب” گو.سفندی ترد و خوشمزه

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “ماهی شکم پر” بدون فر و لذیذ

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه “کشمش پلو” ماهی لاری

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه

طرزتهیه “قارچ شکم پر” مجلسی و خوشمزه
مشاهده

مطالب بیشتر در غذاهای ایرانی

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه فلافل برای افطاری بسیار خوشمزه و جذاب

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “آش کشک” و جعفری

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “فرنی فشکل”دسر مخصوص گیلانی ها

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه “چیکن استریپس”

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

طرز تهیه مرغ بریان خانگی در فر

مطالب مرتبط

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با نان باگت

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی با نان باگت

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده

طرز تهیه “رولت کوکو سبزی” با ماهی با قالب ریلیفمت

طرز تهیه “رولت کوکو سبزی” با ماهی با قالب ریلیفمت

نکات کلیدی در تهیه کوکوسبزی در فر

نکات کلیدی در تهیه کوکوسبزی در فر

فوت و فن درست کردن “کوکو سبزی پف دار” را با ما بیاموزید

فوت و فن درست کردن “کوکو سبزی پف دار” را با ما بیاموزید

دستور پخت “کوکو سبزی با سیب زمینی” دو رنگ ترکیبی

دستور پخت “کوکو سبزی با سیب زمینی” دو رنگ ترکیبی

طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ بسیار شیک و مجلسی

طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ بسیار شیک و مجلسی

طرز تهیه “کوکو سبزی با پنیر پیتزا” به صورت رولی و خوشمزه

طرز تهیه “کوکو سبزی با پنیر پیتزا” به صورت رولی و خوشمزه

طرز تهیه “کوکو سبزی با سیب زمینی و هویج” خوشمزه و آسان

طرز تهیه “کوکو سبزی با سیب زمینی و هویج” خوشمزه و آسان

نحوه درست کردن کوکو سبزی قالبی مجلسی با زرشک و گردو

نحوه درست کردن کوکو سبزی قالبی مجلسی با زرشک و گردو

طرز تهیه “کوکو پیازچه” با خاصیت بی نظیرش

طرز تهیه “کوکو پیازچه” با خاصیت بی نظیرش

طرز تهیه “کوکو کنگر”

طرز تهیه “کوکو کنگر”

طرز تهیه کوکو ی مرغ با زرشک و طعم فوق العاده

طرز تهیه کوکو ی مرغ با زرشک و طعم فوق العاده

آموزش پخت “کوکو برنج” به همین راحتی و خوشمزگی

آموزش پخت “کوکو برنج” به همین راحتی و خوشمزگی

طرز تهیه کوکو شوید

طرز تهیه کوکو شوید

طرز تهیه “کوکوی مرغ” مجلسی و خوش طعم به همراه نکات کلیدی طبخ آن

طرز تهیه “کوکوی مرغ” مجلسی و خوش طعم به همراه نکات کلیدی طبخ آن

طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه

طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی پنیری”

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی پنیری”

طرز تهیه “کوکو گردو و گوشت” مقوی و خوشمزه

طرز تهیه “کوکو گردو و گوشت” مقوی و خوشمزه

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی با برنج” یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی با برنج” یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه